TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
nema auta luđeg od čvrke
daš joj gasa gorivo srkne
al uvik pali bez imalo frke
gazi je brale sve dok ne crkne
daš joj gasa gorivo srkne
al uvik pali bez imalo frke
gazi je brale sve dok ne crkne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Samo je nekoliko automobila, ostalo su kućna pomagala...
Brain32-
2014-04-15
Iz Hrvatske u Njemačku u 2014. otišlo 44.240 ljudi, ali 17.000 ih se i vratilo
5. rujna 2015.
Iz Njemačke je u 2014. godini iselilo 914.000 ljudi, što je 116.000 više (15%) nego godinu prije, objavio je Njemački savezni ured za statistiku (Destatis) u četvrtak. Od toga je nešto manje od 766.000 stranaca te oko 149.000 Nijemaca.
Kako piše Croexpress, u isto vrijeme uselilo ih se 1.456 milijuna, što je 238.000 (19%) više nego u 2013. godini. To je najveći broj imigranta koji je u zemlju ušao od 1992. godine. Najveći broj ljudi koji su uselili su stranci (1,343 milijuna, 21% više nego godinu prije). Broj njemačkih državljana koji su uselili u zemlju ostao je gotovo jednak. Ukupno, 26.000 njemačkih državljana više je otišlo iz zemlje nego što je u nju ušlo.
Iz Hrvatske je u Njemačku ukupno doselilo 44.240 ljudi, uglavnom muškaraca (30.185). U isto je vrijeme iz Njemačke u Hrvatsku preselilo 17.327 ljudi, većinom ljudi koji nemaju njemačko državljanstvo. Tek je 467 onih koji su otišli u Hrvatsku s njemačkim državljanstvom.
Hrvati su na sedmom mjestu od svih nacija po broju dolazaka u Njemačku. Ispred nas su Poljaci, Rumunji, Bugari, Talijani, Sirijci i drugi Arapi te Mađari.
_____________________________________________________________________________________________________________________
Nije off topic.
5. rujna 2015.
Iz Njemačke je u 2014. godini iselilo 914.000 ljudi, što je 116.000 više (15%) nego godinu prije, objavio je Njemački savezni ured za statistiku (Destatis) u četvrtak. Od toga je nešto manje od 766.000 stranaca te oko 149.000 Nijemaca.
Kako piše Croexpress, u isto vrijeme uselilo ih se 1.456 milijuna, što je 238.000 (19%) više nego u 2013. godini. To je najveći broj imigranta koji je u zemlju ušao od 1992. godine. Najveći broj ljudi koji su uselili su stranci (1,343 milijuna, 21% više nego godinu prije). Broj njemačkih državljana koji su uselili u zemlju ostao je gotovo jednak. Ukupno, 26.000 njemačkih državljana više je otišlo iz zemlje nego što je u nju ušlo.
Iz Hrvatske je u Njemačku ukupno doselilo 44.240 ljudi, uglavnom muškaraca (30.185). U isto je vrijeme iz Njemačke u Hrvatsku preselilo 17.327 ljudi, većinom ljudi koji nemaju njemačko državljanstvo. Tek je 467 onih koji su otišli u Hrvatsku s njemačkim državljanstvom.
Hrvati su na sedmom mjestu od svih nacija po broju dolazaka u Njemačku. Ispred nas su Poljaci, Rumunji, Bugari, Talijani, Sirijci i drugi Arapi te Mađari.
_____________________________________________________________________________________________________________________
Nije off topic.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
neki info??..ugovoriti posao moze svaka budala,no to ne znaci i zaraditi lovu..Misim,haj ti šejicima ponudi elektricni auto,a oni pisaju naftu..samo auto mi se jako svidja i konceptom i tehnologijom,i na tehnickom nivou je savrsen,no sto ti to vrijedi kad ga nisu uspjesno provukao na trzistu..eno,ono smece Tesla S,se uspio nametnuti,patent za energetski dio je prodao "Španjolcima",odnosno svabama,jer su Svabi vlasnici svih relevantnih autoindustija u Europi,a sada Audi radi na projektu http://www.audi.co.uk/audi-innovation/advanced-technologies/e-tron.htmldebotoijusto wrote:cekaj...ako je diletant onda ima smisla za posao jer vidim da mu odlicno ide , privlaci novac sklapa ugovore zaposljava...dobro , ako je todoric referenca onda isprikabogomdani wrote:Podrzavao sam ga,ali kad sam vidio da je obicni diletant,koji ima smisla za ugovaranje biznisa,u ravnini moje pokojne bake,odustao sam...
