Novi veliki val inženjera preko NGO-ovao
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Novi veliki val inženjera preko NGO-ovao
"Razlike se smanjuju. Gotovo svi danas imamo vrhunske mobitele od kojih ne možete imati bolje."kic wrote:asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjeraspeare_shaker wrote:kic wrote:deda nam se obrisao hm..
A da? Eto njega brzo natrag pod novim nadimkom.
bolje Junga :p
Fate will have it and this has always been the case with me that all the 'outer* aspects of my life should be accidental. Only what is interior has proved to have substance and a determining value.
Neno Bakić fukujama Šonju
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Ti to ne razumiješ...asilovski wrote:"Razlike se smanjuju. Gotovo svi danas imamo vrhunske mobitele od kojih ne možete imati bolje."kic wrote:asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjeraspeare_shaker wrote:kic wrote:deda nam se obrisao hm..
bolje Junga :p
Fate will have it and this has always been the case with me that all the 'outer* aspects of my life should be accidental. Only what is interior has proved to have substance and a determining value.
Neno Bakić fukujama Šonju
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
No dobro ...moj vam je savjet da se lijepo svi ubacite u fotelje i udobno opustite ...vrijeme linearno ide prema naprijed ...i pratitie ...zbivanja ....ja ih znam preko Nostradamusa a vi cete ih pratit a moja vam je prepruka da se udobno zavalite u fotelju i opusitite i nenervirate.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjera
:D Ti si potpuno sišao s uma. :)
Ako si ikada bio pri njemu.
I ne trebam ga čitati, pročitao sam praktički sve javno dostupno što je napisao. :)
Ali mogao bih iz početka. :)
I da znaš išta o njemu onda bi i znao da on samo odlično i svima razumljivo iznosi zaključke mainstream znanosti koja ima puno veću vrijednost od tvojih kvazimističnih i kvazifilozofijskih idiotarija kojima zatrpavaš ovaj forum. :)
Guest- Guest
Moram povećati broj inžinjera iz Nigerija barem za 80% da bude održivi razvoj micro: bit tehnologija te rast od 6% per capita, svijet nikad nije bilo mirnije i veselije mjesto za živjet aminmelkior wrote:To se Europa bori da do 2020. godine pokrije 50% svih poslova STEM područjem. Bit ćemo napredniji od Amerike i Japana zajedno!asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjeraspeare_shaker wrote:kic wrote:deda nam se obrisao hm..
Kermit-
2014-04-17
To ti je kombinacija Boris Jokićeve reforme kurikuluma, demografije Anđelka Akrapa i ekonomskih projekcija onog pedera Damira Novotnyjaasilovski wrote:Moram povećati broj inžinjera iz Nigerija barem za 80% da bude održivi razvoj micro: bit tehnologija te rast od 6% per capita, svijet nikad nije bilo mirnije i veselije mjesto za živjet aminmelkior wrote:To se Europa bori da do 2020. godine pokrije 50% svih poslova STEM područjem. Bit ćemo napredniji od Amerike i Japana zajedno!asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjeraspeare_shaker wrote:kic wrote:deda nam se obrisao hm..
2015-08-09
On je u biti poveći promašaj posebice u vezi nasilja, a što se uprosto vidi u tvojoj argumentaciji koja se završi sa orbanom...speare_shaker wrote:asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjera
:D Ti si potpuno sišao s uma. :)
Ako si ikada bio pri njemu.
I ne trebam ga čitati, pročitao sam praktički sve javno dostupno što je napisao. :)
Ali mogao bih iz početka. :)
I da znaš išta o njemu onda bi i znao da on samo odlično i svima razumljivo iznosi zaključke mainstream znanosti koja ima puno veću vrijednost od tvojih kvazimističnih i kvazifilozofijskih idiotarija kojima zatrpavaš ovaj forum. :)
Što se tiče kvaziveć Niče, Špengler, Guenon, Dostojevski pišaju po tvom Pinkeru, kao i realnost koja nas okružuje, osim toga on nije znanost već ideologija, to da si čitao kao što kažeš ili barem sa razumijevanjem si mogao dokučiti, osim ako nisi povjerovao hehehe onda nema pomoći
Kermit-
2014-04-17
Nek se trpa ...Austrijanci ce pooštrit kontrolu granice pa ce to postat Talijanski i Francuski problem.
