Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Ispričavam se, no, doista si me podcjenio :)aben wrote:je, ka bi mi se počela za stolun prenemagati osjećan ovo, osjećan ono, žena i jo bi se potukli ki imo važnijeg neodgodivog posla zbog kojeg se moromo ispričati :)mativka wrote:Znam..No, kada bi me upoznali, čarolija bi dobila svoje značenje i smisao :) I za vas oboje :)
Osjećaji tj. govorenje o njima u realnom životu je znak slabosti. Osjećaji u realnom životu se isčitavaju kroz oči, osmijeh, ne kroz ove napisane riječi, kojim neki vladaju više ili manje. ja sam jača u reali, ovdje sam, i dozvoljavam si namjerno biti-slaba :)
Last edited by mativka on 15/4/2017, 00:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
ali stvarno, i get it, imo ljudi ki su tako emotivni i sve, ali oni su i nerazumni.
baš sun u zanjoj utakmici sezine ču jenu pametnu od drexlera ( čovik retko ka reče nešto pametno:), reko je kyp- know your personel.
jo sun ko mladić često zno neselektivno izražavati svoje preference, započinjati razgovore i otkrivati interese u društvu razine nogometa, dobro nis po škini dobi..a pečat nis skinu dun danas.
tako je i s emotivnima, ne moreš sojti među normalne ljude i iražavati osjećaje. you just cant.
baš sun u zanjoj utakmici sezine ču jenu pametnu od drexlera ( čovik retko ka reče nešto pametno:), reko je kyp- know your personel.
jo sun ko mladić često zno neselektivno izražavati svoje preference, započinjati razgovore i otkrivati interese u društvu razine nogometa, dobro nis po škini dobi..a pečat nis skinu dun danas.
tako je i s emotivnima, ne moreš sojti među normalne ljude i iražavati osjećaje. you just cant.
2014-04-16
možda i je tako predatorima,mativka wrote:Ispričavam se, no, doista si me podcjenio :)aben wrote:je, ka bi mi se počela za stolun prenemagati osjećan ovo, osjećan ono, žena i jo bi se potukli ki imo važnijeg neodgodivog posla zbog kojeg se moromo ispričati :)mativka wrote:Znam..No, kada bi me upoznali, čarolija bi dobila svoje značenje i smisao :) I za vas oboje :)
Osjećaji tj. govorenje o njima u realnom životu je znak slabosti. Osjećaji u realnom životu se isčitavaju kroz oči, osmijeh, ne kroz ove napisane riječi, kojim neki vladaju više ili manje. ja sam jača u reali, ovdje sam, i dozvoljavam si namjerno biti-slaba :)
ali jo nis predator, ne bi te jo pošo silovaati ako bi osjeti slabost:) meni je to samo malo displaced, razumiš
a ča, ti rezbečiš oči i široko se smiješ ko jehovin svjedok?
2014-04-16
naravski da moreš, ergo tuča mene i gospođemativka wrote:da, mogu!
2014-04-16
Ako me pozoveš na večeru vidjeti ćeš :)aben wrote:možda i je tako predatorima,mativka wrote:Ispričavam se, no, doista si me podcjenio :)aben wrote:je, ka bi mi se počela za stolun prenemagati osjećan ovo, osjećan ono, žena i jo bi se potukli ki imo važnijeg neodgodivog posla zbog kojeg se moromo ispričati :)mativka wrote:Znam..No, kada bi me upoznali, čarolija bi dobila svoje značenje i smisao :) I za vas oboje :)
ali jo nis predator, ne bi te jo pošo silovaati ako bi osjeti slabost:) meni je to samo malo displaced, razumiš
Guest- Guest
Jesmo dobri, ali ja sam na strani tvoje žene :)aben wrote:naravski da moreš, ergo tuča mene i gospođemativka wrote:da, mogu!
Guest- Guest
vidila si da nis reko ne,mativka wrote:Ako me pozoveš na večeru vidjeti ćeš :)aben wrote:možda i je tako predatorima,mativka wrote:Ispričavam se, no, doista si me podcjenio :)aben wrote:je, ka bi mi se počela za stolun prenemagati osjećan ovo, osjećan ono, žena i jo bi se potukli ki imo važnijeg neodgodivog posla zbog kojeg se moromo ispričati :)mativka wrote:Znam..No, kada bi me upoznali, čarolija bi dobila svoje značenje i smisao :) I za vas oboje :)
ka dojdeš se jovi, jo ću pitati ženu, ako ona pristaje, potpisati ćeš nda i to je to.
2014-04-16
you may find things a bit differentlymativka wrote:Jesmo dobri, ali ja sam na strani tvoje žene :)aben wrote:naravski da moreš, ergo tuča mene i gospođemativka wrote:da, mogu!
2014-04-16
Znaš?
Mogla sam to predložiti i prošlo ljeto...No nisam. Nisam iz razloga ljepote ovog net svijeta. Ako netko vidi lijepo, to će i osjećati...Osoba poput tebe ili mene je u stanju upiti ljepotu i onakva kakva je, nevina, čista, lijepa, ju zadržati takvom kakva je..pokušati ju zadržati nepromjenjivom u njenoj promjenjivosti :)
To je umijeće :)
Mogla sam to predložiti i prošlo ljeto...No nisam. Nisam iz razloga ljepote ovog net svijeta. Ako netko vidi lijepo, to će i osjećati...Osoba poput tebe ili mene je u stanju upiti ljepotu i onakva kakva je, nevina, čista, lijepa, ju zadržati takvom kakva je..pokušati ju zadržati nepromjenjivom u njenoj promjenjivosti :)
To je umijeće :)
Guest- Guest
jepeta si se zaljubi u niku s ekrana?
oli ne greš vunka, zagrijalo je, pa se se počele svučivati. oti nika opjevani rani znakovi proljeća meni zadaju problijeme u vožnji, a tebi bi mogle dati inspiraciju koju išćeš
oli ne greš vunka, zagrijalo je, pa se se počele svučivati. oti nika opjevani rani znakovi proljeća meni zadaju problijeme u vožnji, a tebi bi mogle dati inspiraciju koju išćeš
2014-04-16
i to je u redu, ne noreš dicu tirati ko robove, ali zoč in je ot tjedan ploćen ako ne rodu?
2014-04-16
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50