Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?Pinochet wrote:ja sam bio prije par godina za 1600kn u državnom sektoru, nagleda sam se toga, samo tako..asilovski wrote:pa uzmi da knjižnjičari imaju 7000 neto+ s obzirom na minuli rad, a gdje su neki arhivi, zavodi, profesori, eo moj lega asistent mjesec dana je bio u Berlinu na trošak države, kaže da se nije trijeznio, a na konferenciju je bio 3 puta, boli ga jetra od kobasica i piva, jebo kurve, išao na rave partije, koncerte ono student na visokoj nozi i sve džabe, a to mi plaćamo svePinochet wrote:
a svi imaju brutalno nadprosječe plaće, beneficije itd.. sve bi ja to otpustio, kao onaj Pinochet u čileu, kada bi išli sindikalni prosvjedi za uhljebe, poslao policiju da ih mladi pendrecima, a njihove vođe .. iz helikoptera
..i kod njih bi morao raditi, ovako je 1600 kn ubirao za ništa :)
Guest- Guest
tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo pogledas strojarnicu..i to ti ej to..tamo do kasnog proljeca i ljeta kad pocinje farbanje igranioca..ograde...kosnja trave..uređivanje igralista..aben wrote:znoči,vuksadinare wrote:...normalno ima zadovoljnih i nezadovoljnih...neko je iskoristio,posrecilo mu se da ima koristi od drzave..netko nije..a htio je...jbg tako ej to u zivotu..nesto dobijes nesto izgubis...i uviejk se vrti ista prica..'on ej sigurno dobio ejrv je nesto smuljao ja sam pametniji,ljepsi,bolji od njega zato je to sumnjivo'
ti si jutros došo na poso, upoli si računalo, prečito novine i sa ćeš do kraja radnog vrimena komentirati članke na forumu,
i tako je to u životu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja mislim da bi on milsim pinoČe i asila bili najsretniji akd bi bili-šefovi...ne vole ljudi da ih drugi guze..jos ktome gluplji do njihNoor wrote:vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?Pinochet wrote:ja sam bio prije par godina za 1600kn u državnom sektoru, nagleda sam se toga, samo tako..asilovski wrote:
pa uzmi da knjižnjičari imaju 7000 neto+ s obzirom na minuli rad, a gdje su neki arhivi, zavodi, profesori, eo moj lega asistent mjesec dana je bio u Berlinu na trošak države, kaže da se nije trijeznio, a na konferenciju je bio 3 puta, boli ga jetra od kobasica i piva, jebo kurve, išao na rave partije, koncerte ono student na visokoj nozi i sve džabe, a to mi plaćamo sve
2015-09-08
dobro, tu i tamo si i "teta"vuksadinare wrote:tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo poaben wrote:znoči,vuksadinare wrote:...normalno ima zadovoljnih i nezadovoljnih...neko je iskoristio,posrecilo mu se da ima koristi od drzave..netko nije..a htio je...jbg tako ej to u zivotu..nesto dobijes nesto izgubis...i uviejk se vrti ista prica..'on ej sigurno dobio ejrv je nesto smuljao ja sam pametniji,ljepsi,bolji od njega zato je to sumnjivo'
ti si jutros došo na poso, upoli si računalo, prečito novine i sa ćeš do kraja radnog vrimena komentirati članke na forumu,
i tako je to u životu?
Guest- Guest
Ovisi gdje se obučaval. A kad je taj projekt tako dobar, zašto ga privatnici ne uvedu kod sebe?Noor wrote:vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?Pinochet wrote:ja sam bio prije par godina za 1600kn u državnom sektoru, nagleda sam se toga, samo tako..asilovski wrote:
pa uzmi da knjižnjičari imaju 7000 neto+ s obzirom na minuli rad, a gdje su neki arhivi, zavodi, profesori, eo moj lega asistent mjesec dana je bio u Berlinu na trošak države, kaže da se nije trijeznio, a na konferenciju je bio 3 puta, boli ga jetra od kobasica i piva, jebo kurve, išao na rave partije, koncerte ono student na visokoj nozi i sve džabe, a to mi plaćamo sve
Mislim, o svom trošku, a ne da im država plaća pripravnike.
a jesam..naravno kad dođem na dezurstvo u 6 ujutro jer roditelji moraju dovesti ranije djecu pa sasm privremeno prihvatni centar i moram se onda 15-tak minuta igrati sa njima..dok ne dođu prave teteNoor wrote:dobro, tu i tamo si i "teta"vuksadinare wrote:tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo poaben wrote:znoči,vuksadinare wrote:...normalno ima zadovoljnih i nezadovoljnih...neko je iskoristio,posrecilo mu se da ima koristi od drzave..netko nije..a htio je...jbg tako ej to u zivotu..nesto dobijes nesto izgubis...i uviejk se vrti ista prica..'on ej sigurno dobio ejrv je nesto smuljao ja sam pametniji,ljepsi,bolji od njega zato je to sumnjivo'
i tako je to u životu?
