Preminuo milijarder David Rockefeller
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Preminuo milijarder David Rockefeller
Ne vedri više ...u tom je poanta.pismejker wrote:Longi,nista on ne umislja..cudi me da ti imas takvo prizemno balansko misljenje..sa tom lovom io kontrolom iste,on oblaci i vedri cijelom svijetu,kom se to svidjalo,kom ne..kakogod,RIP..
Ne biti zavidni i jalnusni..i oni su poceli od 1 dolara..Mozete i vi...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slažem se.Osim toga,njegova ostavština nije samo u novcu.Puno važnija je agenda NWO,a tu on nije jedini koji je zdušno pomagao.pismejker wrote:Longi,nista on ne umislja..cudi me da ti imas takvo prizemno balansko misljenje..sa tom lovom io kontrolom iste,on oblaci i vedri cijelom svijetu,kom se to svidjalo,kom ne..kakogod,RIP..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne to nije poanta..po vasem(balkanskom poimanju zivota) svatko tko ima nes vise love,treba po njemu pljuvati..Za razliku od likova ,koji su svoj narod opljackali,Rocksy su svoje bogatstvo GENERACIJAMA GRADILI,a to sto limitirani narodi,grupe i pojedinci misle.."kako njima ne treba tolika lova",pa su zato "casni i moralni",Rocksy i drugi bogatuni,su svoje bogatstvo koristili i za gradnju drugih imperija,ljudi i familija koji su bili uspjesni i trudili se..RayMabus wrote:Ne vedri više ...u tom je poanta.pismejker wrote:Longi,nista on ne umislja..cudi me da ti imas takvo prizemno balansko misljenje..sa tom lovom io kontrolom iste,on oblaci i vedri cijelom svijetu,kom se to svidjalo,kom ne..kakogod,RIP..
ZATO Longi,na balkanu nikad nece neke stvari shvatiti..Jednostavno ne postoji odgovornost prema siroj zajednici,nego samo za svoju guzicu..
Guest- Guest
Ma vidi ti ovog prepodobnog Frica...Znači tko god nije sklon Rockfelleru,taj je "forumski Srbin"?veber wrote:uzjbali se forumski srbi, a tetrjeb zna samo o njegosu.
tebi za info svi nasljednici alexandra su uspjesno vodili svoje satrapije.
no ti znassamo njegosa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pusti ga,vidiš da je iskompleksiran.Dobro je svele primjetio,ima one bosanske manire a njima je teško shvatiti kako ima Hrvata koji ne razmišljaju po njihovom kamenjarskom šablonskom modelu.jastreb wrote:Ma vidi ti ovog prepodobnog Frica...Znači tko god nije sklon Rockfelleru,taj je "forumski Srbin"?veber wrote:uzjbali se forumski srbi, a tetrjeb zna samo o njegosu.
tebi za info svi nasljednici alexandra su uspjesno vodili svoje satrapije.
no ti znassamo njegosa.
Njima je teško shvatiti kako u svakom društvu ima liberalnih i progresivnih ali i ljevih internacionalnih idealista,kojim nacija i vjera ne znače ama baš ništa.
2015-07-23
Zar ti nisam rekao da sam zapovijednik ( jedan od ) Galakticke Federacije.pismejker wrote:ne to nije poanta..po vasem(balkanskom poimanju zivota) svatko tko ima nes vise love,treba po njemu pljuvati..Za razliku od likova ,koji su svoj narod opljackali,Rocksy su svoje bogatstvo GENERACIJAMA GRADILI,a to sto limitirani narodi,grupe i pojedinci misle.."kako njima ne treba tolika lova",pa su zato "casni i moralni",Rocksy i drugi bogatuni,su svoje bogatstvo koristili i za gradnju drugih imperija,ljudi i familija koji su bili uspjesni i trudili se..RayMabus wrote:Ne vedri više ...u tom je poanta.pismejker wrote:Longi,nista on ne umislja..cudi me da ti imas takvo prizemno balansko misljenje..sa tom lovom io kontrolom iste,on oblaci i vedri cijelom svijetu,kom se to svidjalo,kom ne..kakogod,RIP..
ZATO Longi,na balkanu nikad nece neke stvari shvatiti..Jednostavno ne postoji odgovornost prema siroj zajednici,nego samo za svoju guzicu..
Znaš li tko je ovaj lik ?
