"Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Istočni NATO" pozvao Srbe na manevre
I onda kad netko prica o CG i NATO u prvom planu mu je Amerika ...prava istina je :RayMabus wrote:Generalno se na ovim balkanskim prostorima stalno zanemaruje utjecaj ovih s druge strane Jadrana bilo da je rijec o mlečanima bilo danas Italiji .....i ta politika zanemarivanja traje i danas a jedan od boljih primjera je CG i NATO....pa Italija i jest NATO .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bolje u štiklicama.maggie13 wrote:morat ću pojačat vježbanje...štiklice zamijenit sportskom obućom i na joggingdzango wrote:Nije važno da li si bolje, već da si prva.maggie13 wrote:ne mogu, ja uvijek bolje..dzango wrote:Možeš i ti gore.maggie13 wrote:
Lako ti je na slabije
Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..dzango wrote:Bolje u štiklicama.maggie13 wrote:morat ću pojačat vježbanje...štiklice zamijenit sportskom obućom i na joggingdzango wrote:Nije važno da li si bolje, već da si prva.maggie13 wrote:ne mogu, ja uvijek bolje..dzango wrote:
Možeš i ti gore.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Tamo im je i mjesto, taman kako treba :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..dzango wrote:Bolje u štiklicama.maggie13 wrote:morat ću pojačat vježbanje...štiklice zamijenit sportskom obućom i na joggingdzango wrote:Nije važno da li si bolje, već da si prva.maggie13 wrote:
ne mogu, ja uvijek bolje..
ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..dzango wrote:Bolje u štiklicama.maggie13 wrote:morat ću pojačat vježbanje...štiklice zamijenit sportskom obućom i na joggingdzango wrote:
Nije važno da li si bolje, već da si prva.
2014-04-12
Učitelj jahanja.maggie13 wrote:ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..dzango wrote:Bolje u štiklicama.maggie13 wrote:
morat ću pojačat vježbanje...štiklice zamijenit sportskom obućom i na jogging
nisam neki 'prirodni', bolje se na jogu prebaci 8-)dzango wrote:Učitelj jahanja.maggie13 wrote:ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..dzango wrote:
Bolje u štiklicama.
2014-04-12
Kažu da je sve u karlici.maggie13 wrote:nisam neki 'prirodni', bolje se na jogu prebaci 8-)dzango wrote:Učitelj jahanja.maggie13 wrote:ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:
Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..
Iskreno, sve me bolilo prvi mjesec..a, tek ona 'unutrasnja masaza'organa..
No, barem se dobro iskljucis :-)
2014-04-12
Tako je uvek prvi put.maggie13 wrote:Iskreno, sve me bolilo prvi mjesec..a, tek ona 'unutrasnja masaza'organa..
dzango wrote:Učitelj jahanja.maggie13 wrote:ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:Onda ništa od kondicije, a ja volim biti prva..dzango wrote:
Bolje u štiklicama.
Ne seri, majmune, ja sam učitelj jahanja.
crvenkasti-
2014-04-17
Možemo obojica da budemo.crvenkasti wrote:dzango wrote:Učitelj jahanja.maggie13 wrote:ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:
jesi vidio kako te oponasa, ha?!crvenkasti wrote:dzango wrote:Učitelj jahanja.maggie13 wrote:ti si kondicijski trener ili učitelj joge, zbunjuješ medzango wrote:To je moj problem. Ništa ti ne brini.maggie13 wrote:
Manijak :-o ;D
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Karamarko pozvao Srbe i Židove u Jasenovac , ciglana ponovo pokrece proizvodnju :)
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
» SDP pozvao NATO da rasporedi snage u Brčko Distriktu
» Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
» SDP pozvao NATO da rasporedi snage u Brčko Distriktu
» Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
Page 5 of 5