2015-09-08
Što radi Pinočet ne znam, Aso tvrdi da je odvjetnik pa valjda on gazi druge.vuksadinare wrote:ja mislim da bi on milsim pinoČe i asila bili najsretniji akd bi bili-šefovi...ne vole ljudi da ih drugi guze..jos ktome gluplji do njihNoor wrote:vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?Pinochet wrote:
ja sam bio prije par godina za 1600kn u državnom sektoru, nagleda sam se toga, samo tako..
pa te mjere zapošljavanja vrijede za sve...kod mene u firmi, koja je privatna, imamo 3 ljudi na tom stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa...sad više nije 1600, nego je 2600 knRegoč wrote:Ovisi gdje se obučaval. A kad je taj projekt tako dobar, zašto ga privatnici ne uvedu kod sebe?Noor wrote:vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?Pinochet wrote:
ja sam bio prije par godina za 1600kn u državnom sektoru, nagleda sam se toga, samo tako..
Guest- Guest
Ne voliš tete? Bit će dobra kad dobiješ unučad.Noor wrote:dobro, tu i tamo si i "teta"vuksadinare wrote:tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo poaben wrote:znoči,vuksadinare wrote:...normalno ima zadovoljnih i nezadovoljnih...neko je iskoristio,posrecilo mu se da ima koristi od drzave..netko nije..a htio je...jbg tako ej to u zivotu..nesto dobijes nesto izgubis...i uviejk se vrti ista prica..'on ej sigurno dobio ejrv je nesto smuljao ja sam pametniji,ljepsi,bolji od njega zato je to sumnjivo'
i tako je to u životu?
ma koji odvjetnik...da ej odvjetnik ne bi se bunio sam protiv sebe i rezao si granu od koje zivi...lik mozda drzi kakav obrrt..pa mu ej u qurtzu..Regoč wrote:Što radi Pinočet ne znam, Aso tvrdi da je odvjetnik pa valjda on gazi druge.vuksadinare wrote:ja mislim da bi on milsim pinoČe i asila bili najsretniji akd bi bili-šefovi...ne vole ljudi da ih drugi guze..jos ktome gluplji do njihNoor wrote:vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:
Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?
2015-09-08
odakle sad taj zaključak? moj post je išao kao prilog vukovim obvezama na poslu.Regoč wrote:Ne voliš tete? Bit će dobra kad dobiješ unučad.Noor wrote:dobro, tu i tamo si i "teta"vuksadinare wrote:tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo poaben wrote:znoči,vuksadinare wrote:...normalno ima zadovoljnih i nezadovoljnih...neko je iskoristio,posrecilo mu se da ima koristi od drzave..netko nije..a htio je...jbg tako ej to u zivotu..nesto dobijes nesto izgubis...i uviejk se vrti ista prica..'on ej sigurno dobio ejrv je nesto smuljao ja sam pametniji,ljepsi,bolji od njega zato je to sumnjivo'
i tako je to u životu?
a protiv teta nemam ništa, divim im se..nije to lak posao.
Guest- Guest
Noor wrote:pa te mjere zapošljavanja vrijede za sve...kod mene u firmi, koja je privatna, imamo 3 ljudi na tom stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa...sad više nije 1600, nego je 2600 knRegoč wrote:Ovisi gdje se obučaval. A kad je taj projekt tako dobar, zašto ga privatnici ne uvedu kod sebe?Noor wrote:vuksadinare wrote:jer su privatnici pokvareni... ..Regoč wrote:
Pa zašto se nisi obučaval u privatnom sektoru, a?
