Pitanje Agrokora je geopolitičko, ne ekonomsko
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pitanje Agrokora je geopolitičko, ne ekonomsko
asilovski wrote:hehehe baš a u 11 sati u kolovozu sve zatvoreno
Dobro, tebe ionako nitko normalan ne uzima za ozbiljno. :)
Guest- Guest
speare_shaker wrote:crvenkasti wrote:Znam dobro kako je tamo, znam stotine Dalmatinaca koji izdaju sobe ljeti, a sve ostalo vrijeme baš ništa ne rade.
Je, sobe se same spremaju i uređuju, a gosti sami dolaze u svoje sobe, sami si kuhaju i toče piće itd. :)
Konji se sami timare i sami si čiste štale.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Konji se sami timare i same si čiste štale.
E, i to. Ali uglavnom u kontinentalnom turizmu, makar ima toga i u krajevima blizu mora.
Guest- Guest
nisam bitan ja već zatvorene trgovine i kafići u 11 navečer, osim toga šejkeru nemoj zaozbiljno i osobno shvaćati prepirkespeare_shaker wrote:asilovski wrote:hehehe baš a u 11 sati u kolovozu sve zatvoreno
Dobro, tebe ionako nitko normalan ne uzima za ozbiljno. :)
Kermit-
2014-04-17
speare_shaker wrote:crvenkasti wrote:Konji se sami timare i same si čiste štale.
E, i to. Ali uglavnom u kontinentalnom turizmu, makar ima toga i u krajevima blizu mora.
Tu smo tradicionalno najbolji. Nismo trebali ni pokušavat nešto drugo, sve smo sjebali.
crvenkasti-
2014-04-17
ne ne za to su austrijski konjušaricrvenkasti wrote:speare_shaker wrote:crvenkasti wrote:Znam dobro kako je tamo, znam stotine Dalmatinaca koji izdaju sobe ljeti, a sve ostalo vrijeme baš ništa ne rade.
Je, sobe se same spremaju i uređuju, a gosti sami dolaze u svoje sobe, sami si kuhaju i toče piće itd. :)
Konji se sami timare i sami si čiste štale.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:osim toga šejkeru nemoj zaozbiljno i osobno shvaćati prepirke
Nisu ovo nikakve prepirke nego bolesno preseravanje s tvoje strane. :) Ne prepirem sa ja ovdje s tobom, ti se prepireš s činjenicama i zdravim razumom. :)
Guest- Guest
asilovski wrote:ne ne za to su austrijski konjušari
Vidiš kako nemaš pojma. :) Kaže se bečki konjušari. :D
Guest- Guest
ne ne to su slovenci hehehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne za to su austrijski konjušari
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ne ne to su slovenci hehehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne za to su austrijski konjušari
Odmah po ovome znam koji je tvoj omiljeni pesnik. :p :D Ili bolje rečeno, stihoklepac. :)
Guest- Guest
Jesenjin, laku noć i bez plakanja na jastuku hehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne to su slovenci hehehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne za to su austrijski konjušari
Odmah po ovome znam koji je tvoj omiljeni pesnik. :p :D Ili bolje rečeno, stihoklepac. :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Jesenjin, laku noć i bez plakanja na jastuku hehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne to su slovenci hehehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne za to su austrijski konjušari
Bora Čorba, realno. :)
Sudeći po zaključki kako su Slovenci bečki konjušari. :)
Pusti ti priče za društvo i Jesenjina. :)
Laku noć. :)
Guest- Guest
Jesu, kao i Todorić.aben wrote:pa jesu somi krivi, tj odgovorni.
Prema tome, pustiti ga tržištu. Bez previše drame. Bez drame uopće.
Trinity-
2014-04-17
speare_shaker wrote:asilovski wrote:Jesenjin, laku noć i bez plakanja na jastuku hehehspeare_shaker wrote:asilovski wrote:ne ne to su slovenci hehehehspeare_shaker wrote:
Bora Čorba, realno. :)
Sudeći po zaključki kako su Slovenci bečki konjušari. :)
Pusti ti priče za društvo i Jesenjina. :)
Laku noć. :)
to o slovencima bečkim konjušarima nije pjevao Bora nego Đoka Balaš
marcellus wrote:to o slovencima bečkim konjušarima nije pjevao Bora nego Đoka Balaš
Nisam rekao da je pjevao, a izjavljivao u medijima definitivno jest.
