Žene su muškarcima najprivlačnije u dobi od 23
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Žene su muškarcima najprivlačnije u dobi od 23
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.RayMabus wrote:Davno je mene to prošlo ...ja vec 10 godina ništa neheben nit sam zainteresiran ....skužija sam ja to odavno ....od tada sam rekao da cu vam svima kosti polomit ...i tim razmaženim djevojcicama i tima koji su ih takve odgojili ....75% društva.
LETIT CETE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma tko se to ženi po grafikonima i statistikama?
Vas je puno više nego mene : roditelji plus razmažene djevojcice plus papucari .....ima vas oko 80% ....no jednu stvar ste zaboravili :RayMabus wrote:Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.RayMabus wrote:Davno je mene to prošlo ...ja vec 10 godina ništa neheben nit sam zainteresiran ....skužija sam ja to odavno ....od tada sam rekao da cu vam svima kosti polomit ...i tim razmaženim djevojcicama i tima koji su ih takve odgojili ....75% društva.
LETIT CETE.
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.
SVE CU VAM KOSTI POLOMIT.
2014-04-11
Što manje brakova i djece u Evropi, to bolje. Ak išta, ostane više para ženama i muškarcima da uživaju u blagodati slobode.
Noor wrote:ajme maggie, što bi s tim od 19?
tom još mama treba :)))
Na žalost, treba i mnogima od 35. Došlo takvo vrijeme.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ma tko se to ženi po grafikonima i statistikama?
Statistike i grafikoni reprezentiraju nekakav prosjek.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
VIDIMO SE U PAKLU.RayMabus wrote:Vas je puno više nego mene : roditelji plus razmažene djevojcice plus papucari .....ima vas oko 80% ....no jednu stvar ste zaboravili :RayMabus wrote:Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.RayMabus wrote:Davno je mene to prošlo ...ja vec 10 godina ništa neheben nit sam zainteresiran ....skužija sam ja to odavno ....od tada sam rekao da cu vam svima kosti polomit ...i tim razmaženim djevojcicama i tima koji su ih takve odgojili ....75% društva.
LETIT CETE.
SVE CU VAM KOSTI POLOMIT.
2014-04-11
Mislim da su svi proroci preplavljivanja EU muslimanima mislili upravo na to, ne na rat.
Zapadnjaci su individualci, ovi su pak na razini plemena, svjesni svog čopora.
Zapadnjaci su individualci, ovi su pak na razini plemena, svjesni svog čopora.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
To bi možda imalo smisla da roditelji od ovih razmaženih djevojcica neracunaju na penziju pod stare dane a kako se iste namiruju iz placa ovih šta trenutno rade TREBA TRPATI.AlfaOmega wrote:Što manje brakova i djece u Evropi, to bolje. Ak išta, ostane više para ženama i muškarcima da uživaju u blagodati slobode.
2014-04-11
RayMabus wrote:To bi možda imalo smisla da roditelji od ovih razmaženih djevojcica neracunaju na penziju pod stare dane a kako se iste namiruju iz placa ovih šta trenutno rade TREBA TRPATI.AlfaOmega wrote:Što manje brakova i djece u Evropi, to bolje. Ak išta, ostane više para ženama i muškarcima da uživaju u blagodati slobode.
SINE ZAPOCEO SI RAT S NEKIM TKO I JEST ODGOVORAN ZA STRUKTURU.
IMA SVE KOSTI DA TI POLOMIM , TO PUCANJE TVOJIH I VAŠIH KOSTIJU U EVROPI CUT CE SE DO JAPANA.
2014-04-11
Ja jesam za to da se u Evropi vodi rat a ne ljubav. Knjige povjesti su me učile da je Evropom gospodario Mars, a ne Venera.RayMabus wrote:RayMabus wrote:To bi možda imalo smisla da roditelji od ovih razmaženih djevojcica neracunaju na penziju pod stare dane a kako se iste namiruju iz placa ovih šta trenutno rade TREBA TRPATI.AlfaOmega wrote:Što manje brakova i djece u Evropi, to bolje. Ak išta, ostane više para ženama i muškarcima da uživaju u blagodati slobode.
