Plenki ne želi špekulirati vezano za provalu ruskih hordi preko Agrokora
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki ne želi špekulirati vezano za provalu ruskih hordi preko Agrokora
Danas sam od jednog bivšeg obavještajca čuo da je ovo sa Agrokorom sve zakamuflirana igra,e kako bi se tobože neprimjetno Hrvati slizali sa Rusima,jer učiniti to javno, i na način kako je to s Rusima(samo kontra njih) učinio Josip Broz,još nemaju mooda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ehmmm..zato te cure Imotske prvo dobro ,ako treba i dugo vremena potrose,da provjere dubinu kese..asilovski wrote:nemaš ti para za to, osim toga moraš biti imoćanin, morlok i sjecikes, jedino na sezoni kad se prekobaci sa plenkijevom kokomPinochet wrote:ova dole za išpricati po tim cvikama
Guest- Guest
nisu se naši ništa slizali, naši neznaju planirati dvije minute unaprijedjastreb wrote:Danas sam od jednog bivšeg obavještajca čuo da je ovo sa Agrokorom sve zakamuflirana igra,e kako bi se tobože neprimjetno Hrvati slizali sa Rusima,jer učiniti to javno, i na način kako je to s Rusima(samo kontra njih) učinio Josip Broz,još nemaju mooda.
ovo su ili Rusi uvalili Plenkoviću i domoljubima i euBirokratima
ili se sve desilo spletom slučajnih okolnosti, obično njemačke i ostale banke preuzimaju firme, sada se desila ruska
Guest- Guest
To i ja mislim,ali prenosim malo drugačije mišljenje treće osobe,koja uz to,i nije forumaš.Pinochet wrote:nisu se naši ništa slizali, naši neznaju planirati dvije minute unaprijedjastreb wrote:Danas sam od jednog bivšeg obavještajca čuo da je ovo sa Agrokorom sve zakamuflirana igra,e kako bi se tobože neprimjetno Hrvati slizali sa Rusima,jer učiniti to javno, i na način kako je to s Rusima(samo kontra njih) učinio Josip Broz,još nemaju mooda.
ili se sve desilo spletom slučajnih okolnosti, obično njemačke i ostale banke preuzimaju firme, sada se desila ruska
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Preuzimaju one koje su davale kredite..Pinochet wrote:nisu se naši ništa slizali, naši neznaju planirati dvije minute unaprijedjastreb wrote:Danas sam od jednog bivšeg obavještajca čuo da je ovo sa Agrokorom sve zakamuflirana igra,e kako bi se tobože neprimjetno Hrvati slizali sa Rusima,jer učiniti to javno, i na način kako je to s Rusima(samo kontra njih) učinio Josip Broz,još nemaju mooda.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ugledni Foreign Affairs: Preko Agrokora i BiH Hrvatska sve dublje u raljama Putina
» Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
» Južnokorejski avioni ispucali preko 300 metaka u smjeru Ruskih bombardera tijekom zajedničke strateške patrole sa Kinom
» Putin: SAD-e želi rat sa Rusijom preko Evrope
» Assange: SAD želi Britaniju u EU da bi preko nje upravljali Europom
» Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
» Južnokorejski avioni ispucali preko 300 metaka u smjeru Ruskih bombardera tijekom zajedničke strateške patrole sa Kinom
» Putin: SAD-e želi rat sa Rusijom preko Evrope
» Assange: SAD želi Britaniju u EU da bi preko nje upravljali Europom
Page 2 of 2