Ratni zapovjednik Specijalne policije: "Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ratni zapovjednik Specijalne policije: "Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda
[size=34]RatnizapovjednikSpecijalnepolicije:"Thompsonjeprodanadušainajvećezlonašegnaroda"
KLJUČNI PODACI
[/size]
Piše: D.M.
Objavljeno prije 4 sata
Tekst
Foto: Facebook, YouTube screenshot
RATNI zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić komentirao je na Facebooku najavu gradonačelnika Knina Nikole Blaževića da će i Marko Perković Thompson uveličati proslavu Oluje.
"Ovaj vid proslave pali mase za nove sukobe i ratove"
"Thompson je najveće zlo hrvatskog naroda, prodana duša i oganj smrti koji pali ovaj naš napaćeni narod i silu mu usmjerava u krivom smjeru. Najbolje bi bilo tog čovjeka diskvalificirati iz cijele proslave, a nju svesti na jednu svečanu akademiju na koju treba pozvati i pravoslavnu braću, da ne kažem Srbe, te tako zajedničkom diskusijom i pričom kroz zabavni program pokazati mladim naraštajima što je bilo, kako se nije smjelo dogoditi, kakvo je stanje sada te kojim putem zakoračiti u budućnost. Ovaj vid proslave na koji se pozivaju mnogi "veliki" Hrvati, zapravo je njihovo dokazivanje veličine, odnosno, stvaranje veće podijeljenosti među narodima, paljenje masa za nove sukobe i ratove", napisao je Režić.
"Neću u Čavoglave jer mi se Thompson gadi"
Smatra da način na koji se slavi Oluja nije primjeren.
"Prekinimo proslavu Oluje na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni. Nije lijepo u društvu govoriti: "E kad sam ja tebe istukao", jer će jednog dana poniženom puknuti film i osvetit će se. Osobno nikada nisam bio u Čavoglavama, niti u Kninu na taj dan proslave. U Kninu nisam bio jer mi se taj grad zgadio još u socijalizmu, a u Čavoglave ne želim ići jer mi se gadi Thompson", bio je vrlo izravan ratni zapovjednik specijalne policije.
"Prekinite dernekovanje, zaustavite fukare..."
Svojom objavom želio je upozoriti i na paradoks.
"Na tim proslavama će biti i Jakov Gutić iz HDZ-a Civljane-Cetina, čovjek koji naručuje autobuse tih jadnih ljudi iz Srbije da za napojnicu glasaju za HDZ, i u tu se svrhu očuvanja vlasti ti "četnici" valjaju ka ljudi, obnavljaju im se kuće, kupuje ih se. Pitam se, pa protiv koga to mi idemo, tko je taj naš neprijatelj, a želimo prijateljski ići naprijed? Knin uspijeva isto tako zahvaljujući SDSS-u i "četnicima", a na proslavi će sjediti za istim stolom. Prekinite više to dernekovanje, zaustavite više te fukare, učinite Grad Knin pravim kraljevskim gradom, gradom kulture, jednakosti i jednakopravnosti i sve će vam početi cvasti. Mnogi će mi za ove riječi ukor veliki dati, ali vjerujte, i umro bi rađe sutra, nego li se pomaknuo sa puta srca svoga", napisao je Režić.
Ante Jakov Gutić, HDZ-ov zamjenik načelnika Općine Civljane, svojedobno prozivan zbog sukoba sa mještaninom srpske nacionalnosti i nervoze jer nije uspio osigurati dva autobusa sa izbjeglim Srbima koji bi glasali za HDZ, kaže nam da ne čita što Režić objavljuje.
"Bio bih ponosan da sam im mogao platiti", komentirao je.
KLJUČNI PODACI
[/size]
- Ratni zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić komentirao najavu kninskog gradonačelnika kako će na proslavi Oluje u Kninu biti i Thompson
- Režiću se Thompson gadi, jer pali napaćeni narod
- Režić smatra da treba prekinuti sa ovakvim načinom proslave Oluje
Piše: D.M.
Objavljeno prije 4 sata
Tekst
Foto: Facebook, YouTube screenshot
RATNI zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić komentirao je na Facebooku najavu gradonačelnika Knina Nikole Blaževića da će i Marko Perković Thompson uveličati proslavu Oluje.
