Hrvatska za 10godina pada na 3milijuna ljudi :D
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska za 10godina pada na 3milijuna ljudi :D
kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
Imaju i toljage za lupat po glavi
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
This monkey fights with a stray dog to save it's injured baby in the streets of India.
[url][/url]
[url][/url]
[url][/url]
[url][/url]
[url][/url]
[url][/url]
Guest- Guest
opet si se predozirala brljom?Sora wrote:kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:prvo tesla, sada sokrat, na kraju će ti uzor biti iz kamenog doba..
TO JE NAMA VASA BORBA DALA
KAMENO DOBA
SF SN
Sora wrote:kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
kad jedna prijatnja i obrazovana gospodja,
oh wait
baš tužno, ta ranjena bebica na cesti, nemoj to ni stavljati, odmah me glava zaboli...pismejker wrote:This monkey fights with a stray dog to save it's injured baby in the streets of India.
2015-08-15
kaja wrote:opet si se predozirala brljom?Sora wrote:kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
Ne nego podacima iz HDA O USTASKIM LOGORIMA U NDH :bwi:
AKO ZNAS STO JE
UGLAVNOM BRIJA NIJE
Samo vi filozofirajte.....idemo dalje ....pratimo ovu Evropu ....koja se raspada ...po šavovima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
DONE..necu..kaja wrote:
baš tužno, ta ranjena bebica na cesti, nemoj to ni stavljati, odmah me glava zaboli...
Guest- Guest
šta je s ovom ženom ljudi, padne s marsa i ustašama drobi..
2015-08-15
Dax wrote:Sora wrote:kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
oh wait
Ha?
Nisam gospođa , drugarica sam i majka Tereza br.2
Ok?
Ponta koju zelim reci,je da me patnje zivotinja vise pogode,nego patnje ljudi..
gledam bas ono u Londonu,lik lezi ispikan od Kozojeba..gledam i neis ne osjecam..vidim ranjenu zivotinju,herz mi zakuca brzo..sjeban ja ili ne,takva je situacija..
gledam bas ono u Londonu,lik lezi ispikan od Kozojeba..gledam i neis ne osjecam..vidim ranjenu zivotinju,herz mi zakuca brzo..sjeban ja ili ne,takva je situacija..
Guest- Guest
kaja wrote:šta je s ovom ženom ljudi, padne s marsa i ustašama drobi..
Svjetlost na kraju tunela
Kajo
To sam ja
svetica takoreći
Sora wrote:Dax wrote:Sora wrote:kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
oh wait
Ha?
Nisam gospođa , drugarica sam i majka Tereza br.2
Ok?
skromno
tako ti je i kod mene, ljudi se mogu braniti, životinja od ljudi nepismejker wrote:Ponta koju zelim reci,je da me patnje zivotinja vise pogode,nego patnje ljudi..
da leži čovjek svi bi skočili
leži ovo jadno ranjeno biće, mama ga brani a nitko ne jebe pol posto
2015-08-15
dobro drugarice, okani me se danas...Sora wrote:kaja wrote:šta je s ovom ženom ljudi, padne s marsa i ustašama drobi..
Kajo
To sam ja
svetica takoreći
2015-08-15
kaja wrote:tako ti je i kod mene, ljudi se mogu braniti, životinja od ljudi nepismejker wrote:Ponta koju zelim reci,je da me patnje zivotinja vise pogode,nego patnje ljudi..
Ajd ti Spori SPIRO citaj nekaj drugo a ne samo Bibliju
Sora wrote:kaja wrote:tako ti je i kod mene, ljudi se mogu braniti, životinja od ljudi nepismejker wrote:Ponta koju zelim reci,je da me patnje zivotinja vise pogode,nego patnje ljudi..
Ajd ti Spori SPIRO citaj nekaj drugo a ne samo Bibliju
2015-08-15
kaja wrote:dobro drugarice, okani me se danas...Sora wrote:kaja wrote:šta je s ovom ženom ljudi, padne s marsa i ustašama drobi..
Kajo
To sam ja
svetica takoreći
To cu ja odluciti
Ajmo sad jednu drugarsku
U divljaka luk i strijela
Željeznica selo grad
Nasa bit ce zemlja cijela
Da nam zivi zovi rad
Ups .. Konzum ..
tocno,ljudi,sto se mogu braniti,opet s druge strane su i krivi za sva zla na svijetu..kaja wrote:tako ti je i kod mene, ljudi se mogu braniti, životinja od ljudi nepismejker wrote:Ponta koju zelim reci,je da me patnje zivotinja vise pogode,nego patnje ljudi..
sjebana tablica vrijednosti,zivota na planetu..To samoljubivo samouzdizanje ljudi iznad svega,mi se nacisto gadi..
SVE zivotinjske vrste,pa i one,od kojih se jezimo po vratu pri pogledu na njih,ili njihove aktivnosti,NE NARUSAVAJU BALANS NA PLANETU.."ljudi" s druge strane su najslicniji virusima,i po nacinu zivota i po djelovanju..
Guest- Guest
Smirite se ...uvozit cemo radnu snagu a kako ce zapadna Evropa zabranit ovom islamskoarapskom smecu da dolazi tamo Rvackoj ce doci najveci otpad.
To je moj poklon vama.
To je moj poklon vama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
» Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
» Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
Page 3 of 4