TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: TRAŽITE POSAO? Riješite zagonetku i imate ga kod Mate Rimca
Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.ostrakon wrote:Koliko vrijedi auto koji ne možeš voziti po cesti? 500.000 EUR? Eto ti kupi, stavi ga pred kuću i gledaj u njega, hvali se kako je najbrži.Ero wrote:
Ako kupiš, onda je vrijedno točno onoliko koliko si platio. Ni centa više ili manje.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperamEro wrote:Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.ostrakon wrote:Koliko vrijedi auto koji ne možeš voziti po cesti? 500.000 EUR? Eto ti kupi, stavi ga pred kuću i gledaj u njega, hvali se kako je najbrži.Ero wrote:
Ako kupiš, onda je vrijedno točno onoliko koliko si platio. Ni centa više ili manje.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:nisam primjetio hokejaske izmjene zaposlenika koje su siguran znak da nesto s firmom nije u redu... vecina djelatnika je prisutna "na mrezi" i lako je vidjeti njihove motive/zadovoljstvo kreativnoscu/atmosferom/novim spoznajama te mogucnoscu napredovanja...naravno tko zamislja posao u drzavnoj sluzbi kao vrhunac zivotnog zvanja ove stavke su nebitne pa ostaje samo novac kao kriterij "dobrog posla"ostrakon wrote:Rimčev core buisness nije proizvodnja auta, nego tokari dijelove za druge. A ti vjeruj dalje u plaćene novinske članke i samohvalu, kupi možda i koju dionicu.debotoijusto wrote:
mda...rade nezainteresirani oronuli starci odgojeni na komunizmu
Novac ne treba tražiti: Ako vrijediš naći će te novac.
Govorim iz iskustva.
Danas ti kažu koliko imaju novaca za neki poso...oš-neš...Oš? Evo. Neš? Zdrao'...
2014-04-23
tako nekako...moras imati izvrsnost ( malo retorike HDZ ) ili posjedovati razne vjestine uz odgovornost i disciplinu... pri tom ne mislim da posjedujem to , samo komentiramEro wrote:debotoijusto wrote:nisam primjetio hokejaske izmjene zaposlenika koje su siguran znak da nesto s firmom nije u redu... vecina djelatnika je prisutna "na mrezi" i lako je vidjeti njihove motive/zadovoljstvo kreativnoscu/atmosferom/novim spoznajama te mogucnoscu napredovanja...naravno tko zamislja posao u drzavnoj sluzbi kao vrhunac zivotnog zvanja ove stavke su nebitne pa ostaje samo novac kao kriterij "dobrog posla"ostrakon wrote:Rimčev core buisness nije proizvodnja auta, nego tokari dijelove za druge. A ti vjeruj dalje u plaćene novinske članke i samohvalu, kupi možda i koju dionicu.debotoijusto wrote:
mda...rade nezainteresirani oronuli starci odgojeni na komunizmu
Novac ne treba tražiti: Ako vrijediš naći će te novac.
Govorim iz iskustva.
Danas ti kažu koliko imaju novaca za neki poso...oš-neš...Oš? Evo. Neš? Zdrao'...
2014-04-12
Podrzavao sam ga,ali kad sam vidio da je obicni diletant,koji ima smisla za ugovaranje biznisa,u ravnini moje pokojne bake,odustao sam...
Sad bi on da mu netko stvori koncept izvlacenja i projekat kojim ce njemu pobrati lovusu,a on ce nekom dati posao..Daj e ponudio partnerstvo i to iznad 51%,gdje bi on mogao samo kimati glavom i slusati sposobnije,pa hajde..placa???serem mu se na placu...
Sad bi on da mu netko stvori koncept izvlacenja i projekat kojim ce njemu pobrati lovusu,a on ce nekom dati posao..Daj e ponudio partnerstvo i to iznad 51%,gdje bi on mogao samo kimati glavom i slusati sposobnije,pa hajde..placa???serem mu se na placu...