"Ovaj vid proslave pali mase za nove sukobe i ratove"
"Thompson je najveće zlo hrvatskog naroda, prodana duša i oganj smrti koji pali ovaj naš napaćeni narod i silu mu usmjerava u krivom smjeru. Najbolje bi bilo tog čovjeka diskvalificirati iz cijele proslave, a nju svesti na jednu svečanu akademiju na koju treba pozvati i pravoslavnu braću, da ne kažem Srbe, te tako zajedničkom diskusijom i pričom kroz zabavni program pokazati mladim naraštajima što je bilo, kako se nije smjelo dogoditi, kakvo je stanje sada te kojim putem zakoračiti u budućnost. Ovaj vid proslave na koji se pozivaju mnogi "veliki" Hrvati, zapravo je njihovo dokazivanje veličine, odnosno, stvaranje veće podijeljenosti među narodima, paljenje masa za nove sukobe i ratove", napisao je Režić.
"Neću u Čavoglave jer mi se Thompson gadi"
Smatra da način na koji se slavi Oluja nije primjeren.
"Prekinimo proslavu Oluje na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni. Nije lijepo u društvu govoriti: "E kad sam ja tebe istukao", jer će jednog dana poniženom puknuti film i osvetit će se. Osobno nikada nisam bio u Čavoglavama, niti u Kninu na taj dan proslave. U Kninu nisam bio jer mi se taj grad zgadio još u socijalizmu, a u Čavoglave ne želim ići jer mi se gadi Thompson", bio je vrlo izravan ratni zapovjednik specijalne policije.
Svojom objavom želio je upozoriti i na paradoks.
"Na tim proslavama će biti i Jakov Gutić iz HDZ-a Civljane-Cetina, čovjek koji naručuje autobuse tih jadnih ljudi iz Srbije da za napojnicu glasaju za HDZ, i u tu se svrhu očuvanja vlasti ti "četnici" valjaju ka ljudi, obnavljaju im se kuće, kupuje ih se. Pitam se, pa protiv koga to mi idemo, tko je taj naš neprijatelj, a želimo prijateljski ići naprijed? Knin uspijeva isto tako zahvaljujući SDSS-u i "četnicima", a na proslavi će sjediti za istim stolom. Prekinite više to dernekovanje, zaustavite više te fukare, učinite Grad Knin pravim kraljevskim gradom, gradom kulture, jednakosti i jednakopravnosti i sve će vam početi cvasti. Mnogi će mi za ove riječi ukor veliki dati, ali vjerujte, i umro bi rađe sutra, nego li se pomaknuo sa puta srca svoga", napisao je Režić.
Ante Jakov Gutić, HDZ-ov zamjenik načelnika Općine Civljane, svojedobno prozivan zbog sukoba sa mještaninom srpske nacionalnosti i nervoze jer nije uspio osigurati dva autobusa sa izbjeglim Srbima koji bi glasali za HDZ, kaže nam da ne čita što Režić objavljuje.
"Bio bih ponosan da sam im mogao platiti", komentirao je.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ratni zapovjednik Specijalne policije: "Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda
Da vidimo hoće li i Režića,proslavljenog zapovjednika iz Dom.rata proglasiti komunjarom,dezerterom,Jugoslavenom ili posrbicom.
2014-04-22
Re: Ratni zapovjednik Specijalne policije: "Thompson je prodana duša i najveće zlo našeg naroda
uvijek je bilo i uvjek će biti onih što će dušu vragu prodati
Guest- Guest
Yep, pogled na glazbu i na izjave pojedinih osoba iz javnog zivota mora biti univerzalni. Alternativa je tiketiranje pojedinca da je prodao dusu vragu :p
Guest- Guest
To ja jastreba hebem, zašto bi svi morali voliti thompsona ili bilo koga drugog no isto tako zašto bi bilo bitno što kaže ovaj čovjek na svom fejsu o MPT. Tema je debilana teška.MaximusDecimusMiridije wrote:Yep, pogled na glazbu i na izjave pojedinih osoba iz javnog zivota mora biti univerzalni. Alternativa je tiketiranje pojedinca da je prodao dusu vragu :p
Guest- Guest
Civljane su tako četničko gnijezdo, i oni da glasaju za HDZ, prvi put čujem..
iako, lijepo mjesto, ima jednu predromaničku crkvu u raspadu naravno, volim taj stil..
iako, lijepo mjesto, ima jednu predromaničku crkvu u raspadu naravno, volim taj stil..
https://hr.wikipedia.org/wiki/Crkva_sv._Spasa_na_vrelu_Cetine
9. stoljeće
9. stoljeće
tre911 wrote:To ja jastreba hebem, zašto bi svi morali voliti thompsona ili bilo koga drugog no isto tako zašto bi bilo bitno što kaže ovaj čovjek na svom fejsu o MPT. Tema je debilana teška.MaximusDecimusMiridije wrote:Yep, pogled na glazbu i na izjave pojedinih osoba iz javnog zivota mora biti univerzalni. Alternativa je tiketiranje pojedinca da je prodao dusu vragu :p
Guest- Guest
Oooo,pa gdje ti živiš???kic wrote:Civljane su tako četničko gnijezdo, i oni da glasaju za HDZ, prvi put čujem..
