Pobjeda: više NATO snaga na Kosovu, obuzdavanje Rusije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pobjeda: više NATO snaga na Kosovu, obuzdavanje Rusije
"Moramo da obuzdamo Ruse, više NATO snaga na Kosovu"
Potrebno je jače prisustvo NATO-a na Kosovu zbog obuzdavanja Rusije na Balkanu, izjavio je komandant američke vojske u Evropi general Kertis Skaparoti.
On je to istakao tokom rasprave na sednici Odbora za oružane snage američkog Senata.
Na pitanje senatora Džodija Ernsta iz Ajove da li je saglasan s tim da je potrebno snažnije prisustvo NATO-a na Kosovu za obuzdavanje Rusije na Balkanu, Skaparoti je odgovorio da je saglasan s tim.
Skaparoti je dodao da "ne bi trebalo da smanjujemo veličinu naših snaga, a posebno kad se radi o Kosovskim bezbednosnim snagama, jer je to sada neka vrsta temelja stabilnosti, ali su tamo potrebni mnogo jači diplomatski informacioni napori Alijanse", preneo je Sputnjik.
Skaparoti je govorio i o uključivanju Crne Gore u NATO, rekavši da je to od presudnog značaja za SAD, rekao je komandant američkih trupa u Evropi general Kertis Skaparoti.
"Od presudnog je značaja da oni (Crna Gora) budu u NATO-u. Oni imaju takvu želju, ispunili su 'mapu puta' (akcioni plan za članstvo u NATO-u)", rekao je Skaparoti na raspravi u američkom Senatu.
General je rekao da ukoliko se Crna Gora ne pridruži NATO-u, to će uticati na druge zemlje, a posebno u Istočnoj Evropi, koje "gledaju ka Zapadu" i žele da budu partneri NATO-a.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=23&nav_category=640&nav_id=1243159
-----------------------------
Mi smo NATO, znači da smo i mi pobijedili Rusiju i Srbiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Pobjeda: više NATO snaga na Kosovu, obuzdavanje Rusije
koliko zele nato, to je VEELIIIKOOO ??
ako zele nato,
zasto je referendum sporan
milo uvodi c.goru u nato glasovima manjine
manjine sigurne ne zele c,goru koju poznajemoa
nevezano za nato, to nema veze, sustinski
ako zele nato,
zasto je referendum sporan
milo uvodi c.goru u nato glasovima manjine
manjine sigurne ne zele c,goru koju poznajemoa
nevezano za nato, to nema veze, sustinski
Last edited by pizzon on 24/3/2017, 09:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
..i srbija ce u nato druze...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
Guest- Guest
..ako bog da...
2015-09-08
..jebote samo bi ih 10% ratovalo za 'kolevku svih srba'...kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
2015-09-08
ono sto covek ne zeli sebi nemoj da cini drugima
Guest- Guest
ne kenjaj, niti bi se yuga raspala, po sadasnjem modelu, niti bi kosovo bilo ono sto je sad,kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
da se zapad nije politicki i vojno aktivirao u tome
24.03. danas, bas je pravi datum da se toga podsetimo
Guest- Guest
opet luppetas..netko ti ej ovdje rekao da se vise drzis romantike nego politike..nije to za tebe..ide ti bolje ljubavna i seksualna sanjarenja..pizzon wrote:ne kenjaj, niti bi se yuga raspala, po sadasnjem modelu, niti bi kosovo bilo ono sto je sad,kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
2015-09-08
ma da,vuksadinare wrote:opet luppetas..netko ti ej ovdje rekao da se vise drzis romantike nego politike..nije to za tebe..ide ti bolje ljubavna i seksualna sanjarenja..pizzon wrote:ne kenjaj, niti bi se yuga raspala, po sadasnjem modelu, niti bi kosovo bilo ono sto je sad,kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
nato nije svoju misiju na prosotru ex yuge finisirao agresijom 24.o3
ne kenjaj
Last edited by pizzon on 24/3/2017, 09:54; edited 2 times in total
Guest- Guest
kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
...ne, nego muda
Guest- Guest
hahaha, vi i mooda,
pa ono sto je srbija podnela svih tih godina, pa i danas,
vi ne biste mogli ni 1 m
pa ono sto je srbija podnela svih tih godina, pa i danas,
vi ne biste mogli ni 1 m
Guest- Guest
Jutarnje naguravanje hrvata i srba :)
nema do gonjanja :D
nema do gonjanja :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
znamo vasa mooda,Noor wrote:kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
...ne, nego muda
posebno oko statusa HB
mi smo svoja dokazali
r.srpska postoji
Guest- Guest
a Bogami, postojace i srpska na kosmetu
politickim sredstvima, kako je i moglo
od prvog dana yu krize
politickim sredstvima, kako je i moglo
od prvog dana yu krize
Guest- Guest
[quote="pizzon"]
dabome..
Noor wrote:znamo vasa mooda, mi smo svoja dokazalikofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
dabome..