Sad bi on da mu netko stvori koncept izvlacenja i projekat kojim ce njemu pobrati lovusu,a on ce nekom dati posao..Daj e ponudio partnerstvo i to iznad 51%,gdje bi on mogao samo kimati glavom i slusati sposobnije,pa hajde..placa???serem mu se na placu...
gdje ce Svabi umlatiti stotine milijardi na "novom" elektricnom sustavu za auto..
Drugim rjecima,Rimac je u autoindustriji,Mali od Palube..
Guest- Guest
slazem se da nije mesija autoindustrije no gledam na njega drugim ocima , otac tkz. lopov , klinac imao sve sto pozeli a umjesto ganjanja sponzorusa/manekenki izabrao rad...za HR to vec iskorak , ima moju podrsku sad da ne zna sto je W/ah/V ako zna spojit one koji znaju i prodat pricu ulagacima...jos ako ima i nekakav proizvod odlicno... a to sve ima + odlicnu usmenu reklamu po mrezi i svako malo tiskovinama...pa el. motor postoji vise od st. a baterija i duze , sto tu ima da se izmislja osim prodaje dobre pricebogomdani wrote:neki info??..ugovoriti posao moze svaka budala,no to ne znaci i zaraditi lovu..Misim,haj ti šejicima ponudi elektricni auto,a oni pisaju naftu..samo auto mi se jako svidja i konceptom i tehnologijom,i na tehnickom nivou je savrsen,no sto ti to vrijedi kad ga nisu uspjesno provukao na trzistu..eno,ono smece Tesla S,se uspio nametnuti,patent za energetski dio je prodao "Španjolcima",odnosno svabama,jer su Svabi vlasnici svih relevantnih autoindustija u Europi,a sada Audi radi na projektu http://www.audi.co.uk/audi-innovation/advanced-technologies/e-tron.htmldebotoijusto wrote:cekaj...ako je diletant onda ima smisla za posao jer vidim da mu odlicno ide , privlaci novac sklapa ugovore zaposljava...dobro , ako je todoric referenca onda isprikabogomdani wrote:Podrzavao sam ga,ali kad sam vidio da je obicni diletant,koji ima smisla za ugovaranje biznisa,u ravnini moje pokojne bake,odustao sam...
Sad bi on da mu netko stvori koncept izvlacenja i projekat kojim ce njemu pobrati lovusu,a on ce nekom dati posao..Daj e ponudio partnerstvo i to iznad 51%,gdje bi on mogao samo kimati glavom i slusati sposobnije,pa hajde..placa???serem mu se na placu...
gdje ce Svabi umlatiti stotine milijardi na "novom" elektricnom sustavu za auto..
2014-04-12
Ma simpa mi je Rimac,i ako si citao uvijek sam ga podrzavao,no on je na nivou znanstvenika.inzenjera,ne biznismena..moze eventualno privuci investitore,ali sa vrlo jasnim planom za kreiranje i razvoj trzista,inace bi morao uzeti vrhunske menadžere,a njih mamiti zagonetkom bila bi im uvreda..opet si je dao autogol..debotoijusto wrote:slazem se da nije mesija autoindustrije no gledam na njega drugim ocima , otac tkz. lopov , klinac imao sve sto pozeli a umjesto ganjanja sponzorusa/manekenki izabrao rad...za HR to vec iskorak , ima moju podrsku sad da ne zna sto je W/ah/V ako zna spojit one koji znaju i prodat pricu ulagacima...jos ako ima i nekakav proizvod odlicno... a to sve ima + odlicnu usmenu reklamu po mrezi i svako malo tiskovinama...pa el. motor postoji vise od st. a baterija i duze , sto tu ima da se izmislja osim prodaje dobre pricebogomdani wrote:neki info??..ugovoriti posao moze svaka budala,no to ne znaci i zaraditi lovu..Misim,haj ti šejicima ponudi elektricni auto,a oni pisaju naftu..samo auto mi se jako svidja i konceptom i tehnologijom,i na tehnickom nivou je savrsen,no sto ti to vrijedi kad ga nisu uspjesno provukao na trzistu..eno,ono smece Tesla S,se uspio nametnuti,patent za energetski dio je prodao "Španjolcima",odnosno svabama,jer su Svabi vlasnici svih relevantnih autoindustija u Europi,a sada Audi radi na projektu http://www.audi.co.uk/audi-innovation/advanced-technologies/e-tron.htmldebotoijusto wrote:cekaj...ako je diletant onda ima smisla za posao jer vidim da mu odlicno ide , privlaci novac sklapa ugovore zaposljava...dobro , ako je todoric referenca onda isprikabogomdani wrote:Podrzavao sam ga,ali kad sam vidio da je obicni diletant,koji ima smisla za ugovaranje biznisa,u ravnini moje pokojne bake,odustao sam...