Henry Kissinger štićenik je interesnog kruga obitelji Rockefeller čiji utjecaj na američku politiku i svjetsku ekonomiju poprima nezamislive razmjere.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger
Postoje podaci kojih nema na wikipediji.
H.K je ..... Aree 51
2014-04-11
I sad lijepo prepravi svoj post jer si fulao poantu .....Greysi otmicari su moji neprijatelji a tko im je saveznik popišam im se po grobu,RayMabus wrote:Zar ti nisam rekao da sam zapovijednik ( jedan od ) Galakticke Federacije.pismejker wrote:ne to nije poanta..po vasem(balkanskom poimanju zivota) svatko tko ima nes vise love,treba po njemu pljuvati..Za razliku od likova ,koji su svoj narod opljackali,Rocksy su svoje bogatstvo GENERACIJAMA GRADILI,a to sto limitirani narodi,grupe i pojedinci misle.."kako njima ne treba tolika lova",pa su zato "casni i moralni",Rocksy i drugi bogatuni,su svoje bogatstvo koristili i za gradnju drugih imperija,ljudi i familija koji su bili uspjesni i trudili se..RayMabus wrote:Ne vedri više ...u tom je poanta.pismejker wrote:Longi,nista on ne umislja..cudi me da ti imas takvo prizemno balansko misljenje..sa tom lovom io kontrolom iste,on oblaci i vedri cijelom svijetu,kom se to svidjalo,kom ne..kakogod,RIP..
Znaš li tko je ovaj lik ?
Henry Kissinger štićenik je interesnog kruga obitelji Rockefeller čiji utjecaj na američku politiku i svjetsku ekonomiju poprima nezamislive razmjere.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger
Postoje podaci kojih nema na wikipediji.
H.K je ..... Aree 51
CRKLO GOVNO.
2014-04-11
Samo nemoj biti balkanac Longi,mislim menthalitetom..I neki zavidnik u jednosobnom stanu,koji je opet u namjmu,bi mogao postati zavidan na tvoje nekretnine i procijeniti da "mislis da si neki kurac"..pa malo pljuc po tebi...kujiš?...Karma iz bič...
Guest- Guest
Jel ti znaš čitat ?pismejker wrote:Samo nemoj biti balkanac Longi,mislim menthalitetom..I neki zavidnik u jednosobnom stanu,koji je opet u namjmu,bi mogao postati zavidan na tvoje nekretnine i procijeniti da "mislis da si neki kurac"..pa malo pljuc po tebi...kujiš?...Karma iz bič...
Aj procitaj moj post i uskoro ti ide nastavak.
2014-04-11
Tijekom II. svjetskog rata služio je u vojnoj obavještajnoj službi, na poslovima vezanima uz gospodarsku špijunažu; kraj rata je dočekao sa činom satnika (engl. captain). U tom je razdoblju bio 7 mjeseci akreditiran kao ataše kod Američkog veleposlanstva u Parizu. [5]
Od 1946. do 1981. godine bio je D. Rockefeller dužnosnik (od 1969. do 1980. glavni izvršni direktor) u Chase Manhattan Bank (danas JP Morgan and Chase Bank), vodećoj svjetskoj banci i uporištu Dinastije Rockefeller iz vremena Standard Oil-a.
https://hr.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller
Od 1946. do 1981. godine bio je D. Rockefeller dužnosnik (od 1969. do 1980. glavni izvršni direktor) u Chase Manhattan Bank (danas JP Morgan and Chase Bank), vodećoj svjetskoj banci i uporištu Dinastije Rockefeller iz vremena Standard Oil-a.
2014-04-11
boli me kurac za rokefelera, da oprostite na izrazu,
krepo pa sto, nitko ne zivi vjecno
2014-04-11
Ali njegova smrt je nenadoknadiv gubitak...Leviathan2 wrote:boli me kurac za rokefelera, da oprostite na izrazu,
2015-07-23
Reptilijancima ?RayMabus wrote:Pa nije baš nebitno pošto su moje izjave vezane uz ovog smrada vezane upravo za suradnju s negativnim vanzemaljcima MOJIM NEPRIJATELJIMA.pismejker wrote:nebitno Longi..