Guest- Guest
ne kanjam... ...evo ti malo tvog lazanskog koji je zborio u emisiji 'cirilica' prosle godien..'Uopste je greska misliti da je NATO pakt nesto bitno u ratu od 1991 do 1995 doprineo svojim mesanjem.Jednostavno najvecu ulogu je odigrala JNA napose 1991 u Hrvatskoj i Sloveniji sa svojim promasenim taktikama.U Sloveniji uopste nisu trebali intervenisati i ako su se vec na to odlucili nisu imali dobru ni takticku ni logisticku pripremu a svojom izgubljenom pozicijom u ratu u Sloveniji samo su doprineli jos brzem rasulu u staresinskom i redovnom kadru te domotivacijskom faktoru.JNA nakon poraza u Sloveniji imala je povecanje bekstava za 70 odsto nego prije nesretne intervencije u Sloveniji.To se odmah odrazilo na rat u Hrvatskoj koji ej istovremeno pocinjao kad je zavsravao u Sloveniji.Nakon toga regrutni centri u srbiji,Crnoj gori i Bosni i Hercegovini imali su zntno tezi posao da regrutuju novake i mobilisu rezerviste.Gubitkom rata u Sloveniji definitivno je odmogao i na spoljnom politickom faktoru gde su međunarodni politicki zvanicnici uvideli da ipak JNA nije tako strasna kao sta su mislili pre i da je vrlo ranjiva'.pizzon wrote:ma da,vuksadinare wrote:opet luppetas..netko ti ej ovdje rekao da se vise drzis romantike nego politike..nije to za tebe..ide ti bolje ljubavna i seksualna sanjarenja..pizzon wrote:ne kenjaj, niti bi se yuga raspala, po sadasnjem modelu, niti bi kosovo bilo ono sto je sad,kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
ato nije svoju misiju na prosotru ex yuge finisirao agresijom 24.o3
ne kanjaj
2015-09-08
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:znamo vasa mooda, mi smo svoja dokazalikofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
dabome..
sta je tu cudno,
posle nekoliko godina napali ste napustene polozaje TO
uz apsolutnu pomog i podrsku zapada
velika mooda, napali ste lolalne srbe, bravo
srbije nigde nije bilo
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:znamo vasa mooda, mi smo svoja dokazalikofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
dabome..
sta je tu cudno,
posle nekoliko godina napali ste napustene polozaje TO
uz apsolutnu pomog i podrsku zapada
velika mooda, napali ste lolalne srbe, bravo
srbije nigde nije bilo
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne kanjam... ...evo ti malo tvog lazanskog koji je zborio u emisiji 'cirilica' prosle godien..'Uopste je greska misliti da je NATO pakt nesto bitno u ratu od 1991 do 1995 doprineo svojim mesanjem.Jednostavno najvecu ulogu je odigrala JNA napose 1991 u Hrvatskoj i Sloveniji sa svojim promasenim taktikama.U Sloveniji uopste nisu trebali intervenisati i ako su se vec na to odlucili nisu imali dobru ni takticku ni logisticku pripremu a svojom izgubljenom pozicijom u ratu u Sloveniji samo su doprineli jos brzem rasulu u staresinskom i redovnom kadru te domotivacijskom faktoru.JNA nakon poraza u Sloveniji imala je povecanje bekstava za 70 odsto nego prije nesretne intervencije u Sloveniji.To se odmah odrazilo na rat u Hrvatskoj koji ej istovremeno pocinjao kad je zavsravao u Sloveniji.Nakon toga regrutni centri u srbiji,Crnoj gori i Bosni i Hercegovini imali su zntno tezi posao da regrutuju novake i mobilisu rezerviste.Gubitkom rata u Sloveniji definitivno je odmogao i na spoljnom politickom faktoru gde su međunarodni politicki zvanicnici uvideli da ipak JNA nije tako strasna kao sta su mislili pre i da je vrlo ranjiva'.pizzon wrote:ma da,vuksadinare wrote:opet luppetas..netko ti ej ovdje rekao da se vise drzis romantike nego politike..nije to za tebe..ide ti bolje ljubavna i seksualna sanjarenja..pizzon wrote:ne kenjaj, niti bi se yuga raspala, po sadasnjem modelu, niti bi kosovo bilo ono sto je sad,kofein wrote:Ako su Hrvati mogli vratiti "krajinu", mogu i Srbi vratiti Kosmet, ali ne žele, ne mogu, nemaju volje..?! To mi nikad neće biti jasno. pa dokle više?? :(
ato nije svoju misiju na prosotru ex yuge finisirao agresijom 24.o3
ne kanjaj
da, te akcije vodili su ljudi koji nisu imali ideje
sem nekog licnog odnosa prema yugi i uopste
odnosu srba i hrvata.
s.m. nije imao podrsku, u srbiji, od naroda,
da vodi takav oblik rata, i zato se nakon 9 marta
prepustio srbima van srbije i postao fakticki politicki blokiran
ali da je nato bio aktivan, ne samo polticiki vec i vojno, to je definitivno
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAFF: Amerika u blizini Srbije pravi najveću vazduhoplovnu bazu za obuzdavanje Rusije
» Konačno: osniva se međunarodni sud za ratne zločine srpskih snaga na Kosovu
» Dugin: Kakva nam pobjeda Rusije treba
» Pentagon: Pobjeda Rusije gora od civilnih smrti od kazetnih bombi
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Konačno: osniva se međunarodni sud za ratne zločine srpskih snaga na Kosovu
» Dugin: Kakva nam pobjeda Rusije treba
» Pentagon: Pobjeda Rusije gora od civilnih smrti od kazetnih bombi
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 1 of 3