Denkverbot
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Denkverbot
Jel citate?
Ja na 102. str. Bilo bi dobro kada bi mogli jedni drugima vidjeti slike koje sami stvaramo dok citamo :)
Ja na 102. str. Bilo bi dobro kada bi mogli jedni drugima vidjeti slike koje sami stvaramo dok citamo :)
Guest- Guest
Re: Denkverbot
a, koliko ti knjiga imo stranic?mativka wrote:Jel citate?
meni se srbski pokozo težin nego sun misli:(
2014-04-16
259 stranica.aben wrote:a, koliko ti knjiga imo stranic?mativka wrote:Jel citate?
meni se srbski pokozo težin nego sun misli:(
To sam i ja pomislila :)
Guest- Guest
meni je u vordu, pa je drukčije, ugl 6 poglavlje.
iden leći, dužan san poreznoj šoldov, pa sun do otkaz radnici, i sa morun sun sve:(
iden leći, dužan san poreznoj šoldov, pa sun do otkaz radnici, i sa morun sun sve:(
2014-04-16
Na sedmom sam. Koliko je ljepse knjigu citati. Ekran me strasno umara, a i nije taj dozivljaj. Nesto poput pecanja u igrici :) Zelim reci, nedostaje priroda.
Mrzim biti duzna. A da uzmes nekog na strucno osposobljavanje?:)
Mrzim biti duzna. A da uzmes nekog na strucno osposobljavanje?:)
Guest- Guest
da ti pravo rečen, gore je gljedati u ekran, ali mene škina boli s knjigom. vidi sun neke izume, mehanicke ruke koje montiraš na zid, postelju ili sl, i to ti drži knjigu. jedino tako.
2014-04-16
To jer citas teske enciklopedije :D
(kolki je tebi trbuh?:))
Ljencino jedna, jos da su visenamjenske te naprave, tvojoj sreci nikad kraja :D
Znas, mozes citati i lezeci na boku, pa jos neki polozaji koji ukljucuju joga vjestine :)
(kolki je tebi trbuh?:))
Ljencino jedna, jos da su visenamjenske te naprave, tvojoj sreci nikad kraja :D
Znas, mozes citati i lezeci na boku, pa jos neki polozaji koji ukljucuju joga vjestine :)
Guest- Guest
kakav trbuh,
ni stvor linosti, nego me škina zaboli kad sidin dugo u jednon položaju. knjiga zahtjevo ručni angažman, pa je mehanička ruka idealno rješenje.
ni stvor linosti, nego me škina zaboli kad sidin dugo u jednon položaju. knjiga zahtjevo ručni angažman, pa je mehanička ruka idealno rješenje.
2014-04-16
https://www.amazon.com/Covers-Paperbacks-CookBooks-TextBooks-Magazines/dp/B000ABHIXG
ali vo, kindl, sve je to meni financijski nedostižno
2014-04-16
The Evolution of Math Lessons in Government Schools
September 23, 2009 by Dan MitchellTeaching Math in 1950:
A logger sells a truckload of lumber for $100. His cost of production is 4/5 of the price. What is his profit?
Teaching Math in 1960:
A logger sells a truckload of lumber for $100. His cost of production is 4/5 of the price, or $80. What is his profit?
Teaching Math in 1970:
A logger exchanges a set “L” of lumber for a set “M” of money. The cardinality of set “M” is 100. Each element is worth one dollar. Make 100 dots representing the elements of the set “M.” The set ‘C”, the cost of production contains 20 fewer points than set “M.” Represent the set “C” as a subset of set “M” and answer the following question: What is the cardinality of the set “P” of profits?
Teaching Math in 1980:
A logger sells a truckload of lumber for $100. His cost of production is $80 and his profit is $20. Your assignment: Underline the number 20.
Teaching Math in 1990:
By cutting down beautiful forest trees, the logger makes $20. What do you think of this way of making a living? Topic for class participation after answering the question: How did the forest birds and squirrels feel as the logger cut down the trees?
Teaching Math in 2000:
A logger sells a truckload of lumber for $100. His cost of production is $120. How does Arthur Andersen determine that his profit is $60
Teaching Math in 2010:
El hachero vende un camion carga por $100. La cuesta de production es………….
2014-04-16
A ne, ne. Ne sviđa mi se.aben wrote:https://www.amazon.com/Covers-Paperbacks-CookBooks-TextBooks-Magazines/dp/B000ABHIXG
Ne znam zasto ali sam se odmah sjetila Hawkinga :)
Guest- Guest
muči dok svi ne svršumativka wrote:Procitala sam...
2014-04-16
Pokusati cu :Daben wrote:muči dok svi ne svršumativka wrote:Procitala sam...
Guest- Guest
brzo ćemo to mi, jo ću možda večeras, and then bombs awaymativka wrote:Pokusati cu :Daben wrote:muči dok svi ne svršumativka wrote:Procitala sam...
2014-04-16
Samo opusteno, cekam ja vas :)aben wrote:brzo ćemo to mi, jo ću možda večeras, and then bombs awaymativka wrote:Pokusati cu :Daben wrote:muči dok svi ne svršumativka wrote:Procitala sam...
Guest- Guest
2014-04-16
pogljedojte ov video, ozlota je
2014-04-16
On je meni tako, tako,...simpaticno luckast. Njegove oci su pune :)
Dakako da s vremenom vidimo sjene jer nas zivot toliko izmori pa od svega jedino vidimo, razumijemo, svrhu kreveta :)
U silnoj borbi opstanka prerano odrastemo, no ja jos uvijek uzivam u mjehuricima od sapunice.
Utrka s vremenom (vecina nas ima takav osjecaj) koja vjerojatno nije realna, nas navodi na povrsnost.
Ehh da ne postoje racuni, da se netko kvalitetno brine o meni, rado bih ostala dijete :)
Dakako da s vremenom vidimo sjene jer nas zivot toliko izmori pa od svega jedino vidimo, razumijemo, svrhu kreveta :)
U silnoj borbi opstanka prerano odrastemo, no ja jos uvijek uzivam u mjehuricima od sapunice.
Utrka s vremenom (vecina nas ima takav osjecaj) koja vjerojatno nije realna, nas navodi na povrsnost.
Ehh da ne postoje racuni, da se netko kvalitetno brine o meni, rado bih ostala dijete :)
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50