Za Balaševića nisam znao. Očito je to radio u jednoj od svojih otadžbinskih faza, ali ne jugoslovenskih nego srpskih.
Inače mi je Balašević uvijek lagano pilio živce i ne samo zbog toga što praktički nije napravio dobro orginalnu autorsku pjesmu, ne baš kao Goran Bregović, ali ne ni daleko od toga. Nikada ga zapravo nisam volio slušati, jednostavno mi je dosadan.
Sa onom dobroćudnom facom je mogao izjaviti kakvu je htio gadost i ljudi bi mu vjerovali i smatrali to baš onako cool i sa smislom za humor.
I danas mu još mnogi vjeruju. Dobro, čini se da je se u međuvremenu ipak prilično popravio, moguće i prije više desetljeća, ali ja ga baš i ne pratim, svakako ne ponavlja više tikove iz neke od svojih otadžbinskih faza.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:marcellus wrote:to o slovencima bečkim konjušarima nije pjevao Bora nego Đoka Balaš
Za Balaševića nisam znao. Očito je to radio u jednoj od svojih otadžbinskih faza, ali ne jugoslovenskih nego srpskih.
Inače mi je Balašević uvijek lagano pilio živce i ne samo zbog toga što praktički nije napravio dobro orginalnu autorsku pjesmu, ne baš kao Goran Bregović, ali ne ni daleko od toga. Nikada ga zapravo nisam volio slušati, jednostavno mi je dosadan.
Sa onom dobroćudnom facom je mogao izjaviti kakvu je htio gadost i ljudi bi mu vjerovali i smatrali to baš onako cool i sa smislom za humor.
I danas mu još mnogi vjeruju. Dobro, čini se da je se u međuvremenu ipak prilično popravio, moguće i prije više desetljeća, ali ja ga baš i ne pratim, svakako ne ponavlja više tikove iz neke od svojih otadžbinskih faza.
balaš je inače uglavnom krao od casha i ostalih manje poznatih tada izvođača, doduše i pušenje je spojilo njegov cocaine blues i st quentin blues u zenica blues, isto u biti plagijat ali bar s nekim odmakom
no balašev božo zvani pub je po meni čisti plagijat boy named sue
no balašev božo zvani pub je po meni čisti plagijat boy named sue
doduše oni su uglavnom maznuli tekst ali i melodija je jako slična
balasevic je prakticno iskovao nezvanicnu himnu srba sa kosova...o njihovoj ugrozenosti od albanaca..'ne lomite mi bagrenje'...koja se cak pustala na onim jogurt-mitinzima......poslije se balasevic prao kako su to srpski nacionalisti iskoristili tj tu njegovu pjesmu za teror nad albancima...ali realno ta pjesma je namjenjena za srbe sa kosova i albance opisuje kao one koji ugrozavaju srbespeare_shaker wrote:marcellus wrote:to o slovencima bečkim konjušarima nije pjevao Bora nego Đoka Balaš
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
marcellus wrote:no balašev božo zvani pub je po meni čisti plagijat boy named sue
Definitivno. To je jasno onako baš kao iz aviona.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:marcellus wrote:no balašev božo zvani pub je po meni čisti plagijat boy named sue
Definitivno. To je jasno onako baš kao iz aviona.
s tom razlikom što je cashev original doslovce genijalan, a balaš je to pretvorio u pop pjesmuljak
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Kupovina INE - ekonomsko samoubojstvo
» Ekonomsko državljanstvo CG košta izmedu 250 i 450 tisuća dolara
» Mario Stefanov, dr. sc. Jadranka Polović: GEOPOLITIČKO PRESLAGIVANJE U REGIJI: UJEDINJENA ALBANIJA KAO KLJUČNA REGIONALNA SILA NA BALKANU
» Kako je preko noći nestalo tursko ekonomsko čudo
» Kupovina INE - ekonomsko samoubojstvo
» Ekonomsko državljanstvo CG košta izmedu 250 i 450 tisuća dolara
» Mario Stefanov, dr. sc. Jadranka Polović: GEOPOLITIČKO PRESLAGIVANJE U REGIJI: UJEDINJENA ALBANIJA KAO KLJUČNA REGIONALNA SILA NA BALKANU
» Kako je preko noći nestalo tursko ekonomsko čudo
Page 7 of 9