2015-07-23
Slučaj Roswell je naziv za događaj koji se zbio u gradiću Roswellu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko u srpnju 1947. godine. Radilo se o padu nepoznatog objekta te su se uskoro pojavile glasine o navodnom rušenju izvanzemaljske letjelice i pronalasku leševa izvanzemaljaca. Prvotna reakcija službenih vlasti i vojske bila nekoordinirana i zbunjujuća što je s vremenom potaklo brojna nagađanja i spekulacije o stvarnoj prirodi događaja.RayMabus wrote:Tijekom II. svjetskog rata služio je u vojnoj obavještajnoj službi, na poslovima vezanima uz gospodarsku špijunažu; kraj rata je dočekao sa činom satnika (engl. captain). U tom je razdoblju bio 7 mjeseci akreditiran kao ataše kod Američkog veleposlanstva u Parizu. [5]
https://hr.wikipedia.org/wiki/Slu%C4%8Daj_Roswell
ŠTA MISLITE KOGA JE VOJSKA ZVALA DA S LOVOM POKRIJE OVAJ SLUCAJ I IZGRADI AREU 51 DA SKLONE LETJELICU ?
2014-04-11
POGODILI STERayMabus wrote:Slučaj Roswell je naziv za događaj koji se zbio u gradiću Roswellu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko u srpnju 1947. godine. Radilo se o padu nepoznatog objekta te su se uskoro pojavile glasine o navodnom rušenju izvanzemaljske letjelice i pronalasku leševa izvanzemaljaca. Prvotna reakcija službenih vlasti i vojske bila nekoordinirana i zbunjujuća što je s vremenom potaklo brojna nagađanja i spekulacije o stvarnoj prirodi događaja.RayMabus wrote:Tijekom II. svjetskog rata služio je u vojnoj obavještajnoj službi, na poslovima vezanima uz gospodarsku špijunažu; kraj rata je dočekao sa činom satnika (engl. captain). U tom je razdoblju bio 7 mjeseci akreditiran kao ataše kod Američkog veleposlanstva u Parizu. [5]
ŠTA MISLITE KOGA JE VOJSKA ZVALA DA S LOVOM POKRIJE OVAJ SLUCAJ I IZGRADI AREU 51 DA SKLONE LETJELICU ?
DAVID ROCFELER
2014-04-11
tebi?Iknar je gay wrote:Ali njegova smrt je nenadoknadiv gubitak...Leviathan2 wrote:boli me kurac za rokefelera, da oprostite na izrazu,
CRKLO GOVNORayMabus wrote:POGODILI STERayMabus wrote:Slučaj Roswell je naziv za događaj koji se zbio u gradiću Roswellu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko u srpnju 1947. godine. Radilo se o padu nepoznatog objekta te su se uskoro pojavile glasine o navodnom rušenju izvanzemaljske letjelice i pronalasku leševa izvanzemaljaca. Prvotna reakcija službenih vlasti i vojske bila nekoordinirana i zbunjujuća što je s vremenom potaklo brojna nagađanja i spekulacije o stvarnoj prirodi događaja.RayMabus wrote:Tijekom II. svjetskog rata služio je u vojnoj obavještajnoj službi, na poslovima vezanima uz gospodarsku špijunažu; kraj rata je dočekao sa činom satnika (engl. captain). U tom je razdoblju bio 7 mjeseci akreditiran kao ataše kod Američkog veleposlanstva u Parizu. [5]
DAVID ROCFELER
POZZZ OD GF
2014-04-11
Pa ne meni,ali nekome jestLeviathan2 wrote:tebi?Iknar je gay wrote:Ali njegova smrt je nenadoknadiv gubitak...Leviathan2 wrote:boli me kurac za rokefelera, da oprostite na izrazu,
2015-07-23
sumnjam, rodbina jedva cekala, prijatelji mu odavno pokrepali, osto on sam ko mujo u majke, ko ga jebe , mogo je i prije,Iknar je gay wrote:Pa ne meni,ali nekome jestLeviathan2 wrote:tebi?Iknar je gay wrote:Ali njegova smrt je nenadoknadiv gubitak...Leviathan2 wrote:boli me kurac za rokefelera, da oprostite na izrazu,
» Poznati milijarder i 'filantrop' debill g. namjerava blokirati sunce...
» Zaklada Rockefeller online prodaje Zika virus
» Ruski milijarder: Putinu ponestaje novca
» Iranski milijarder osuđen na smrt zbog korupcije
» Poznati milijarder i 'filantrop' debill g. namjerava blokirati sunce...
» Zaklada Rockefeller online prodaje Zika virus
» Ruski milijarder: Putinu ponestaje novca
» Iranski milijarder osuđen na smrt zbog korupcije
Page 3 of 7