Dopunil sam se, ali i opet ću. Novac koji ide za SOR dolazi iz proračuna. Ako je to dobar projekt, zašto privatnici sami ne financiraju ljude koje obučavaju? Ako im treba zaposlenikah, čemu uopće taj SOR? Liepo uzmeš nekoliko pripravnikah i tko se pokaže najboljim, zaposliš ga nakon što pripravništvo istekne. Ovo se zapravo svelo na to da privatnici imaju besplatnu radnu snagu koju svako malo mienjaju. Isto kao i poticaji za zapošljavanje. Ako ti treba radnik, zaposli ga. Ako ti ne treba, zašto bi privatniku država davala novac za nepotrebno radno mjesto?
Poluzafrkantski komentar na poluzafrkantski komentar. evo i smješko da dokažem.Noor wrote:odakle sad taj zaključak? moj post je išao kao prilog vukovim obvezama na poslu.Regoč wrote:Ne voliš tete? Bit će dobra kad dobiješ unučad.Noor wrote:dobro, tu i tamo si i "teta"vuksadinare wrote:tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo poaben wrote:
znoči,
i tako je to u životu?
Regoč wrote:Noor wrote:pa te mjere zapošljavanja vrijede za sve...kod mene u firmi, koja je privatna, imamo 3 ljudi na tom stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa...sad više nije 1600, nego je 2600 knRegoč wrote:Ovisi gdje se obučaval. A kad je taj projekt tako dobar, zašto ga privatnici ne uvedu kod sebe?Noor wrote:vuksadinare wrote:
jer su privatnici pokvareni... ..
..i kod njih bi morao raditi, ovako je 1600 kn ubirao za ništa :)Dopunil sam se, ali i opet ću. Novac koji ide za SOR dolazi iz proračuna. Ako je to dobar projekt, zašto privatnici sami ne financiraju ljude koje obučavaju? Ako im treba zaposlenikah, čemu uopće taj SOR? Liepo uzmeš nekoliko pripravnikah i tko se pokaže najboljim, zaposliš ga nakon što pripravništvo istekne. Ovo se zapravo svelo na to da privatnici imaju besplatnu radnu snagu koju svako malo mienjaju. Isto kao i poticaji za zapošljavanje. Ako ti treba radnik, zaposli ga. Ako ti ne treba, zašto bi privatniku država davala novac za nepotrebno radno mjesto?
poanta je u stimuliranju zapošljavanja mladih bez radnog iskustva...zato.
inače, ako pratiš natječaje za zapošljavanje sa zasnivanjem radnog odnosa na neodređeno vrijeme, svi bi željeli mlade ljude s iskustvom...pa gdje toga ima??
Guest- Guest
a ok onda :)Regoč wrote:Poluzafrkantski komentar na poluzafrkantski komentar. evo i smješko da dokažem.Noor wrote:odakle sad taj zaključak? moj post je išao kao prilog vukovim obvezama na poslu.Regoč wrote:Ne voliš tete? Bit će dobra kad dobiješ unučad.Noor wrote:dobro, tu i tamo si i "teta"vuksadinare wrote:
tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo po
već smo i prije objasnili važnost osjećajnika u ovakvom obliku komunikacije...eto, i sad se pokazalo točnim :)
Guest- Guest
Ma, kužim ja što se hoće, dobiješ godinu danah rada u struci i pravo na polaganje stručnoga ispita. Međutim! Ako netko hoće dobroga radnika, neka si uzme tri, četiri pripravnika, obuči ih godinu danah, neka mu i rade besplatno (kao što je u Americi, navodno), ali nakon godinu danah mora nekoga od njih zaposliti. Zašto bi to išlo na državni trošak? Radnik je potreban privatniku, ne državi.Noor wrote:Regoč wrote:Noor wrote:pa te mjere zapošljavanja vrijede za sve...kod mene u firmi, koja je privatna, imamo 3 ljudi na tom stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa...sad više nije 1600, nego je 2600 knRegoč wrote:Ovisi gdje se obučaval. A kad je taj projekt tako dobar, zašto ga privatnici ne uvedu kod sebe?Noor wrote:
..i kod njih bi morao raditi, ovako je 1600 kn ubirao za ništa :)Dopunil sam se, ali i opet ću. Novac koji ide za SOR dolazi iz proračuna. Ako je to dobar projekt, zašto privatnici sami ne financiraju ljude koje obučavaju? Ako im treba zaposlenikah, čemu uopće taj SOR? Liepo uzmeš nekoliko pripravnikah i tko se pokaže najboljim, zaposliš ga nakon što pripravništvo istekne. Ovo se zapravo svelo na to da privatnici imaju besplatnu radnu snagu koju svako malo mienjaju. Isto kao i poticaji za zapošljavanje. Ako ti treba radnik, zaposli ga. Ako ti ne treba, zašto bi privatniku država davala novac za nepotrebno radno mjesto?
inače, ako pratiš najtečaje za zapošljavanje sklapanjem radnog odnosa na neodređeno vrijeme, svi bi željeli mlade ljude s iskustvom...pa gdje toga ima??
