Preminuo milijarder David Rockefeller
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Preminuo milijarder David Rockefeller
Tajna vlada je i onako hrpa debila ko i ovaj koja je umislila da je život samo tjelesni i da ce živit vjecno.
Ovi Greysi ih iskorištavaju a ovi u zamjenu za transfer tehnologije ( moc ) surađuju sa njima.
Zato mene ti NWO kurzi palci neznanimaju.
Ovaj Rokfeler da sam ga ja ikad sreo ja bi mu rekao : kako ide finaciranje aree 51 i poceo nabrajt ono šta samo oni znaju ......doduše pojeo bi me mrak nakon toga ko i ostale ....zato se puno i nebavim kretenima.
Ovi Greysi ih iskorištavaju a ovi u zamjenu za transfer tehnologije ( moc ) surađuju sa njima.
Zato mene ti NWO kurzi palci neznanimaju.
Ovaj Rokfeler da sam ga ja ikad sreo ja bi mu rekao : kako ide finaciranje aree 51 i poceo nabrajt ono šta samo oni znaju ......doduše pojeo bi me mrak nakon toga ko i ostale ....zato se puno i nebavim kretenima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
svetog savu.jastreb wrote:Na kojeg blaženika točno misliš?Iknar je gay wrote: Dobrostivi je bio više nego bilo koji katolički blaženik.
2014-12-30
ej-men..max123 wrote:i opet se pokazalo,bolje biti bogat i zivit stogodina, nego umrit mlad i siromasan..
Guest- Guest
reci da neshtima..pismejker wrote:ej-men..max123 wrote:i opet se pokazalo,bolje biti bogat i zivit stogodina, nego umrit mlad i siromasan..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
RayMabus wrote:Slučaj Roswell je naziv za događaj koji se zbio u gradiću Roswellu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko u srpnju 1947. godine. Radilo se o padu nepoznatog objekta te su se uskoro pojavile glasine o navodnom rušenju izvanzemaljske letjelice i pronalasku leševa izvanzemaljaca. Prvotna reakcija službenih vlasti i vojske bila nekoordinirana i zbunjujuća što je s vremenom potaklo brojna nagađanja i spekulacije o stvarnoj prirodi događaja.RayMabus wrote:Tijekom II. svjetskog rata služio je u vojnoj obavještajnoj službi, na poslovima vezanima uz gospodarsku špijunažu; kraj rata je dočekao sa činom satnika (engl. captain). U tom je razdoblju bio 7 mjeseci akreditiran kao ataše kod Američkog veleposlanstva u Parizu. [5]
Od 1946. do 1981. godine bio je D. Rockefeller dužnosnik (od 1969. do 1980. glavni izvršni direktor) u Chase Manhattan Bank (danas JP Morgan and Chase Bank), vodećoj svjetskoj banci i uporištu Dinastije Rockefeller iz vremena Standard Oil-a.
https://hr.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller
https://hr.wikipedia.org/wiki/Slu%C4%8Daj_Roswell
ŠTA MISLITE KOGA JE VOJSKA ZVALA DA S LOVOM POKRIJE OVAJ SLUCAJ I IZGRADI AREU 51 DA SKLONE LETJELICU ?
2014-04-11
Tijekom II. svjetskog rata služio je u vojnoj obavještajnoj službi, na poslovima vezanima uz gospodarsku špijunažu; kraj rata je dočekao sa činom satnika (engl. captain). U tom je razdoblju bio 7 mjeseci akreditiran kao ataše kod Američkog veleposlanstva u Parizu. [5]
Od 1946. do 1981. godine bio je D. Rockefeller dužnosnik (od 1969. do 1980. glavni izvršni direktor) u Chase Manhattan Bank (danas JP Morgan and Chase Bank), vodećoj svjetskoj banci i uporištu Dinastije Rockefeller iz vremena Standard Oil-a.
....
Sve države imaju neke zakulisne igrace iz sjene , vece države pogotovo ...termin tajna vlada odnosi se na grupu formiranu nakon Roswela ...postojanje vanzemaljaca ....negdje je tu letjelicu trebalo sklonit ....današnja area 51 .....gradila se postepeno ....
Ima neka tajna veza između Rokfelera i njih ....ovo im je glavni finacijski strucnjak za pokrivanje tajnog proracuna.
....
