Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
Možda je sin četnik, a otac bio ustaša?
crvenkasti- Posts : 29696
2014-04-17
Re: Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
psihopat...droga samo oslobodila prirodu..:-/vuksadinare wrote:narkic kako pise..starci ga htjeli poslat u komunu mali popizdio
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nadam se da i pesek nece stradati, stvarno nije ništa kriv u cijeloj priči.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Nadam se da i pesek nece stradati, stvarno nije ništa kriv u cijeloj priči.
A branitelj, pripadnik specijalne jedinice, je imanentno kriv?
crvenkasti-
2014-04-17
Nema veze ni sa cim, osim s bolesnom glavom, crveni. :-(
2014-04-12
maggie13 wrote:Nema veze ni sa cim, osim s bolesnom glavom, crveni. :-(
To trebaš reći blaže, a ne tako uvredljivo. Nisam ja kriv.
crvenkasti-
2014-04-17
bas sam blaga, kao i obicno..ti si preosjetljiv.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Nema veze ni sa cim, osim s bolesnom glavom, crveni. :-(
To trebaš reći blaže, a ne tako uvredljivo. Nisam ja kriv.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
crvenkasti wrote:Sabina Spielrein wrote:Nadam se da i pesek nece stradati, stvarno nije ništa kriv u cijeloj priči.
A branitelj, pripadnik specijalne jedinice, je imanentno kriv?
Poanta je kako pas nije ni za što kriv, a moguće strada, o ostalom ne mogu suditi.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ratni zapovjednik Specijalne policije: "Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda
» Kosovo najveći izvoznik džihadista: 130 pripadnika Islamske države spremnih na sve se vratilo kući
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» Sve više pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj
» Umirovljeni časnik HV-a pljačkao splitske pošte, sud mu smanjio kaznu: "Bio sam više gladan nego sit"
» Kosovo najveći izvoznik džihadista: 130 pripadnika Islamske države spremnih na sve se vratilo kući
» PUCAO SAM PO NJIMA DOK NISAM ISPALIO SVIH 100 METAKA! Ovaj čovek je ubio 13 SRBA, a sad je nikad gore ponizio i Hrvate!
» Sve više pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj
» Umirovljeni časnik HV-a pljačkao splitske pošte, sud mu smanjio kaznu: "Bio sam više gladan nego sit"
Page 2 of 2