2014-04-11
ti si carckpot koji se služi kvaziznanstvenim populizmommelkior wrote:To ti je kombinacija Boris Jokićeve reforme kurikuluma, demografije Anđelka Akrapa i ekonomskih projekcija onog pedera Damira Novotnyjaasilovski wrote:Moram povećati broj inžinjera iz Nigerija barem za 80% da bude održivi razvoj micro: bit tehnologija te rast od 6% per capita, svijet nikad nije bilo mirnije i veselije mjesto za živjet aminmelkior wrote:To se Europa bori da do 2020. godine pokrije 50% svih poslova STEM područjem. Bit ćemo napredniji od Amerike i Japana zajedno!asilovski wrote:Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjeraspeare_shaker wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ae.asilovski wrote:ti si carckpot koji se služi kvaziznanstvenim populizmommelkior wrote:To ti je kombinacija Boris Jokićeve reforme kurikuluma, demografije Anđelka Akrapa i ekonomskih projekcija onog pedera Damira Novotnyjaasilovski wrote:Moram povećati broj inžinjera iz Nigerija barem za 80% da bude održivi razvoj micro: bit tehnologija te rast od 6% per capita, svijet nikad nije bilo mirnije i veselije mjesto za živjet aminmelkior wrote:To se Europa bori da do 2020. godine pokrije 50% svih poslova STEM područjem. Bit ćemo napredniji od Amerike i Japana zajedno!asilovski wrote:
Bolje čitaj Pinkera on je 100% za masovni dolazak inžinjera
2015-08-09
Treba im trpati tako da zapadno Evropljani postanu fašisti.
2014-04-11
Nego, tko ti je ova emancipirana treba na avataru?RayMabus wrote:Treba im trpati tako da zapadno Evropljani postanu fašisti.
2015-08-09
asilovski wrote:Moram povećati broj inžinjera iz Nigerija barem za 80%
A tamo sve lumeni, završe par razreda osnovne škole a ovdje odmah dobiju status inženejra
catabbath-
2015-08-22
asilovski wrote:On je u biti poveći promašaj posebice u vezi nasilja, a što se uprosto vidi u tvojoj argumentaciji koja se završi sa orbanom...
Što se tiče kvaziveć Niče, Špengler, Guenon, Dostojevski pišaju po tvom Pinkeru, kao i realnost koja nas okružuje, osim toga on nije znanost već ideologija, to da si čitao kao što kažeš ili barem sa razumijevanjem si mogao dokučiti, osim ako nisi povjerovao hehehe onda nema pomoći
Ukratko, kvazifilozofija i literalna fikcija, da ne spominjem mistika Guenona koji je ionako završio u islamu pa sigurno ne bi imao ništa protiv seobe naroda iz islamskih država u Evropu, tuku znanost u svakom smislu te riječi. :)
Wow! :)
Pa ti si poput Homeinija. :) Mračnjački kvazimistik. :)
Došao si direktno iz mračnog srednjeg vijeka u moderni svijet i sad se čudiš što se nikako ne možeš prilagoditi. :)
I Pinker nije ideologija nego znanost, ali jasno je da mračnjački antiznanstveni likovi poput tebe to nisu u stanju shvatiti i pogotovo prihvatiti, kao ni notorne činjenice na koje nas upućuje znanost, pa kad već spominješ Orbana, nije ni čudo da si ovisnik o njemu, taman si fino pašete. :)
Guest- Guest
švedski znanstvenici su izračunali da moramo primiti barem 50 milijuna bantu crnaca inače pada BDP za 1,8%catabbath wrote:asilovski wrote:Moram povećati broj inžinjera iz Nigerija barem za 80%
A tamo sve lumeni, završe par razreda osnovne škole a ovdje odmah dobiju status inženejra
Kermit-
2014-04-17
Ma neka koja mi je iskocila kad sam ukuca u google : wc šolja ....vidiš da shere ...ili piša ..melkior wrote:Nego, tko ti je ova emancipirana treba na avataru?RayMabus wrote:Treba im trpati tako da zapadno Evropljani postanu fašisti.