Guest- Guest
cekaj...ako je diletant onda ima smisla za posao jer vidim da mu odlicno ide , privlaci novac sklapa ugovore zaposljava...dobro , ako je todoric referenca onda isprikabogomdani wrote:Podrzavao sam ga,ali kad sam vidio da je obicni diletant,koji ima smisla za ugovaranje biznisa,u ravnini moje pokojne bake,odustao sam...
2014-04-12
Kakvim novim spoznajama ili mogućnostima napredovanja? Jesu oni možda razvili elektromotor, bateriju ili samo kupe sa azijskog tržišta pa ubace u svoj metalni kostur prekriven maskom od polyvinila? I to onda nazovu inovacijom. Možeš i ti tako naručiti dijelove za kompjuter iz Koreje, matičnu, memoriju, hdd, pa se hvali u kvartu kako si napravio najbržu pilu, tokaru daj da ti ugravira logo na kućište, a onda ga još i patentiraj, svoj izum, jer nitko drugi još nije složio tako jaku konfiguraciju kao ti.debotoijusto wrote:
vecina djelatnika je prisutna "na mrezi" i lako je vidjeti njihove motive/zadovoljstvo kreativnoscu/atmosferom/novim spoznajama te mogucnoscu napredovanja...
Naivnih bedaka ima svugdje.
Guest- Guest
ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.
ako rimac ne dobiva subvencije, zapošljava inžinjere za 2000 kuna/mj, i prodaje smeće,
kapa doli!
2014-04-16
Koje je pasmine?debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperamEro wrote:Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.ostrakon wrote:Koliko vrijedi auto koji ne možeš voziti po cesti? 500.000 EUR? Eto ti kupi, stavi ga pred kuću i gledaj u njega, hvali se kako je najbrži.Ero wrote:
2014-04-23
...za fetivog otocanina postoji samo jedno vozilo , renault 4 , sve drugo je hedonizam...aben wrote:ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.
ako rimac ne dobiva subvencije, zapošljava inžinjere za 2000 kuna/mj, i prodaje smeće,
kapa doli!
2014-04-12
hyundai ali laje kao skodilakEro wrote:Koje je pasmine?debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperamEro wrote:Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.ostrakon wrote:Koliko vrijedi auto koji ne možeš voziti po cesti? 500.000 EUR? Eto ti kupi, stavi ga pred kuću i gledaj u njega, hvali se kako je najbrži.Ero wrote:
2014-04-12
Je li kratkodlaki ili dugodlaki?debotoijusto wrote:hyundai ali laje kao skodilakEro wrote:Koje je pasmine?debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperamEro wrote:Ja sam si kupio japanca i jako sam zadovoljan s njim. Vrijedan upravo onoliko koliko sam ga platio.ostrakon wrote:Koliko vrijedi auto koji ne možeš voziti po cesti? 500.000 EUR? Eto ti kupi, stavi ga pred kuću i gledaj u njega, hvali se kako je najbrži.Ero wrote:
2014-04-23
ostrakon wrote:Kakvim novim spoznajama ili mogućnostima napredovanja? Jesu oni možda razvili elektromotor, bateriju ili samo kupe sa azijskog tržišta pa ubace u svoj metalni kostur prekriven maskom od polyvinila? I to onda nazovu inovacijom. Možeš i ti tako naručiti dijelove za kompjuter iz Koreje, matičnu, memoriju, hdd, pa se hvali u kvartu kako si napravio najbržu pilu, tokaru daj da ti ugravira logo na kućište, a onda ga još i patentiraj, svoj izum, jer nitko drugi još nije složio tako jaku konfiguraciju kao ti.debotoijusto wrote:
vecina djelatnika je prisutna "na mrezi" i lako je vidjeti njihove motive/zadovoljstvo kreativnoscu/atmosferom/novim spoznajama te mogucnoscu napredovanja...
Naivnih bedaka ima svugdje.
Bravo, dobro si skužila i opisalarimčeve "inovacije".
Tako je i počeo damu je par raznih ljudi napravilo inovacije, dalo ideju
a on se onda marketinški, preko veze, ( sa ćaćinim šoldima) prodavao
kao "inovator" i "poduzetnik".