Guest- Guest
Ne razumijeđ ti Rimca...On je ipak ero, kojemu je osobna sloboda iznad svega.bogomdani wrote:Ma simpa mi je Rimac,i ako si citao uvijek sam ga podrzavao,no on je na nivou znanstvenika.inzenjera,ne biznismena..moze eventualno privuci investitore,ali sa vrlo jasnim planom za kreiranje i razvoj trzista,inace bi morao uzeti vrhunske menadžere,a njih mamiti zagonetkom bila bi im uvreda..opet si je dao autogol..
Bez trunke hvaljenja, meni su kolege često znale reći da mi treba menadžer...
Glupost...u istom trenutku bi menadžer postao i vlasnik moga života (moje slobode).
Nema ništa ljepše nego biti slobodan i stvarati po vlastitom nahođenju.
U svakom trenutku možeš reći : - Sad mi je dosta! Cigani moji ja se sada s vama opraštam...
Rimac ima sve što mu treba...Ose igra i život mu prolazi u veselju.
Molite Boga da i vama posao bude hobi...
2014-04-23
Ero sto se tu ima razumiti..neciju filozofiju??Govorimo o hladnom biznisu,lik je genije po pitanju igranja tehnologijom,ali je to nivo znanstvenika,ne poslovnjaka..i to je to...Poslovnjaci ipak odlucuju o lovi i ostalom..greska njegova je bila sto nije imao vrhunski menadžment i marketing..ona demonstracija Concept One-a u Svabiji je na nivou street race-a..ne neceg revolucionarnog..bolje da se spetljao sa Appleom, i njihovim timom za marketing..Ero wrote:Ne razumijeđ ti Rimca...On je ipak ero, kojemu je osobna sloboda iznad svega.bogomdani wrote:Ma simpa mi je Rimac,i ako si citao uvijek sam ga podrzavao,no on je na nivou znanstvenika.inzenjera,ne biznismena..moze eventualno privuci investitore,ali sa vrlo jasnim planom za kreiranje i razvoj trzista,inace bi morao uzeti vrhunske menadžere,a njih mamiti zagonetkom bila bi im uvreda..opet si je dao autogol..
Glupost...u istom trenutku bi menadžer postao i vlasnik moga života (moje slobode).
U svakom trenutku možeš reći : - Sad mi je dosta! Cigani moji ja se sada s vama opraštam...
Guest- Guest
20g. radim na tome + da mi jutri ne zvoni sat , evo uspio samo da je jos malo vise novca , bude i to s vremenom , hrabri pobjedjuju rekao je del boyEro wrote:Ne razumijeđ ti Rimca...On je ipak ero, kojemu je osobna sloboda iznad svega.bogomdani wrote:Ma simpa mi je Rimac,i ako si citao uvijek sam ga podrzavao,no on je na nivou znanstvenika.inzenjera,ne biznismena..moze eventualno privuci investitore,ali sa vrlo jasnim planom za kreiranje i razvoj trzista,inace bi morao uzeti vrhunske menadžere,a njih mamiti zagonetkom bila bi im uvreda..opet si je dao autogol..
2014-04-12
Moraš razumjeti koji ti je zadatak dao Svevišnji i to pošteno radiš...ga nije zadužio više nego što može ponijeti.debotoijusto wrote:20g. radim na tome + da mi jutri ne zvoni sat , evo uspio samo da je jos malo vise novca , bude i to s vremenom , hrabri pobjedjuju rekao je del boyEro wrote:Ne razumijeđ ti Rimca...On je ipak ero, kojemu je osobna sloboda iznad svega.bogomdani wrote:Ma simpa mi je Rimac,i ako si citao uvijek sam ga podrzavao,no on je na nivou znanstvenika.inzenjera,ne biznismena..moze eventualno privuci investitore,ali sa vrlo jasnim planom za kreiranje i razvoj trzista,inace bi morao uzeti vrhunske menadžere,a njih mamiti zagonetkom bila bi im uvreda..opet si je dao autogol..
I toga se držim....posebno u zadnje vrijeme...
2014-04-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pressing Mate Rimca
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
Page 3 of 3