Pressing Mate Rimca
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pressing Mate Rimca
sastanak idući tjedan
Nakon što je javno prigovorio, ministar Panenić pozvao Matu Rimca na razgovor
Rimac je rekao da je Vladi poslao dopis o prilici da dovede jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku prije nekoliko tjedana, no kako nije dobio odgovor
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Autor:
Vecernji.hr
Nakon što je Mate Rimac, vlasnik tvrtke Rimac automobili u emisiji na televiziji N1 upozorio na probleme s kojima se poduzetnici i investitori susreću zbog spore birokracije, Most se oglasio na Twitteru i pozvao Rimca na sastanak s ministrom gospodarstva Tomislavom Panenićem.
– Gospodin Panenić, ministar gospodarstva ovim putem poziva gospodina Rimca na sastanak idući tjedan. Uskoro i službeni poziv – napisao je Most na Twitteru.
Rimac je, naime, rekao kako je Vladi poslao dopis o prilici da dovede jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku prije nekoliko tjedana, no kako nije dobio odgovor.
– Kako surađujemo s tim proizvođačima automobila, imamo sad jednu priliku da se možda možemo natjecati s drugim državama da dovedemo jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku. Poslao sam Vladi dopis prije nekoliko tjedana, mislim da je to prilika koja se ne propušta, ali još nisam dobio odgovor, a ja nemam ništa od toga – kazao je Mate Rimac
Nakon što je javno prigovorio, ministar Panenić pozvao Matu Rimca na razgovor
Rimac je rekao da je Vladi poslao dopis o prilici da dovede jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku prije nekoliko tjedana, no kako nije dobio odgovor
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Autor:
Vecernji.hr
Nakon što je Mate Rimac, vlasnik tvrtke Rimac automobili u emisiji na televiziji N1 upozorio na probleme s kojima se poduzetnici i investitori susreću zbog spore birokracije, Most se oglasio na Twitteru i pozvao Rimca na sastanak s ministrom gospodarstva Tomislavom Panenićem.
– Gospodin Panenić, ministar gospodarstva ovim putem poziva gospodina Rimca na sastanak idući tjedan. Uskoro i službeni poziv – napisao je Most na Twitteru.
Rimac je, naime, rekao kako je Vladi poslao dopis o prilici da dovede jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku prije nekoliko tjedana, no kako nije dobio odgovor.
– Kako surađujemo s tim proizvođačima automobila, imamo sad jednu priliku da se možda možemo natjecati s drugim državama da dovedemo jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku. Poslao sam Vladi dopis prije nekoliko tjedana, mislim da je to prilika koja se ne propušta, ali još nisam dobio odgovor, a ja nemam ništa od toga – kazao je Mate Rimac
Re: Pressing Mate Rimca
ero, di si bio kada je ozbiljna firma iz južne koreje htjela pokrenuti proizvodnju onda potpunog novog modela i20 u okolici gospića?
jebga ni poslovično mitu skloni azijati nisu htjeli platiti cijenu.
danas je tvornica u slovačkoj.
2014-12-30
Slovaci imaju najviše stranih fabrika automobila.veber wrote:ero, di si bio kada je ozbiljna firma iz južne koreje htjela pokrenuti proizvodnju onda potpunog novog modela i20 u okolici gospića?
matane,obrij se bolan i osisaj.izgledas ko cigan(srbin).pa ce doc i ulagaci...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Tim će zasigurno poraditi na promjeni poduzetničke klime. Koliko će uspjeti ovisi o mnogo stvari. Upravo Mate nešto reče na tu temu, što ne ulijeva optimizam .Odprilike kaže:
-Poduzetnička klima u državi je onoliko poduzetnička koliko je poduzetnički raspoložen pojedinac. Uostalom, imamo vladu onakvu kakvi su
i pojedinci koji su je birali.
-Poduzetnička klima u državi je onoliko poduzetnička koliko je poduzetnički raspoložen pojedinac. Uostalom, imamo vladu onakvu kakvi su
i pojedinci koji su je birali.
