Žene su muškarcima najprivlačnije u dobi od 23
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Najbolje doba za vjenčanje je 26
Prema pravilu 37%, predstavljenom u knjizi 'Algorithms to Live By', najbolje je odlučiti se za bračnog partnera negdje oko 26. godine života. Do tada smo već upoznali dovoljno ljudi da možemo donijeti prilično kvalificiranu odluku. A ako u toj dobi propustimo dobru priliku, moglo bi nam se dogoditi da je više nikada ne dobijemo. Teorija je izvorno razvijena 1960-ih.
Prema podacima koje je u knjizi 'Dataclysm' prikupio Christian Rudder, suosnivač stranice za spojeve OKCupid, žene su muškarcima najprivlačnije u ranim 20-im godinama. Ovaj standard ostaje na snazi kroz cijeli život muškaraca unatoč tome što stare. Prema istoj knjizi žene preferiraju par godina starije muškarce. U ovom slučaju podaci nisu prikupljeni u nekoj dobro uređenoj znanstvenoj studiji, na reprezentativnom uzorku, no malo tko će poreći da vrijede.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/infografika-ovo-su-svi-vrhunci-koje-cete-ostvariti-kroz-zivot/957391.aspx
Istina i jedno i drugo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene su muškarcima najprivlačnije u dobi od 23
Jel nisi do 30-te poslije je pušiona .....onda ti ideš te rane dvadecete hrpa ih na fakultetima , ima obaveze , nema sad vrimena ....poslije ce ....
Aj dobro.
Aj dobro.
2014-04-11
Šta cu ja ikome išta objašnjavat ovo ono , dovoljno je par tekstova procitat šta ja postam i odma skužiš da po tom ucenju ja nisam protiv toga da ljudi uce i školuju se ( znanje ) al onda meni netko pocme s pricom a ti pečinski čovjek oceš da žene budu glupe ovo ono.
Ajte vi moji cijelo društvo laganini U TRI PIZDHE MALTERINE.
PA ONDA FILOZOFIRAJTE.
Ajte vi moji cijelo društvo laganini U TRI PIZDHE MALTERINE.
PA ONDA FILOZOFIRAJTE.
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
Nemora nužno , nepiše to ....ak misliš ovo s 23 ...ide hodanje koju godinu ....no poanta je ono lako cu ...a ako je fakultet onda je imam ispite ...prođe to pa onda traži nekoga.....s 25.catabbath wrote:Znači moja bi se sad ženila???
2014-04-11
Imaš fenomen necega šta bi se moglo nazvat razmažena ženska djeca ...ono blagostanje , ima krevet , svoju sobu , mama i tata placaju režije , hranu , toplo joj je ...netreba joj ništa ,,,,,i sad lijepo godine prolete a njoj je ono to sve lako cemo , ne sad , poslije , malo bi piškila malo bi kakila , ak je još faks onda ima semestar pa tako cetri godine , u prevodu imam pametnijeg posla ( karijera ) ....tup tup tup ...prođu tri godine ...25 ......ahaaaaa
2014-04-11
Samo vi lijepo lagano svoje , ne samo te "djevojčice" nego i njihovi roditelji dakle 75% ovog društva ....SAMO TAKO NASTAVITE :
2014-04-11
RayMabus wrote:Najbolje doba za vjenčanje je 26
...
Dakle, otprilike u granicama razdoblja tzv. reproduktivnog optimuma. Zanimljivo.
Guest- Guest
Ma jok ti si šovinista , neceš da žene idu na fakultet , da se zabavljaju dok su mlade , mozak na pašu i to , lako cemo , ima vremena.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Najbolje doba za vjenčanje je 26
...
Dakle, otprilike u granicama razdoblja tzv. reproduktivnog optimuma. Zanimljivo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma jok ti si šovinista , neceš da žene idu na fakultet , da se zabavljaju dok su mlade , mozak na pašu i to , lako cemo , ima vremena.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Najbolje doba za vjenčanje je 26
...
Lako za mene, tu je i fenomen poznat kao biološki sat.
Guest- Guest
Mogli su napisat 17 :D
2014-04-12
Speare ti si šovinista ....kakvi ba reproduktivni sat , pa nisu one krave ....
Ajde moj covik štaš ti njima pametovat , one su skupa sa tim svojim roditeljima koji su ih tako odgojili najpametnije.
No nema veze , iđemo dalje :
Ajde moj covik štaš ti njima pametovat , one su skupa sa tim svojim roditeljima koji su ih tako odgojili najpametnije.
No nema veze , iđemo dalje :
2014-04-11
Al nisu ....možda to sad tebe boli šta su napisali neku normalnu godinu ....a tebi prošo rok pa sad kao ono mogli su i 17 ....AL NISU.maggie13 wrote:Mogli su napisat 17 :D
2014-04-11
Muskarci s 19..:D
Longi, proslo te dvostruko..haha
2014-04-12
Prošlo je mene odavno ....previše tih razmaženih djevojcica.maggie13 wrote:Muskarci s 19..:D
2014-04-11
Davno je mene to prošlo ...ja vec 10 godina ništa neheben nit sam zainteresiran ....skužija sam ja to odavno ....od tada sam rekao da cu vam svima kosti polomit ...i tim razmaženim djevojcicama i tima koji su ih takve odgojili ....75% društva.
LETIT CETE.
LETIT CETE.
2014-04-11
ajme maggie, što bi s tim od 19?maggie13 wrote:Muskarci s 19..:D
tom još mama treba :)))
Guest- Guest
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca.RayMabus wrote:Davno je mene to prošlo ...ja vec 10 godina ništa neheben nit sam zainteresiran ....skužija sam ja to odavno ....od tada sam rekao da cu vam svima kosti polomit ...i tim razmaženim djevojcicama i tima koji su ih takve odgojili ....75% društva.
LETIT CETE.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kad su došli Nijemci, rekli smo muškarcima da se sakriju. Kad su stigli Amerikanci, morali smo skrivati žene
» Liberalna džamija na udaru zadrtih vjernika: "Žene ne mogu moliti u istom redu s muškarcima"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Muškarcima smeta kad je žena financijski superiornija osoba u vezi
» Oda ozenjenim muškarcima...
» Liberalna džamija na udaru zadrtih vjernika: "Žene ne mogu moliti u istom redu s muškarcima"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Muškarcima smeta kad je žena financijski superiornija osoba u vezi
» Oda ozenjenim muškarcima...
Page 1 of 3