Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
Page 1 of 1
Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
http://de.sputniknews.com/panorama/20151030/305312362/300000-fluechtlinge-weg-nach-europa.html
http://www.unmultimedia.org/radio/english/2015/11/unhcr-218000-refugees-reach-europe-in-october/#.VjihsrcvcdV
Baba Merkl raširenih ruku očekuje novi val doktora, inženjera, profesora i umjetnika hahaha
http://www.unmultimedia.org/radio/english/2015/11/unhcr-218000-refugees-reach-europe-in-october/#.VjihsrcvcdV
Baba Merkl raširenih ruku očekuje novi val doktora, inženjera, profesora i umjetnika hahaha
Kermit-
2014-04-17
Re: Grčki MVP upozorava: krenuo je novi veliki val emigranata
Neki dan šetam centrom kad uz policijski auto stoji cura i mlatara rukama, plače, lik joj objašnjava "možda sutra nešto nađemo". Dvije riječi su upale u uho: "Arapi" i "krađa". Nakon toga naletim na krajnje nervoznog policjota... nije dobro, a novi gosti skladno ulaze poput milozvuka harfi. Nebeski plameni oganj doći će kao melem za kraj.
Guest- Guest
Kärtnerica, kod Opere. Si morti bila tam u subotu?
Guest- Guest
Nisam, bili smo opet na selu, u Mauternbachu. Ne volim ići u centar baš. Zadnji put sam bila po službenoj dužnosti kad smo imali domjenak u Albertini. Centar je 70% zamotanih.
Guest- Guest
I ja se volim vikendom maknut iz grada, nekad pak nemam izbora. A poslovno sam vezan za sam centar, tak da jbga. Nikad čuo za Mauternbach, samo da nije blizu Traiskirchena. Ono je ludilo.
Guest- Guest
Wachau regija ti je poznata. Kušal si valjda koje vinčeko iz tog kraja?
Guest- Guest
Wachau, kak ne. Sad vina poimence... Imam frendicu Japanku, believe it or not, žena zapali iz Italije do Beča samo radi (kupovine) vina. Bar tako kaže mužu.
Guest- Guest
Sjećam se ko jučer kada me, a ne samo mene, genijalec marcellus uvjeravao kako će Njemačka imigrante, ako ih bude, odmah po hitnom postupku vraćati u Grčku. Da pukneš od smijeha... I gdje je sad taj naš vrli intelektualac, novinar i genijalac zvani marcellus?asilovski wrote:http://de.sputniknews.com/panorama/20151030/305312362/300000-fluechtlinge-weg-nach-europa.html
provocator-
2015-08-11
hahhaha Vahala kod Donjeg Lapca kako ne vinarski krajEva wrote:Wachau regija ti je poznata. Kušal si valjda koje vinčeko iz tog kraja?
Kermit-
2014-04-17
Da, imaju dobra vina, grožđe i marelice. Naša bečka susjeda je iz tog kraja pa nas je ona uputila u taj raj. Kak ni daleko od Beča, a u jednom Heurigenu su nas lijepo prvi put dočekali, eto nas svako malo. Mali hint, bolje ti odsjesti na desnoj obali Dunava, jer lijeva je skuplja, tam je i onaj famozni Dürnstein, a sve skupt ti je tri minute udaljenosti s autom. I manja je gužva na desnoj obali.Le Roi Soleil wrote:Wachau, kak ne. Sad vina poimence... Imam frendicu Japanku, believe it or not, žena zapali iz Italije do Beča samo radi (kupovine) vina. Bar tako kaže mužu.
Guest- Guest
Ištvane, jel tebi zemljopis uvijek teško išel?asilovski wrote:hahhaha Vahala kod Donjeg Lapca kako ne vinarski krajEva wrote:Wachau regija ti je poznata. Kušal si valjda koje vinčeko iz tog kraja?
Guest- Guest
Danke. Upoznao sam jednu lokalku porijeklom Hrvaticu pa mi daje dobre prijedloge gdje i kako prek vikenda, evo bum i ovo probao. Moram svakako požurit dok krajolik ne promijeni vizuru po uzoru na Marseille.
Guest- Guest
Nema tamo nametnika, provjereno ovaj vikend. Mada kažu da ima Rumunja koji operiraju po selima, kradu, kaj ni bilo sve do ove godine.Le Roi Soleil wrote:Danke. Upoznao sam jednu lokalku porijeklom Hrvaticu pa mi daje dobre prijedloge gdje i kako prek vikenda, evo bum i ovo probao. Moram svakako požurit dok krajolik ne promijeni vizuru po uzoru na Marseille.
Guest- Guest
Odlično!!!
Trpaj :)
Trpaj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Blago Njemačkoj sa toliko atomskih fizičara
Guest- Guest
Eva wrote:
Mada kažu da ima Rumunja koji operiraju po selima, kradu, kaj ni bilo sve do ove godine.
Ima logike, zakaj bi prosili po Beču.
Guest- Guest
A ovi nisu navikli zaključavat kuće, šupe i garaže. Bicikli su prvi nestali. Jedino mjesto na svijetu di je još sigurno od lopova, valjda je Singapore i CH. Ali, i logično, tam je lova ovih velikih bossova.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Mada kažu da ima Rumunja koji operiraju po selima, kradu, kaj ni bilo sve do ove godine.
Ima logike, zakaj bi prosili po Beču.
Guest- Guest
Similar topics
» EU upozorava Hrvatsku: hitno gradite sabirne centre za prihvat emigranata, pa Vi ste prihvatili biti hot spot!!!
» Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
» Stiže novi veliki val imigranata
» Grčka: veliki novi val migranata
» Novi veliki val inženjera preko NGO-ovao
» Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
» Stiže novi veliki val imigranata
» Grčka: veliki novi val migranata
» Novi veliki val inženjera preko NGO-ovao
Page 1 of 1