Sve države imaju neke zakulisne igrace iz sjene , vece države pogotovo ...termin tajna vlada odnosi se na grupu formiranu nakon Roswela ...postojanje vanzemaljaca ....negdje je tu letjelicu trebalo sklonit ....današnja area 51 .....gradila se postepeno ....
Ima neka tajna veza između Rokfelera i njih ....ovo im je glavni finacijski strucnjak za pokrivanje tajnog proracuna.
2014-04-11
pa djeca su mu sva prekardašila preko 60, najmlađe čedo mu ima 65 godina, a najstarije imenjak junior 76 godina... tak da baš slatko zvuči kad se veli ima šestero djece.... :))RayMabus wrote:Ima šestoro djece , nešto ide Oxfordu .....sad ce sve to ici na komadice ....šest djelova ....propade carstvo.
2015-08-08
Evo recimo onaj ustaški vikar Stepinac...o čemu više imamo pričat...pa Rokfeller je zasigurno uzoritiji i čovjekoljubljiviji od 90% kršćanskih svetaca a pri tome mislim i na katolčadske,pravoslavne i sve ostale.jastreb wrote:Na kojeg blaženika točno misliš?Iknar je gay wrote: Dobrostivi je bio više nego bilo koji katolički blaženik.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da ...odbilo mu od poreza jer ako si donator neplacaš porez.Iknar je gay wrote:Evo recimo onaj ustaški vikar Stepinac...o čemu više imamo pričat...pa Rokfeller je zasigurno uzoritiji i čovjekoljubljiviji od 90% kršćanskih svetaca a pri tome mislim i na katolčadske,pravoslavne i sve ostale.jastreb wrote:Na kojeg blaženika točno misliš?Iknar je gay wrote: Dobrostivi je bio više nego bilo koji katolički blaženik.
2014-04-11
BMK šta je lik židov ...to može bit zanimljivo za neku drugu pricu al mi je nebitna ....to je opet prica za sebe ...židovi su i onako bankari i utjecajni ...Izrael bi imao veze i bogastvo i bez ovog dijela.
Poanta price je da je lik finacijski šef tajne vlade.
Poanta price je da je lik finacijski šef tajne vlade.
2014-04-11
on je budaletina po nacionalnosti a ne židov.... nitko od običnjaka na ovom svijetu neće se ni počešati po guzici zbog pohlepnog skota koji je počeo sa dijeljenjem kad je prvi put doživio srčani udar i jedva ga preživio pa je onda počeo siću dijeliti jer se usrala pička da ne bi fasovo Onkraj... a svetozar svako malo pokaže i dokaže da je ko brat blizanac sokratu koji također bleba sve u šesnaest pod utjecajem psihofarmakaRayMabus wrote:Dobro ti si i onako nekakvi Jews pa te razumijem , tvoju tocku gledišta ....samo šta mene boli kuraz za to tko je šta .....za mene je on finacijska struja tajne vlade koja surađuje s mojim neprijateljima.pismejker wrote:Tako je..potrosio je na milijarde za gladne u africi i aziji..Iknar je gay wrote:Jalnuši jedni,čovjek je bio filantrop,čak ni sv.majka Tereza i Vojtila ne mogu se mjeriti sa njim.Dobrostivi je bio više nego bilo koji katolički blaženik.
Meni je bitna stvka greysi otmicari a ne židovi il ljudi opcenito.
2015-08-08
Dakle Roswel ...pad letjelice ..Amerikanci prvi put u povijesti vidili vanzemaljce ...godina 1947 ....formira se grupa s ciljem da to ostane u tajnosti ....tajna vlada ....letjelica smještena ispod zemlje ....area 51 prvi kat , ima još sedam ispod koji su se naknadno gradili ....početak 1947 ...Rokfeler vojni obavještajac i ubacen u finacisjki sektor ....specijalnost gospodarska špijunaža ....šef odijela za financije tajne vlade.
Do Kennedya su za ovo znali americki presjednici poslije niti jedan ....
Tako da danas je umrlo lik ....pa skoro ko drug Tito.
Do Kennedya su za ovo znali americki presjednici poslije niti jedan ....
Tako da danas je umrlo lik ....pa skoro ko drug Tito.
