Sve više pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sve više pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj
Bit će ih sve više kako AfD bude rastao.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sve-vise-nasilnih-pripadnika-ekstremne-desnice-u-njemackoj
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sve-vise-nasilnih-pripadnika-ekstremne-desnice-u-njemackoj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Sve više pripadnika ekstremne desnice u Njemačkoj
Natrpat drzavu arapima i ocekivat porast ljevice moze samo kompletni idiot. Jedino komunisti staljinovog kalibra su sposobni da se obracunaju s tom najezdom ali oni nisu budale.
omni-
2014-04-12
dobro..svabice se josh uvijek ne bune na arabe i čamuge...mama Merkel je i siromasnoj svabici omogucila da uziva u sarmantnim i markantnim arabama i kuratim Čamugama..
Guest- Guest
ma kako da ne...nema hiće nema ko da digne to na visu razinu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa u biti to je to..nema tk oda objedini svabe i kaze im da po Zakonu,mogu tarapanati sve sto nije svapsko..
Guest- Guest
Bio se jedan poceo profilirati u Osterajhu,onai Heider,ali nesh mu hidraulika otkazala na Pajtonu..
Guest- Guest
od svaba treba dignuti ruke...nikad vise naci hicu..ili kajzera franca...ovaj afd je smijesan...taman im krene onda s ejave dvije,tri frakcije..koje ne bi ovo ne bi ono...i na kraju mekelicni i jos vise zeleni profitiraju jebiga...a vise ni ne cuje ni za onu le penku...pismejker wrote:Pa u biti to je to..nema tk oda objedini svabe i kaze im da po Zakonu,mogu tarapanati sve sto nije svapsko..
2015-09-08
njemcima zaprijetis da neces kupovat mercedese.bmw-e i odmah su u kurcu...nekidan sam citao jedan od celnika afd-a...'ne smijemo se zamjerati erdoganu turci su nam među najvecim kupcima njemackih automobila'...i sad nasli sipce da silje kurac...dok im ovi ne obustave bijeloga..bice opet ajme ne smijemo ni njima..ajmo malo hravte zajebavat...a mi cemo onda..'odsat cete tocat cunu na rajnu'
2015-09-08
A ja..svabi su osjetljivi na bilancu,a posto im je autoindustrija jako vazna i donosi jako puno novca,normalno da ce drzati roge doli,samo da Turcinu prodaju Mercedes ili bemvej(inace Turcadija,ce radije vozati i 12 godina stari bemvej ili Merc,ali nish drugo nece..neki statusni simbol ili stojaznam,nesh kao kod Bosanaca VW ili Mercedes...
Kupe polovnu drku,plate je par tisca ojra,dodje kvar i plate servis duplo vise...
Kupe polovnu drku,plate je par tisca ojra,dodje kvar i plate servis duplo vise...
Guest- Guest
pa kakav onda afd..ti isto padaju u nesvijest ako bilanca za mil8miter ode nizbrdo..i taj ray svasta lupetapismejker wrote:A ja..svabi su osjetljivi na bilancu, posto im je autoindustrija jako vazna i donosi jako puno novca, normalno da ce drzati roge doli, samo da Turcinu prodaju Mercedes ili bemvej (inace Turcadija, ce radije vozaca i 12 godina stari bemvej ili Merc, ali nish drugo nece..neki statusni simbol ili stojaznam, nista kao kod Bosanaca VW ili Mercedes ...
Kupe polovnu drku, tanjur je par tisca ojra, dodjeljuje kvar i tanjur servis duplo vise ...
2015-09-08
Vučina nije bitan AfD već to šta će uzimat glasove CDU i primorat ih da skrenu desnije nego su sada.
AfD.
A CDU je vodeća stranka među evropskim pučanima.
U tome je trik.
AfD.
U tome je trik.
2014-04-11
pusti svabe sa njima nikad ne znas...RayMabus wrote:Vučina nije bitan AfD već to šta će uzimat glasove CDU i primorat ih da skrenu desnije nego su sada.
AfD.
U tome je trik.
2015-09-08
Znam.vuksadinare wrote:pusti svabe sa njima nikad ne znas...RayMabus wrote:Vučina nije bitan AfD već to šta će uzimat glasove CDU i primorat ih da skrenu desnije nego su sada.
AfD.
U tome je trik.
Imam podatke iz budućnosti.
2014-04-11
Nijemci će sad spavati al lav će se probuditi.
Vučina imam podatke iz budućnosti.
Znam.
Vučina imam podatke iz budućnosti.
Znam.
2014-04-11
Nijemci sad spavaju.
Century II, Quatrain 24
Beasts ferocious from hunger will swim across rivers: The greater part of the region will be against the Hister, The great one will cause it to be dragged in an iron cage, When the German child will observe nothing.
[/size]
Toggle navigatio
[size]Century II, Quatrain 24
Beasts ferocious from hunger will swim across rivers: The greater part of the region will be against the Hister, The great one will cause it to be dragged in an iron cage, When the German child will observe nothing.
[/size]
2014-04-11
Spavaju.RayMabus wrote:
Century II, Quatrain 24
When the German child will observe nothing.
2014-04-11
bit ćepismejker wrote:Pa u biti to je to..nema tk oda objedini svabe i kaze im da po Zakonu,mogu tarapanati sve sto nije svapsko..
nikad ne reci nikad
immortal-
2014-04-16
Moguce..cudna je to nacija..trude se biti najbolji u svemu,a kad uspiju to postici kolikotoliko radom i ostalim,onda odjedared pomisle da moraj uvladati i svijetom...e onda tu naprave sranja i na kraju popuse..onda ide ono....kartofel supica za rucak i veceru,sljedecih par desetljeca...deža vuuumortal wrote:bit ćepismejker wrote:Pa u biti to je to..nema tk oda objedini svabe i kaze im da po Zakonu,mogu tarapanati sve sto nije svapsko..
nikad ne reci nikad
Guest- Guest
I u Italiju se trpačina pojačava od kad je došla nova vlada
https://www.index.hr/vijesti/clanak/brod-pun-migranata-krenuo-prema-italiji-salvini-neka-idu-u-francusku/2124204.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/brod-pun-migranata-krenuo-prema-italiji-salvini-neka-idu-u-francusku/2124204.aspx
u svakom malom dojčmanu ćući mali ssovac.i sve dok bude za poist i popit on će biti miran.zafali li slučajno jedno od navedenih, nestat će prvo sve balije u dojčlandu,a kasnije je pitanje oćeli nas,stare kamerade,poštedit.nacija vrhunskih mislilaca i inzinjera al i neizlječivih rasista.40 i kusur godina "suzivota"mi daju za pravo...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švedska: Uoči izbora raste popularnost ekstremne desnice
» Mima Simić - Rastužuje me što će napad koristiti jačanju ekstremne desnice
» ULIČNA AKCIJA EKSTREMNE DESNICE: Fašisti napali Društveni centar Oktobar
» Vođa francuske ekstremne desnice želi vratiti dvije milijarde eura iz EU
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
» Mima Simić - Rastužuje me što će napad koristiti jačanju ekstremne desnice
» ULIČNA AKCIJA EKSTREMNE DESNICE: Fašisti napali Društveni centar Oktobar
» Vođa francuske ekstremne desnice želi vratiti dvije milijarde eura iz EU
» Švedska: Vođa ekstremne desnice predložio zabranu izgradnje novih džamija i rušenje postojećih
Page 1 of 2