Denkverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
ne zun, ča?mativka wrote:A što su formalnosti odnosa?aben wrote:mozak kreiro iluziju vlastite veličine da bi se samoodržomativka wrote:Ne znam zašto uvijek imam osjećaj da sam ispred svoga vremena,i nekako mi se ljudi uvijek čine površnim:)aben wrote:đordan govori da će internet biti nova sveučilisšta, a stora sveučilišta će umriti u agoniji,
i govori nan da čitomo junga
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Pa imala sam društvo večeras. Ispekla štrudlu od jabuka, kupila neki sladoledni rolat, pića...i cijela večer onako lijepa jer sam se pobrinula za ugođaj. No, svi razgovori su usmjereni na dostignuća (svatko za sebe) svoga ega. Počesto mi je došlo da viknem: kako možeš, dokle ćeš lagati mene ili samog sebe. Ali šutke sam se priklanjala takvim razgovorima. Sve se svodi na materijalno, tko je jači. Nema osjećaja, istinske gluposti trenutka, nema zabave. Kao da je sve neka formalnost, uvriježeno ponašanje jakosti. Jer istinsko ponašanje je za iza zavijese.aben wrote:ne zun, ča?mativka wrote:A što su formalnosti odnosa?aben wrote:mozak kreiro iluziju vlastite veličine da bi se samoodržomativka wrote:Ne znam zašto uvijek imam osjećaj da sam ispred svoga vremena,i nekako mi se ljudi uvijek čine površnim:)aben wrote:đordan govori da će internet biti nova sveučilisšta, a stora sveučilišta će umriti u agoniji,
i govori nan da čitomo junga
Guest- Guest
sve jasno.mativka wrote:Pa imala sam društvo večeras. Ispekla štrudlu od jabuka, kupila neki sladoledni rolat, pića...i cijela večer onako lijepa jer sam se pobrinula za ugođaj. No, svi razgovori su usmjereni na dostignuća (svatko za sebe) svoga ega. Počesto mi je došlo da viknem: kako možeš, dokle ćeš lagati mene ili samog sebe. Ali šutke sam se priklanjala takvim razgovorima. Sve se svodi na materijalno, tko je jači. Nema osjećaja, istinske gluposti trenutka, nema zabave. Kao da je sve neka formalnost, uvriježeno ponašanje jakosti. Jer istinsko ponašanje je za iza zavijese.aben wrote:ne zun, ča?mativka wrote:A što su formalnosti odnosa?aben wrote:mozak kreiro iluziju vlastite veličine da bi se samoodržomativka wrote:
Ne znam zašto uvijek imam osjećaj da sam ispred svoga vremena,i nekako mi se ljudi uvijek čine površnim:)
ali to jest istinsko ponašanje. nemo ničega iza zavjese. to ni nešto ča moreš popraviti, jedino ča moreš je pojti na neki otok, ili ako si daleko od mora, unda dignuti visoki zidi prema ljudima.
2014-04-16
Da, valjda to tako mora biti. Možda neki ljudi i jesu otok...al ih i tada svi zajebu jer naprave most :)aben wrote:sve jasno.mativka wrote:Pa imala sam društvo večeras. Ispekla štrudlu od jabuka, kupila neki sladoledni rolat, pića...i cijela večer onako lijepa jer sam se pobrinula za ugođaj. No, svi razgovori su usmjereni na dostignuća (svatko za sebe) svoga ega. Počesto mi je došlo da viknem: kako možeš, dokle ćeš lagati mene ili samog sebe. Ali šutke sam se priklanjala takvim razgovorima. Sve se svodi na materijalno, tko je jači. Nema osjećaja, istinske gluposti trenutka, nema zabave. Kao da je sve neka formalnost, uvriježeno ponašanje jakosti. Jer istinsko ponašanje je za iza zavijese.aben wrote:ne zun, ča?mativka wrote:A što su formalnosti odnosa?aben wrote:
mozak kreiro iluziju vlastite veličine da bi se samoodržo
ali to jest istinsko ponašanje. nemo ničega iza zavjese. to ni nešto ča moreš popraviti, jedino ča moreš je pojti na neki otok, ili ako si daleko od mora, unda dignuti visoki zidi prema ljudima.
Guest- Guest
Dam ti ovo, i u čem ja uživam:):Dax wrote:mativka wrote:Kic, nema šanse da dobiješ kauč, a bome niti stolicu :)
Guest- Guest
a nisu ljudi otok, nego je kapitalizam doni tolika bogatstva, da retki ki više moro trpiti ičija sranja.mativka wrote:Da, valjda to tako mora biti. Možda neki ljudi i jesu otok...al ih i tada svi zajebu jer naprave most :)aben wrote:sve jasno.mativka wrote:Pa imala sam društvo večeras. Ispekla štrudlu od jabuka, kupila neki sladoledni rolat, pića...i cijela večer onako lijepa jer sam se pobrinula za ugođaj. No, svi razgovori su usmjereni na dostignuća (svatko za sebe) svoga ega. Počesto mi je došlo da viknem: kako možeš, dokle ćeš lagati mene ili samog sebe. Ali šutke sam se priklanjala takvim razgovorima. Sve se svodi na materijalno, tko je jači. Nema osjećaja, istinske gluposti trenutka, nema zabave. Kao da je sve neka formalnost, uvriježeno ponašanje jakosti. Jer istinsko ponašanje je za iza zavijese.aben wrote:ne zun, ča?mativka wrote:
A što su formalnosti odnosa?
jo ne zun zo te, ali jo morin i bez skupih zabava na kojima morun slušati bullshit small talk.
2014-04-16
Užas, grozno!Dax wrote:
meni je prva asocijacija maalo mračnija haha
Moje su lijepe i poticajne. Tvoje za psihijatriju :)
Guest- Guest
mativka wrote:Užas, grozno!Dax wrote:
meni je prva asocijacija maalo mračnija haha
Moje su lijepe i poticajne. Tvoje za psihijatriju :)
dont judge
najbolji album Kuruze e
Odavno više "prijatelja" nemam, no od rodbine ne možeš pobjeći:)aben wrote:
a nisu ljudi otok, nego je kapitalizam doni tolika bogatstva, da retki ki više moro trpiti ičija sranja.
jo ne zun zo te, ali jo morin i bez skupih zabava na kojima morun slušati bullshit small talk.
Kapitalizam, socijalizam.....u čemu se sastoji razlika?
Guest- Guest
mativka wrote:Odavno više "prijatelja" nemam, no od rodbine ne možeš pobjeći:)aben wrote:
a nisu ljudi otok, nego je kapitalizam doni tolika bogatstva, da retki ki više moro trpiti ičija sranja.
ne mo, al ne moru ni oni od tebe, ča znoči da in moreš sve u facu
Kapitalizam, socijalizam.....u čemu se sastoji razlika?
https://www.youtube.com/watch?v=C6Qdoxy5pUA
2014-04-16
mativka wrote:Ovo je neslušljivo:)Dax wrote:
dont judge
najbolji album Kuruze e
muški mora imati svoju glazbu..
aben wrote:Kapitalizam, socijalizam.....u čemu se sastoji razlika?
https://www.youtube.com/watch?v=C6Qdoxy5pUA
filmčina
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50