Last edited by Ero on 17/2/2016, 15:20; edited 2 times in total
sudjelovao sam u tenderu.dzango wrote:
Slovaci imaju najviše stranih fabrika automobila.
hyundai je tražio ledinu, infrastrukturu i kolosjek.
pregovori su trajali preko godinu dana.
koreanci zaključili kako smo "preskupi"
i odlepršali u slovačku
2014-12-30
koji si ti naivac. tim bu za pola godine napustio hrvatsku.Ero wrote:Tim će zasigurno poraditi na promjeni poduzetničke klime.
2014-12-30
PS: U svakom slučaju pogledajte cijeli video, koji traje odprilike 1 sat.
Malo je čudno sniman- isprekidan nekoliko puta pa ga morate ručno pomicati naprije!
Malo je čudno sniman- isprekidan nekoliko puta pa ga morate ručno pomicati naprije!
Nije trebao ni dolaziti u državu u kojoj je kosovac direktor nacionalne HRT.veber wrote:koji si ti naivac. tim bu za pola godine napustio hrvatsku.Ero wrote:Tim će zasigurno poraditi na promjeni poduzetničke klime.
Isprepleteni ste neradnicima i uhljhebama. Evo što ih hranite, ali vam takvi još i upravljaju državom.
O jebote. Neko bi za to trebao da ide u zatvor. FIAT je opeglao ove naše kao majmune.veber wrote:sudjelovao sam u tenderu.dzango wrote:
Slovaci imaju najviše stranih fabrika automobila.
hyundai je tražio ledinu, infrastrukturu i kolosjek.
pregovori su trajali preko godinu dana.
koreanci zaključili kako smo "preskupi"
i odlepršali u slovačkU.
Ja gledao. Mali je hipster.Ero wrote:PS: U svakom slučaju pogledajte cijeli video, koji traje odprilike 1 sat.
U svakom pogledu.dzango wrote:Ja gledao. Mali je hipster.Ero wrote:PS: U svakom slučaju pogledajte cijeli video, koji traje odprilike 1 sat.
baš sam u to vrijeme bio u kragujevcu.dzango wrote:
O jebote. Neko bi za to trebao da ide u zatvor. FIAT je opeglao ove naše kao majmune.
kada je fiat ulazio u tvornicu.
a što se tiče zatvora, streljanje bi bilo primjerenije.
bilo je sondiranje terena, ne da su općinari na svakom koraku tražili mito, samo kaj nije vozač tražio.
nakon godinu dana pokupili se.
a, garancija je bila 5000 direktno zaposlenih u tvornici, to ti još vuče cca 20 000 slijedećih.
2014-12-30
Kad se to događalo? Tko su bili involvirani u tim pregovorima?veber wrote:baš sam u to vrijeme bio u kragujevcu.dzango wrote:
O jebote. Neko bi za to trebao da ide u zatvor. FIAT je opeglao ove naše kao majmune.
kada je fiat ulazio u tvornicu.
a što se tiče zatvora, streljanje bi bilo primjerenije.
bilo je sondiranje terena, ne da su općinari na svakom koraku tražili mito, samo kaj nije vozač tražio.
nakon godinu dana pokupili se.
a, garancija je bila 5000 direktno zaposlenih u tvornici, to ti još vuče cca 20 000 slijedećih.
A mogao bi se Rimac obrijati malo da ne baca toliko na turčina.
2 godine prije nego što je izašao prvi i20Ero wrote:
Kad se to događalo? Tko su bili involvirani u tim pregovorima?
tvoja kamarila, kradezejovska.
2014-12-30
Ma kolega nemoguće da bi karmila zajebala državu i ljude zbog šake dolara. To su neke obmane i laži. :Dveber wrote:2 godine prije nego što je izašao prvi i20Ero wrote:
ovdje treba primjeniti Kineske modele borbe protiv korupcije. Metak u čelo, i obitelji račun za metakveber wrote:2 godine prije nego što je izašao prvi i20Ero wrote:
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
» TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
Page 1 of 2