Hrvatska za 10godina pada na 3milijuna ljudi :D
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska za 10godina pada na 3milijuna ljudi :D
kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
je samo potpuno različiti način života je tad postojao vezan uz zemlju i svaka obitelj se mogla autonomno hraniti i tako imati 5-6 djece..
danas će ostati samo Zg i onakva vrsta obnove nije vidljiva..
Ostali uglavnom starci,ne rijetko sami,ez ikoga,jako primampljiva i laka meta za torbare..Pinochet wrote:
jadni Slavonci , nemaju prebijene kune , a država im šalje nove poreznike .. taman da one budale što su ostale , da ih pošalju u Irsku
Guest- Guest
RayMabus wrote:kaja wrote:a zašto ja ne a ti da?RayMabus wrote:Normalno da ne.kaja wrote:aha, a ti misliš da ga ne bi trebala imati?RayMabus wrote:
Pa jel imaš ti pravo glasa a žensko si ?
E pa to ti je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sokrat je živio na kraju jednog doba koje se gasilo a to je bilo prije 25 stoljeća.RayMabus wrote:kaja wrote:a zašto ja ne a ti da?RayMabus wrote:Normalno da ne.kaja wrote:aha, a ti misliš da ga ne bi trebala imati?RayMabus wrote:
Pa jel imaš ti pravo glasa a žensko si ?
E pa to ti je to.
e sada što reći o tebi nakon 25 stoljeća kojem je uzor doba koje se ugasilo pa i za vrijeme ili odmah nakon sokrata.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prvo tesla, sada sokrat, na kraju će ti uzor biti iz kamenog doba..
2015-08-15
Pitala si ....odgovorio sam ti.kaja wrote:sokrat je živio na kraju jednog doba koje se gasilo a to je bilo prije 25 stoljeća.RayMabus wrote:kaja wrote:a zašto ja ne a ti da?RayMabus wrote:Normalno da ne.kaja wrote:
aha, a ti misliš da ga ne bi trebala imati?
e sada što reći o tebi nakon 25 stoljeća kojem je uzor doba koje se ugasilo pa i za vrijeme ili odmah nakon sokrata.
2014-04-11
ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
je samo potpuno različiti način života je tad postojao vezan uz zemlju i svaka obitelj se mogla autonomno hraniti i tako imati 5-6 djece..
2015-08-15
Blentone, domoljubna imperija ruši sve.RayMabus wrote:Ha ha ha ...da al onda nije bilo matrijahalne imperije ....ocito nekužiš šta se ruši.kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
Trinity-
2014-04-17
Vidiš ...uvijek nešto pametno nauciš.kaja wrote:prvo tesla, sada sokrat, na kraju će ti uzor biti iz kamenog doba..
2014-04-11
kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
bitno da ima kućnih ljubimaca :P
a čuj, sigurno se neću zamarati s time tko će izumrijeti za 500 godina.Dax wrote:kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
ako nisu indijanci neće ni hrvati..
2015-08-15
i tko ste sad vi uopće?Dax wrote:kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
2015-08-15
sto fali kutjnim ljubimcima..Bolji su svakako od ljudi..Dax wrote:kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
Guest- Guest
pa jesu, bolji su, slažem se.pismejker wrote:sto fali kutjnim ljubimcima..Bolji su svakako od ljudi..Dax wrote:kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
2015-08-15
tk one voli živinu,ljude jos manje,ugl.je faknut u glavu..
Guest- Guest
Hrvati su popušili neoustaske price i mitove
Po drugi put su zrtve istog dinarskog okupatora, VLAHA iz ercegovne
Prvi put 1941. A onda 1991.
Eto im sad prijeti nestanak
Selekcija dasta ..nema tu milosti
Narod koji ne obrani svoj identitet, svoju zemlju i imovinu , nema se za sto drzati ni održati
Po drugi put su zrtve istog dinarskog okupatora, VLAHA iz ercegovne
Prvi put 1941. A onda 1991.
Eto im sad prijeti nestanak
Selekcija dasta ..nema tu milosti
Narod koji ne obrani svoj identitet, svoju zemlju i imovinu , nema se za sto drzati ni održati
Od malih nogu imamo macke,obozavam ih,imali smo i pse,uglavnom su me grickali,ali hajde,ne moze im svatko biti po ukusu,imali smo i Pure,oni su mi legende,onako dostojanstveni kad se napusu,ugl..medju živinom se osjecam jako lijepo..med ljudima..rijetko..rijetko je dobrih ljudi..kaja wrote:pa jesu, bolji su, slažem se.pismejker wrote:sto fali kutjnim ljubimcima..Bolji su svakako od ljudi..Dax wrote:kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:
Guest- Guest
kako gdje?! emančipačija svuda oko nas :)kaja wrote:a gdje ti vidiš tu matrijahalnu imperiju života ti?RayMabus wrote:Ha ha ha ...da al onda nije bilo matrijahalne imperije ....ocito nekužiš šta se ruši.kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
Guest- Guest
No dobro ...sad ni Sokrat nevalja kad nije za matrijahalnu imperiju.
2014-04-11
kaja wrote:i tko ste sad vi uopće?Dax wrote:kaja wrote:ma briga me...iskreno rečeno...Dax wrote:kaja wrote:pih..glupost, poslje turaka bilo ih je 600 000 pa su ostali do sada i ostati će..
onaj koji se samo zeza s vama :)
kad tu na Forumu jedna babetina kleronacionlasisticka zmijetina tipa Kaje , jedan Kulturbund isprdak iz medija tipa Marcela , jedno pozivinceno i bahati vlaško živinice koje svakom prijeti batinom, tipa Ere , ima ... tu na Firumu , sta reci .. onda ga jebi hrvatski puku
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
Imaju i toljage za lupat po glavi
Seru ti po glavi
A to je jos dobro
Imaju i toljage za lupat po glavi
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska sve više pada pod ruski utjecaj?
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
» Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
» Hrvatska nema vladu.. anarhija.. međutim pada javni dug jer se ovi nemaju ovlasti zaduživati
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
» Hrvatska ratna mornarica spasila 2.500 ljudi
Page 2 of 4