2014-04-11
Ako vas je ikad zanimalo kako izgleda jedan od šefova tajne vlade evo :
Šef odijela za finacije tajne vlade od njenih samih osnutaka 1947
Šef odijela za finacije tajne vlade od njenih samih osnutaka 1947
2014-04-11
Pushi kurac majmune nedoprcani..kako rece ono 165.visok..Pa ti nisi muskp,Irud te jebo .a koji si kurac ti?'Misung svega zivoga na Balkanu..michaellcmacha wrote:on je budaletina po nacionalnosti a ne židov.... nitko od običnjaka na ovom svijetu neće se ni počešati po guzici zbog pohlepnog skota koji je počeo sa dijeljenjem kad je prvi put doživio srčani udar i jedva ga preživio pa je onda počeo siću dijeliti jer se usrala pička da ne bi fasovo Onkraj... a svetozar svako malo pokaže i dokaže da je ko brat blizanac sokratu koji također bleba sve u šesnaest pod utjecajem psihofarmakaRayMabus wrote:Dobro ti si i onako nekakvi Jews pa te razumijem , tvoju tocku gledišta ....samo šta mene boli kuraz za to tko je šta .....za mene je on finacijska struja tajne vlade koja surađuje s mojim neprijateljima.pismejker wrote:Tako je..potrosio je na milijarde za gladne u africi i aziji..Iknar je gay wrote:Jalnuši jedni,čovjek je bio filantrop,čak ni sv.majka Tereza i Vojtila ne mogu se mjeriti sa njim.Dobrostivi je bio više nego bilo koji katolički blaženik.
Meni je bitna stvka greysi otmicari a ne židovi il ljudi opcenito.
Običnjaka,rekao bih iskompleksiranih jalnusa i zavidnika,poput tebea..zaglavio si u mulj,i nema vise nikud..
A sto je tebi Rocky losega napravio?Osim sto si zavidan na lovu koju je nakupio.Nisam niti ocekivao da bi ti drugacije nesto rekao..Bjesno isfrustrirano smrdljivo pseto,koje u reali nitko ne zarezuje,pa ovdje bjesni poput ljutog Pudla..
Sto se Menea tice,malo se zajebajem na temu,da bi takvi nikogovici i probisvjeti,se nadigli na straznje noge..Svoje si izvrsio-slijedi kolačić..Mrs u kurac tamo..!!!
Guest- Guest
Svecu je danas umro drug Tito ...shvatite coeka.
Šef financija tajne vlade od samih njenih osnutaka.....Jews.
PLAČE CIJELI IZRAEL KME KMEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Šef financija tajne vlade od samih njenih osnutaka.....Jews.
PLAČE CIJELI IZRAEL KME KMEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
uvih se u crno...ne znate vi kakva je dobra dusa bio Rocks...
Guest- Guest
Ahhhh..od danas,svaki mjesec pocinjem dijeliti 300 Ojra sirotinji na ulici...zasluzili su...
u cast Rocksyja..
u cast Rocksyja..
Guest- Guest
Ha ha hapismejker wrote:uvih se u crno...ne znate vi kakva je dobra dusa bio Rocks...
2014-04-11
jel i kozojebima :Dpismejker wrote:Ahhhh..od danas,svaki mjesec pocinjem dijeliti 300 Ojra sirotinji na ulici...zasluzili su...
u cast Rocksyja..
ne njima..vidim danas jednog lika prosi,a novo je da im na papirtu pise,kako je to za njegov dnevni obrok,u tom smislu..inace lik 170,ko bivol..moze raditi..nema njima..samo sirotim studenticama koje nemaju za skolovanje...ŠMRC..!!!Leviathan2 wrote:jel i kozojebima :Dpismejker wrote:Ahhhh..od danas,svaki mjesec pocinjem dijeliti 300 Ojra sirotinji na ulici...zasluzili su...
u cast Rocksyja..
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Billionaire banker David Rockefeller dies aged 101
» Poznati milijarder i 'filantrop' debill g. namjerava blokirati sunce...
» Zaklada Rockefeller online prodaje Zika virus
» Ruski milijarder: Putinu ponestaje novca
» Iranski milijarder osuđen na smrt zbog korupcije
» Poznati milijarder i 'filantrop' debill g. namjerava blokirati sunce...
» Zaklada Rockefeller online prodaje Zika virus
» Ruski milijarder: Putinu ponestaje novca
» Iranski milijarder osuđen na smrt zbog korupcije
Page 5 of 7