Ma znam, iako često smetnem s uma da oni koji čitaju moje upise nemaju način znati kakva je njihova intonacija u mom umu. Kad sam ponovno pročital, skužil sam da bi moglo zvučati jako ozbiljno i priekorno.Noor wrote:a ok onda :)Regoč wrote:Poluzafrkantski komentar na poluzafrkantski komentar. evo i smješko da dokažem.Noor wrote:odakle sad taj zaključak? moj post je išao kao prilog vukovim obvezama na poslu.Regoč wrote:Ne voliš tete? Bit će dobra kad dobiješ unučad.Noor wrote:
dobro, tu i tamo si i "teta"
već smo i prije objasnili važnost osjećajnika u ovakvom obliku komunikacije...eto, i sad se pokazalo točnim :)
ali, država je socijalna i donošenjem i sprovođenjem ovakvih mjera brine za nezaposlene :)Regoč wrote:Ma, kužim ja što se hoće, dobiješ godinu danah rada u struci i pravo na polaganje stručnoga ispita. Međutim! Ako netko hoće dobroga radnika, neka si uzme tri, četiri pripravnika, obuči ih godinu danah, neka mu i rade besplatno (kao što je u Americi, navodno), ali nakon godinu danah mora nekoga od njih zaposliti. Zašto bi to išlo na državni trošak? Radnik je potreban privatniku, ne državi.Noor wrote:Regoč wrote:Noor wrote:pa te mjere zapošljavanja vrijede za sve...kod mene u firmi, koja je privatna, imamo 3 ljudi na tom stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa...sad više nije 1600, nego je 2600 knRegoč wrote:
Ovisi gdje se obučaval. A kad je taj projekt tako dobar, zašto ga privatnici ne uvedu kod sebe?Dopunil sam se, ali i opet ću. Novac koji ide za SOR dolazi iz proračuna. Ako je to dobar projekt, zašto privatnici sami ne financiraju ljude koje obučavaju? Ako im treba zaposlenikah, čemu uopće taj SOR? Liepo uzmeš nekoliko pripravnikah i tko se pokaže najboljim, zaposliš ga nakon što pripravništvo istekne. Ovo se zapravo svelo na to da privatnici imaju besplatnu radnu snagu koju svako malo mienjaju. Isto kao i poticaji za zapošljavanje. Ako ti treba radnik, zaposli ga. Ako ti ne treba, zašto bi privatniku država davala novac za nepotrebno radno mjesto?
inače, ako pratiš najtečaje za zapošljavanje sklapanjem radnog odnosa na neodređeno vrijeme, svi bi željeli mlade ljude s iskustvom...pa gdje toga ima??
Guest- Guest
Brine za sebe..vrlo su osjecajni i socijalni :D
2014-04-12
naravski da bi učini isto,vuksadinare wrote:tako je...da si i ti domar napravio bi isto..malo odes nesto zaserafiti...malo promjenis gumicu...na pipi...malo pogledas strojarnicu..i to ti ej to..tamo do kasnog proljeca i ljeta kad pocinje farbanje igranioca..ograde...kosnja trave..uređivanje igralista..aben wrote:znoči,vuksadinare wrote:...normalno ima zadovoljnih i nezadovoljnih...neko je iskoristio,posrecilo mu se da ima koristi od drzave..netko nije..a htio je...jbg tako ej to u zivotu..nesto dobijes nesto izgubis...i uviejk se vrti ista prica..'on ej sigurno dobio ejrv je nesto smuljao ja sam pametniji,ljepsi,bolji od njega zato je to sumnjivo'
i tako je to u životu?
jo bi se spasi da se uhljebin. nemo bolje stvori nego kad neko skrbi za tebe, unda imoš i vrimena i šoldov.
ali ono ča ne bi mogo je zavaravati se da zarodin ono ča dobijen, ili u slučaju epikura i regoča- da je to u interesu javnosti, države, ili ča si već sebi tepaju.
2014-04-16
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
Page 4 of 11