Preminuo milijarder David Rockefeller
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Preminuo milijarder David Rockefeller
Pusti coeka ...umro mu je drug Tito .....al šalu na stranu D.R i je neki tako status kod Židova.michaellcmacha wrote:uvio si se ti u prkno crkno... :)))... jebo te pa što si tolko blentav... pa de bar jednom kad ovdje svratim budi normalan, al normalno normalan.... pa malo je falilo da nisi blebno da ti je posudio prve pare za tvoju epizodu na wall street sa zlatnim polugama... ;))))))... ma sory svele, ali pa ti stvarno nisi normalan, mislim da se toliko možeš ufuravati u te svoje kriptofantazije.... :) :)pismejker wrote:uvih se u crno...ne znate vi kakva je dobra dusa bio Rocks...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
miha daj si mira.
čoek počeo stuirat, ejjjj treba z mesalico na estrich preci.
ru(j)ka je tu...
...ne kuzis ti tu spiku.
ru(j)ka je tu...
...ne kuzis ti tu spiku.
2014-12-30
Mene ta tajna vlada previše nezanima ...smatram ih ono glupim Zemljanima željnim moci i bogastva ....nisu mi nešto zanimljivi ....
Jednostavno ako su vanzemaljci razina 2 a glupi Zemljani željni moci razina 1......ocito da se ja nefightam sa razinom 1 kad su mi dosadni.
Jednostavno ako su vanzemaljci razina 2 a glupi Zemljani željni moci razina 1......ocito da se ja nefightam sa razinom 1 kad su mi dosadni.
2014-04-11
Zemljani poput tajne vlade nemaju toliku razinu tehnologije i svega ostaloga da bi bili moja razina ....Galakticka federacija ....glupi su mi i dosadni ....debili željni moci.
Rijec je o tipovima koje da se naredi svi do jednoga mogu biti preklamni u roku 24 sata.
Rijec je o tipovima koje da se naredi svi do jednoga mogu biti preklamni u roku 24 sata.
2014-04-11
ko ga jebe bar ima gdje ko student spavati.... ;) kod onih srba što peku predobre kobaje... :)))veber wrote:miha daj si mira.
ru(j)ka je tu...
...ne kuzis ti tu spiku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
je, bas oni.
kobaje su ser gut, aufiderzenmitzenf.
kobaje su ser gut, aufiderzenmitzenf.
2014-12-30
ma malo ga zezam, a on se odmah naljutio... al boli ga kiki on si zeme po kile kobasica pa to zalije sa po kile bire, a ja iz limene zdjelice, neku jabuku i naranču nasjeckanu i prelivenu prekuhanom kupinom sa malo stevije.... kad krenem ujutro sa chia, pa lan pa brazilski oraščići, pa bademi pa kikiriki pa jogurt ekstralaki, pa sve na lešo, tanka šnjita kruha sa onim ogromnim rupama po sebi kroz koje se one moje indijske patke mogu provuć... aj jedino što sam sad samo na finjaka mesu i kvalitetnoj čašici crnjaka (0,5 dl ali svejedno), tak da nije to tako ni loše još sad kad mi krene moja proizvodnja....RayMabus wrote:Pusti coeka ...umro mu je drug Tito .....al šalu na stranu D.R i je neki tako status kod Židova.michaellcmacha wrote:uvio si se ti u prkno crkno... :)))... jebo te pa što si tolko blentav... pa de bar jednom kad ovdje svratim budi normalan, al normalno normalan.... pa malo je falilo da nisi blebno da ti je posudio prve pare za tvoju epizodu na wall street sa zlatnim polugama... ;))))))... ma sory svele, ali pa ti stvarno nisi normalan, mislim da se toliko možeš ufuravati u te svoje kriptofantazije.... :) :)pismejker wrote:uvih se u crno...ne znate vi kakva je dobra dusa bio Rocks...
2015-08-08
Znate zašto GF nedira tajnu vladu ?
Bez obzira na mogucnost života na Marsu ipak to nije usporedivo sa Zemljom.
Pogledajte D.R ....šest operacija na srcu ...oce živit 200 godina ...umro u 101.
To im je Ahilova peta : ŽIVI IM SE.
Sad pogledajte planet Zemlju kao brod .....znate onaj vic zašto mornarica prima samo neplivace u službu ?
JER NEPLIVACI BOLJE BRANE BROD.
Bez obzira na mogucnost života na Marsu ipak to nije usporedivo sa Zemljom.
Pogledajte D.R ....šest operacija na srcu ...oce živit 200 godina ...umro u 101.
To im je Ahilova peta : ŽIVI IM SE.
Sad pogledajte planet Zemlju kao brod .....znate onaj vic zašto mornarica prima samo neplivace u službu ?
JER NEPLIVACI BOLJE BRANE BROD.
2014-04-11
Tajnoj vladi se živi ...i to jako .....to je paradoks svega.
Neplivaci bolje brane brod ....oni koji se smrti boje bolje brane život.
Koliko god mocni bili .....boje se jer
SVI MI DIŠEMO ISTI ZRAK
Osim GF
Neplivaci bolje brane brod ....oni koji se smrti boje bolje brane život.
Koliko god mocni bili .....boje se jer
SVI MI DIŠEMO ISTI ZRAK
Osim GF
2014-04-11
Et ja mislim da vam nitko neisprica ovako naizgled cudne price a onda sve ima logiku i to briljantnu.
ŽIVI IM SE.
ŽIVI IM SE.
2014-04-11
Da imam te pare i ja bih imala doma svašta.veber wrote:je. i imao je doma klinicki centar.maggie13 wrote:Je li ovo onaj koji je imao 6 operacija srca od 70-ih?!
neka se nade.
Trinity-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:ko ga jebe bar ima gdje ko student spavati.... ;) kod onih srba što peku predobre kobaje... :)))veber wrote:miha daj si mira.
ru(j)ka je tu...
...ne kuzis ti tu spiku.
..i leskovačke vešalice, mućkalice i vozove...a sve u DVD Bavaria :)
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Billionaire banker David Rockefeller dies aged 101
» Poznati milijarder i 'filantrop' debill g. namjerava blokirati sunce...
» Zaklada Rockefeller online prodaje Zika virus
» Ruski milijarder: Putinu ponestaje novca
» Iranski milijarder osuđen na smrt zbog korupcije
» Poznati milijarder i 'filantrop' debill g. namjerava blokirati sunce...
» Zaklada Rockefeller online prodaje Zika virus
» Ruski milijarder: Putinu ponestaje novca
» Iranski milijarder osuđen na smrt zbog korupcije
Page 7 of 7