SINE ZAPOCEO SI RAT S NEKIM TKO I JEST ODGOVORAN ZA STRUKTURU.
IMA SVE KOSTI DA TI POLOMIM , TO PUCANJE TVOJIH I VAŠIH KOSTIJU U EVROPI CUT CE SE DO JAPANA.
AlfaOmega wrote:
Ja jesam za to da se u Evropi vodi rat a ne ljubav. Knjige povjesti su me učile da je Evropom gospodario Mars, a ne Venera.
Meni rat netreba ....zadovoljit cu se s time da roditelji tih razmaženih djevojčica ostanu bez pemzija pod stare dane.
2014-04-11
Rat je nešto šta vi proizvodite tj proizvest cete ...al nije to moj cilj ....ja vas samo želim BACITI NA KOLJENA.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Sreća pa Evropa već jest na koljenima. I lip je prizor, moram priznati.
NIje dovoljno ....treba smanjiti njemačke penzije , prevelike su , ...to ce dovest do pada BDPa u Njemačkoj a nedavno je neka studija bila da je Hr ekonomija potpuno ovisna o Njemačkoj.AlfaOmega wrote:Sreća pa Evropa već jest na koljenima. I lip je prizor, moram priznati.
NISTE JOŠ NA KOLJENIMA ....AL CETE BITI.
2014-04-11
zezam longija s tim, funkcija zadovoljena :DNoor wrote:ajme maggie, što bi s tim od 19?maggie13 wrote:Muskarci s 19..:D
Longi, proslo te dvostruko..haha
2014-04-12
Zezaš mene ili sebe ?maggie13 wrote:zezam longija s tim, funkcija zadovoljena :DNoor wrote:ajme maggie, što bi s tim od 19?maggie13 wrote:Muskarci s 19..:D
Longi, proslo te dvostruko..haha
Ja ne ovisim o penziji.
POGLEDAJ SE U OGLEDALO I POSTAVI PITANJE . A KOGA JA TO ZEZAM ?
2014-04-11
TI MENE ZEZAŠ ?
TI CEŠ KOPAT PO KONTENJERIMA JEL TI JASNO ?
TI CEŠ KOPAT PO KONTENJERIMA JEL TI JASNO ?
2014-04-11
Ti mene zezaš ?
Zezaš lika koji nema ni 38 godina a ima par stanova , lika koji je 200 puta izašao iz tijela od toga 150 puta dobrovoljno i može to kad god hoce , lika koji je došao s neke druge planete tipa Sirijus , lika koji ima više znanja u malom prstu nego šta cete vi tu imat u 100 života.
TI MENE ZEZAŠ ?
OBRISAT CU POD S TOBOM.
Zezaš lika koji nema ni 38 godina a ima par stanova , lika koji je 200 puta izašao iz tijela od toga 150 puta dobrovoljno i može to kad god hoce , lika koji je došao s neke druge planete tipa Sirijus , lika koji ima više znanja u malom prstu nego šta cete vi tu imat u 100 života.
TI MENE ZEZAŠ ?
OBRISAT CU POD S TOBOM.
2014-04-11
Ona mene zeza ....kao nadmudrivala bi se jel.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kad su došli Nijemci, rekli smo muškarcima da se sakriju. Kad su stigli Amerikanci, morali smo skrivati žene
» Liberalna džamija na udaru zadrtih vjernika: "Žene ne mogu moliti u istom redu s muškarcima"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Muškarcima smeta kad je žena financijski superiornija osoba u vezi
» Oda ozenjenim muškarcima...
» Liberalna džamija na udaru zadrtih vjernika: "Žene ne mogu moliti u istom redu s muškarcima"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Muškarcima smeta kad je žena financijski superiornija osoba u vezi
» Oda ozenjenim muškarcima...
Page 2 of 3