Sava Četnik im je vođa. HDZ-u.
A ovo Četnik nije nadimak nego prezime.
2014-04-22
Kad sam 1989.bio u Kninu sa prijateljem navratili smo u kafić Beksi.
Kad ono ispod natpisa imena lokala stoji:
ВЛ.МИЛАН ЧЕТНИК
Kad ono ispod natpisa imena lokala stoji:
ВЛ.МИЛАН ЧЕТНИК
2014-04-22
A sto kaže, jel ide u Srb?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znam za to prezime, ima jedna urbana legenda u Kninu, kad su se upoznali dva lika prije rata, ovaj njemu: Četnik drago mi je, ovaj njemu, Ustaša, jer se stvarno prezivao Ustaša..
Pa thompson je porucio kroz pjesmu stici ce ih nasa ruka i u srbiji...dakle doslovce se drzi toga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Onda neka nastupi u Beogradu.vuksadinare wrote:Pa thompson je porucio kroz pjesmu stici ce ih nasa ruka i u srbiji...dakle doslovce se drzi toga...
2014-04-22
vuksadinare wrote:Pa thompson je porucio kroz pjesmu stici ce ih nasa ruka i u srbiji...dakle doslovce se drzi toga...
Ae...vizionar. Svetac domalo :)
Guest- Guest
kic wrote:znam za to prezime, ima jedna urbana legenda u Kninu, kad su se upoznali dva lika prije rata, ovaj njemu: Četnik drago mi je, ovaj njemu, Ustaša, jer se stvarno prezivao Ustaša..
??????? Stvarno ????'
Znam iz prve ruke jednu ženu koja se zove.........kojoj je ime - Domobranka -
Mislim ono, nije potrebno govoriti o traumama koje je imala i koje ima i sada.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Poznam zenu koja se zove Srbijanka...brizna, nije ona kriva...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
jastreb wrote:[size=34]RatnizapovjednikSpecijalnepolicije:"Thompsonjeprodanadušainajvećezlonašegnaroda"
KLJUČNI PODACI
[/size]
- Ratni zapovjednik Specijalne policije u Splitu Jozo Režić komentirao najavu kninskog gradonačelnika kako će na proslavi Oluje u Kninu biti i Thompson
- Režiću se Thompson gadi, jer pali napaćeni narod
- Režić smatra da treba prekinuti sa ovakvim načinom proslave Oluje
lijepo je znati kako nisu svi branitelji kao Đuro cirkusaner i ekipa oko njega, kao i ekipa političkih sponzora kojoj su takvi kao Đuro sluge...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa normalno da nisu. Ja se sjećam kako je masa branitelja jebala mater ovima kad su postavili šator u Savskoj i ondje se prenemagali.sitting_bull wrote:jastreb wrote:[size=34]RatnizapovjednikSpecijalnepol[/size]
lijepo je znati kako nisu svi branitelji kao Đuro cirkusaner i ekipa oko njega, kao i ekipa političkih sponzora kojoj su takvi kao Đuro sluge...
Da su svi branitelji isti kao šatoraši HDZ bi tukao uvjerljivo sve druge stranke,a HSP bi bila druga snaga.
2014-04-22
Naravno.Jebeni debil i pijanica. Jebala ga srpska brača.jastreb wrote:Da vidimo hoće li i Režića,proslavljenog zapovjednika iz Dom.rata proglasiti komunjarom,dezerterom,Jugoslavenom ili posrbicom.
danni1-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ratni zapovjednik Poskok bojne odbio odličje od Zorana Milanovića
» Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
» Branimir Pofuk:'Tragedija naroda kojem je Thompson važniji od Šerbedžije'
» Hakija Meholjić bivši ratni šef srebreničke policije i Muhamed Filipović govore o Alijinoj izdaji Srebrenice
» Bivši šef krim policije: U vrhu policije su tri čovjeka kojima je mjesto u zatvoru
» Maloljetnik u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, pripadnika splitske specijalne policije
» Branimir Pofuk:'Tragedija naroda kojem je Thompson važniji od Šerbedžije'
» Hakija Meholjić bivši ratni šef srebreničke policije i Muhamed Filipović govore o Alijinoj izdaji Srebrenice
» Bivši šef krim policije: U vrhu policije su tri čovjeka kojima je mjesto u zatvoru
Page 1 of 2