Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
Očito su naslutili da bi netko mogao tako što poželiti pa su ukinuli slike teta :D
A eurojackpot nije loša želja. Kojim danom bude? (mogla bih i ja odigrati)
A eurojackpot nije loša želja. Kojim danom bude? (mogla bih i ja odigrati)
Guest- Guest
Davno sam nešto čitala o tome, navodno su ukinuli ali je bilo govora da će vratiti, ne znam što je dalje bilo :)
Guest- Guest
mativka wrote:Jel planiraš kakvu zabavu?
asocijalni party, kupit ću red bull i tops i otić na moje najdraže mjesto brojat kapi :^^
Jel nosiš mob sa sobom?:)kic wrote:mativka wrote:Jel planiraš kakvu zabavu?
asocijalni party, kupit ću red bull i tops i otić na moje najdraže mjesto brojat kapi :^^
Guest- Guest
Meni nešto u toj ekonomiji nije jasno. Možda ću opet lupati gluposti iz neznanja ali čitam kupiti će ovi oni, a uglavnom su to strane državne institucije. Kako mi ne možemo?kic wrote:
strašno..
Guest- Guest
mativka wrote:Jel nosiš mob sa sobom?:)kic wrote:mativka wrote:Jel planiraš kakvu zabavu?
uvijek, ako me napadne vuk da se mogu odjavit iz svih apikacija dok me ne prozdre :^^ zas?
Pa nisi sam, imaš mobitel :)kic wrote:mativka wrote:Jel nosiš mob sa sobom?:)kic wrote:mativka wrote:Jel planiraš kakvu zabavu?
uvijek, ako me napadne vuk da se mogu odjavit iz svih apikacija dok me ne prozdre :^^ zas?
Guest- Guest
Što se tiče knjige sigurni smo ja i Abend. Ima da se danima nakon nje prepiremo s obzirom kolika je :) Morati ću zbilja u te dane kod liječnika da mi prepiše nešto za smirenje :)
Guest- Guest
mi ne moremo jer želimo.mativka wrote:Meni nešto u toj ekonomiji nije jasno. Možda ću opet lupati gluposti iz neznanja ali čitam kupiti će ovi oni, a uglavnom su to strane državne institucije. Kako mi ne možemo?kic wrote:
strašno..
2014-04-16
samo ti reguliraj tlak, da te ne nosin na dušimativka wrote:Što se tiče knjige sigurni smo ja i Abend. Ima da se danima nakon nje prepiremo s obzirom kolika je :) Morati ću zbilja u te dane kod liječnika da mi prepiše nešto za smirenje :)
2014-04-16
:Dkic wrote:
ja cu se ispisat s foruma :^^
Ostat ce 'Des bleus à l'âme '
Hehe
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
https://youtu.be/TuLdsRG86fc
sa sun ovu pismu ču na radiju,
ovo je mativka in a nutshell:)
sa sun ovu pismu ču na radiju,
ovo je mativka in a nutshell:)
2014-04-16
Bome, bome, suzdržati ću se od daljnjeg komentara :)
Kada ti ideš raditi po svojoj zemlji?
Ja evo presadila jagode, orezala maline. Iznijela vrtnu garnituru da mogu čitati i sunčati se. Puno mi je dvorište tulipana, zumbula, a trešnja je propupala:) I magnolija će uskoro procvijetati.
Hmmm, bome, bome :)
Kada ti ideš raditi po svojoj zemlji?
Ja evo presadila jagode, orezala maline. Iznijela vrtnu garnituru da mogu čitati i sunčati se. Puno mi je dvorište tulipana, zumbula, a trešnja je propupala:) I magnolija će uskoro procvijetati.
Hmmm, bome, bome :)
Guest- Guest
neki dun kic se pozvo na peti amandman, sa ti suzdržana,
teški denkverbot
teški denkverbot
2014-04-16
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50