Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
ok,mativka wrote:Odnosilo se na nevjerodostojne riječi. To može samo Ona.aben wrote:ča je bitno naglositi?mativka wrote:Al bitno je naglasiti!aben wrote:ni riječ o znanju, nego o vrimenu koje žena potroši u sustavu koji je zapravo dizajniron za muški, ki imaju puno više biološkog vrimena na raspolaganju.
žena ni jednoko supruga
sustav ni zaposlenje nego pohađanje
Evo, od večeras sam doista zagovornik solipsizma, pogodio si me još odavno, no većeras potvrdio i sebi i meni :)
a ke su nevjerodostojne riči i ki je ona?
2014-04-16
ča baš, mogo bi se okladiti da ne razumiš ča je hoti reći sa ovon slijonmativka wrote:Baš!:)kic wrote:
2014-04-16
Pišeš u tuđe ime Poput pravog kapitalista. Mrzim spomen onih koji ne sudjeluju. Govoriti u njihovo ime ili preko njih, osim ako nisu neke imaginsrne ideje, za mene je neprihvstljivo.aben wrote:ok,mativka wrote:Odnosilo se na nevjerodostojne riječi. To može samo Ona.aben wrote:ča je bitno naglositi?mativka wrote:Al bitno je naglasiti!aben wrote:
žena ni jednoko supruga
sustav ni zaposlenje nego pohađanje
Evo, od večeras sam doista zagovornik solipsizma, pogodio si me još odavno, no većeras potvrdio i sebi i meni :)
Guest- Guest
I ja da ni ti :)aben wrote:ča baš, mogo bi se okladiti da ne razumiš ča je hoti reći sa ovon slijonmativka wrote:Baš!:)kic wrote:
Guest- Guest
ali nis nišće reko u tuje ime.mativka wrote:Pišeš u tuđe ime Poput pravog kapitalista. Mrzim spomen onih koji ne sudjeluju. Govoriti u njihovo ime ili preko njih, osim ako nisu neke imaginsrne ideje, za mene je neprihvstljivo.aben wrote:ok,mativka wrote:Odnosilo se na nevjerodostojne riječi. To može samo Ona.aben wrote:ča je bitno naglositi?mativka wrote:
Al bitno je naglasiti!
2014-04-16
naravski da ne razumin, ali jo nis reko "baš"mativka wrote:I ja da ni ti :)aben wrote:mativka wrote:kic wrote:ča baš, mogo bi se okladiti da ne razumiš ča je hoti reći sa ovon slijon
inače,
curica sa krznom, možda kritika na žensku plićinu, ali kicinjo je antifeminist a feministkinje ne volu krzno, tako da..je vjerojatno neka njegova psihološko-masturbacijski uzrokovana reakcija
2014-04-16
Oženjen si, za mene je to svetinja koja se ne spominje pa čak ni u onim tvojim primjerima. ženu ne spominji jer sve je ovo premalo usporedo s onim što ti ona znači.aben wrote:ali nis nišće reko u tuje ime.mativka wrote:Pišeš u tuđe ime Poput pravog kapitalista. Mrzim spomen onih koji ne sudjeluju. Govoriti u njihovo ime ili preko njih, osim ako nisu neke imaginsrne ideje, za mene je neprihvstljivo.aben wrote:ok,mativka wrote:Odnosilo se na nevjerodostojne riječi. To može samo Ona.aben wrote:
ča je bitno naglositi?
Guest- Guest
Ti si osoba bez osjećaja.aben wrote:naravski da ne razumin, ali jo nis reko "baš"mativka wrote:I ja da ni ti :)aben wrote:mativka wrote:kic wrote:ča baš, mogo bi se okladiti da ne razumiš ča je hoti reći sa ovon slijon
inače,
curica sa krznom, možda kritika na žensku plićinu, ali kicinjo je antifeminist a feministkinje ne volu krzno, tako da..je vjerojatno neka njegova psihološko-masturbacijski uzrokovana reakcija
Guest- Guest
mativka wrote:Oženjen si, za mene je to svetinja koja se ne spominje pa čak ni u onim tvojim primjerima. ženu ne spominji jer sve je ovo premalo usporedo s onim što ti ona znači.aben wrote:ali nis nišće reko u tuje ime.mativka wrote:Pišeš u tuđe ime Poput pravog kapitalista. Mrzim spomen onih koji ne sudjeluju. Govoriti u njihovo ime ili preko njih, osim ako nisu neke imaginsrne ideje, za mene je neprihvstljivo.aben wrote:ok,mativka wrote:
Odnosilo se na nevjerodostojne riječi. To može samo Ona.
kako bi ti prepričala anegdotu kojoj nisi orginalno prisustvovala? lagala bi da jesi?
2014-04-16
gledao Mystic river, malo me razočarao kraj, ali lik je super opisao:
Like I said, bad writing. The last five minutes in the movie is on repeat somewhere in actors and filmmakers Hell. Movies like this make orphans cry.
ja sam sa slikom htio reći, zapravo ništa, bolje da uživate u nečem što volite nego što se tu svađate, za mene je to anime..
Ptešutila bih. Uzela neki drugi stvarni primjer. Nije samo u tome stvar, već u činjenici da želiš ženu uhljebiti.aben wrote:mativka wrote:Oženjen si, za mene je to svetinja koja se ne spominje pa čak ni u onim tvojim primjerima. ženu ne spominji jer sve je ovo premalo usporedo s onim što ti ona znači.aben wrote:ali nis nišće reko u tuje ime.mativka wrote:Pišeš u tuđe ime Poput pravog kapitalista. Mrzim spomen onih koji ne sudjeluju. Govoriti u njihovo ime ili preko njih, osim ako nisu neke imaginsrne ideje, za mene je neprihvstljivo.aben wrote:
ok,
kako bi ti prepričala anegdotu kojoj nisi orginalno prisustvovala? lagala bi da jesi?
Guest- Guest
mativka wrote:Ti si osoba bez osjećaja.aben wrote:naravski da ne razumin, ali jo nis reko "baš"mativka wrote:I ja da ni ti :)aben wrote:mativka wrote:
inače,
2014-04-16
mativka wrote:Ptešutila bih. Uzela neki drugi stvarni primjer. Nije samo u tome stvar, već u činjenici da želiš ženu uhljebiti.aben wrote:mativka wrote:Oženjen si, za mene je to svetinja koja se ne spominje pa čak ni u onim tvojim primjerima. ženu ne spominji jer sve je ovo premalo usporedo s onim što ti ona znači.aben wrote:ali nis nišće reko u tuje ime.mativka wrote:
Pišeš u tuđe ime Poput pravog kapitalista. Mrzim spomen onih koji ne sudjeluju. Govoriti u njihovo ime ili preko njih, osim ako nisu neke imaginsrne ideje, za mene je neprihvstljivo.
ča samo ženu, želin i sebe.
2014-04-16
a ča ako se volin svađati?kic wrote:
ja sam sa slikom htio reći, zapravo ništa, bolje da uživate u nečem što volite nego što se tu svađate, za mene je to anime..
eristika je odovna izgubljena vještina, nešto ko snubljenje ili mačevanje
2014-04-16
Nemaš ti pojma. Nauči me :)aben wrote:a ča ako se volin svađati?kic wrote:
Guest- Guest
nis još, ka se uhljebiš ću biti.mativka wrote:Ljubomoran si na mene :Daben wrote:
ča samo ženu, želin i sebe.
2014-04-16
ča, ča?mativka wrote:Nemaš ti pojma. Nauči me :)aben wrote:a ča ako se volin svađati?kic wrote:
2014-04-16
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50