Neće dugo proći do bankrota!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
reno ima 3 cilnindra više nego šta vozilu triba :)debotoijusto wrote:...za fetivog otocanina postoji samo jedno vozilo , renault 4 , sve drugo je hedonizam...aben wrote:ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
kapa doli!
2014-04-16
Diana i Reno su legendarni auti sa 3 cilindra.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
al reno 4 ima 3 cilindra?Yehudi wrote:DianaiReno su legendarni auti sa 3 cilindra.
diana, ami8, spaček..to su više brodovi nego auti :)
2014-04-16
4 je izgradila sve one favele po dalmaciji 80-ih osebujnog arhitektonskog ugodjaja , bogu hvalaaben wrote:reno ima 3 cilnindra više nego šta vozilu triba :)debotoijusto wrote:...za fetivog otocanina postoji samo jedno vozilo , renault 4 , sve drugo je hedonizam...aben wrote:ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
kapa doli!
2014-04-12
to je istina, zbog revolucionarnog portapaka bez skaline, bila nan je vridnija od recimo lade nive koja je imala skalinu.debotoijusto wrote:4 je izgradila sve one favele po dalmaciji 80-ih osebujnog arhitektonskog ugodjaja , bogu hvalaaben wrote:reno ima 3 cilnindra više nego šta vozilu triba :)debotoijusto wrote:...za fetivog otocanina postoji samo jedno vozilo , renault 4 , sve drugo je hedonizam...aben wrote:ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
kapa doli!
2014-04-16
lada je za pickice , 4 je nosila 500kg a kad je vozila kuci otudjeno iz firme 700kg bez problema + puntizel na krovu u bilo kojem agregatnom stanjuaben wrote:to je istina, zbog revolucionarnog portapaka bez skaline, bila nan je vridnija od recimo lade nive koja je imala skalinu.debotoijusto wrote:4 je izgradila sve one favele po dalmaciji 80-ih osebujnog arhitektonskog ugodjaja , bogu hvalaaben wrote:reno ima 3 cilnindra više nego šta vozilu triba :)debotoijusto wrote:...za fetivog otocanina postoji samo jedno vozilo , renault 4 , sve drugo je hedonizam...aben wrote:ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
kapa doli!
2014-04-12
ima san i ladu i renola, renol mi je još isprid kuće, raspada se,debotoijusto wrote:lada je za pickice , 4 je nosila 500kg a kad je vozila kuci otudjeno iz firme 700kg bez problema + puntizel na krovu u bilo kojem agregatnom stanjuaben wrote:to je istina, zbog revolucionarnog portapaka bez skaline, bila nan je vridnija od recimo lade nive koja je imala skalinu.debotoijusto wrote:4 je izgradila sve one favele po dalmaciji 80-ih osebujnog arhitektonskog ugodjaja , bogu hvalaaben wrote:reno ima 3 cilnindra više nego šta vozilu triba :)debotoijusto wrote:...za fetivog otocanina postoji samo jedno vozilo , renault 4 , sve drugo je hedonizam...aben wrote:ja kineza, 100% otočanin :)debotoijusto wrote:ja imam 1/7 bracke krvi pa koreanca duperam
kapa doli!
u ladu iz 87. san mora dizati vriću cimenta po metra više, i, stvarno nisan moga više od 400 kg ukrcati, legla bi do kraja, renol se manje kvaria al su djelovi bili skuplji...no, novija lada iz 97. mi ima portapak ka renol, ide na plin, i zato je odnosu pobjedu
2014-04-16
nema auta luđeg od čvrke
daš joj gasa gorivo srkne
al uvik pali bez imalo frke
gazi je brale sve dok ne crkne
daš joj gasa gorivo srkne
al uvik pali bez imalo frke
gazi je brale sve dok ne crkne
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pressing Mate Rimca
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
» Predavanje Mate Rimca na Stanfordu
» Veliki uspjeh Mate Rimca - policija Cape Towna kupuje njegove električne bicikle
Page 2 of 3