2014-04-11
Nego, jesi čuo/čitao o Agarta gradovima i kakvo je tvoje mišljenje o tome?RayMabus wrote:Ma neka koja mi je iskocila kad sam ukuca u google : wc šolja ....vidiš da shere ...ili piša ..melkior wrote:Nego, tko ti je ova emancipirana treba na avataru?RayMabus wrote:Treba im trpati tako da zapadno Evropljani postanu fašisti.
2015-08-09
melkior wrote:Agarta gradovima
Na rubu pameti? Pardon, Na rubu znanosti?
Guest- Guest
Ti si se uzrujao u biti i sve se svelo na anti i kvazi, a pri tome nisi primjetio niti temu, a niti što te okružuje...ovo u vezi Ničea i dr. ću pripisati lošem raspoloženju ili Pinkeru, ali u svakom slučaju moraš paziti na korištenje riječi u raspravi jer ovo nije dobro dijalektika -2 i to ako akospeare_shaker wrote:asilovski wrote:On je u biti poveći promašaj posebice u vezi nasilja, a što se uprosto vidi u tvojoj argumentaciji koja se završi sa orbanom...
Ukratko, kvazifilozofija i literalna fikcija, da ne spominjem mistika Guenona koji je ionako završio u islamu pa sigurno ne bi imao ništa protiv seobe naroda iz islamskih država u Evropu, tuku znanost u svakom smislu te riječi. :)
Wow! :)
Pa ti si poput Homeinija. :) Mračnjački kvazimistik. :)
Došao si direktno iz mračnog srednjeg vijeka u moderni svijet i sad se čudiš što se nikako ne možeš prilagoditi. :)
I Pinker nije ideologija nego znanost, ali jasno je da mračnjački antiznanstveni likovi poput tebe to nisu u stanju shvatiti i pogotovo prihvatiti, kao ni notorne činjenice na koje nas upućuje znanost, pa kad već spominješ Orbana, nije ni čudo da si ovisnik o njemu, taman si fino pašete. :)
Kermit-
2014-04-17
Nisam citao al znam da je netko nešto pisao ....sjeti me jer koliko ja znam ljudska vrsta ima dvije verzije za tu pricu pa neznam na koju misliš.melkior wrote:
Nego, jesi čuo/čitao o Agarta gradovima i kakvo je tvoje mišljenje o tome?
2014-04-11
od istoga autora je puno bitniji termin sinarhijamelkior wrote:Nego, jesi čuo/čitao o Agarta gradovima i kakvo je tvoje mišljenje o tome?RayMabus wrote:Ma neka koja mi je iskocila kad sam ukuca u google : wc šolja ....vidiš da shere ...ili piša ..melkior wrote:Nego, tko ti je ova emancipirana treba na avataru?RayMabus wrote:Treba im trpati tako da zapadno Evropljani postanu fašisti.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Stiže novi veliki val imigranata
» Grčka: veliki novi val migranata
» Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Novi udar na vladu Angele Merkel: Ministar naručio maske preko tvrtke za koju radi njegov suprug
» Grčka: veliki novi val migranata
» Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Novi udar na vladu Angele Merkel: Ministar naručio maske preko tvrtke za koju radi njegov suprug
Page 2 of 5