Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
ima provjerio na wiki..kod stare gradiske prema okucanimajastreb wrote:Gređani su na Baniji.vuksadinare wrote:Antun Vrdoljak osvrnuo se na kritike mjestana Gređana srpsle nacionalnosti u zap.Slavoniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
evo jednog primjera 'podsisanih,urednih i trijeznih srpskih vojnika'
https://www.youtube.com/watch?v=LBi8c-5-5o8
https://www.youtube.com/watch?v=LBi8c-5-5o8
2015-09-08
olicenje 'cistoce i trezvenosti'...
https://www.youtube.com/watch?v=kScR8XMTeDs
https://www.youtube.com/watch?v=kScR8XMTeDs
2015-09-08
Ima i jedna snimka gdje 1995-te negdje na Dinari pjevaju Mi ne damo Krajine. Svi pijani ko letve,a neki krezubi svira harmoniku.
Ne mogu je nać.
Ne mogu je nać.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:Dobar film za prosečnog Hrvata i njegov IQ.Regoč wrote:A, da, loš film čim prikazuje Srbe kao zločince, da ne spominjemo da je to posve činjenično netočno.dzango wrote:Anđelina Džoli i ono njeno sranje.Regoč wrote:Koje Anđe i koju ulogu?dzango wrote:
Ima i Šerbedžija. Isto kao što je Glogovac odbio ulogu kod Anđe, da bi je onda Đuričko prihvatio. A Glogovac nije mason.
mislim da ga je vucko gledao jedno 20x do sada...
Guest- Guest
nisam..inace sto se tice filmova o ratu....bez akcije..ne preferiram filmove sa ovih prostora...jedino mi ej za sada ok 'zivi ili mrtvi'...'broj 55'..i to je to..svi ostali filmovi su vise na tematici sto se tice rata..psihologije,ljubavi i slicnih gluposti...sto s etice stranih filmova..volim filmove na vijetnamskoj tematici..narocito americke filmove iz osamdesetih..evo nekidan je bio na htv meni odlican film..'full metal jacket'Beli wrote:dzango wrote:Dobar film za prosečnog Hrvata i njegov IQ.Regoč wrote:A, da, loš film čim prikazuje Srbe kao zločince, da ne spominjemo da je to posve činjenično netočno.dzango wrote:Anđelina Džoli i ono njeno sranje.Regoč wrote:
Koje Anđe i koju ulogu?
mislim da ga je vucko gledao jedno 20x do sada...
2015-09-08
broj 55 sam gledao, tu je negde u rangu sa rambo 3 po realnosti...
Guest- Guest
....u biti do sad osim par filmova sa ovih prostora sto se tice akcijskog filma...i od tih 3,4 sto se tice same akcije su dva hrvatska...koje sma vec nabrojao..i treci o gotovini..sve ostalo je bazirano na nekakvim srceplacljivim osnovama..i crnom humoru ili drami..
2015-09-08
broj 55 je sniman po istinitom događaju....no dugo je da nijedan ratni film ne samo kod nas nego i u svijetu nije 100% baziran bas kako je sve bilo narocito u akcijskom dijelu..no to ej logicno...i bitka na neretvi kao i sutjeska je na nekoj rambo fazi..no to ej takoBeli wrote:broj 55 sam gledao, tu je negde u rangu sa rambo 3 po realnosti...
2015-09-08
...primjerice u onoj btki na makljenu u operaciji weiss tj bitki na neretvi je poginulo...136 partizana i 87 njemaca...a u toj sceni u filmu 'bitka na neretvi'...samo jedan partizanski mitraljezac je skinuo bar trideset svaba....a bitka se na makljenu odvijala citav dan...
2015-09-08
uffff,,jos traje ww2..
Guest- Guest
Istinit događaj, vjerojatno u nekim segmentima ramboiziran, ali načelno točan prikaz.Beli wrote:broj 55 sam gledao, tu je negde u rangu sa rambo 3 po realnosti...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bh. režiseri i glumci ujedinjeni: Neće proći, Ustaše!
» Europa u budućnosti neće igrati tako važnu ulogu kao prije
» Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Europa u budućnosti neće igrati tako važnu ulogu kao prije
» Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
Page 3 of 3