Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
zato si ti meni simpatičan, jer misliš da sve znaš a ne znaš i tako jasno vidim da ne znaš... ali nisi agresivan u tom svom stavu... biti djeca, biti djeca... rekao je veliki Tin koji je bio sve više nego dijete, a možda je baš bio dijete.. ne znamo ni ti ni ja... ja znam da ne znam.. čak ni o svojoj vjeri ne znam više od Le Roi Soleila koji se odmetnuo od katolicizma.. zar je važno znati... proći će vjera, proći će znanje, ostat će samo ljubav...
Guest- Guest
zoč biš rekla da mislin da sve znun?metilda wrote:[size=42]zato si ti meni simpatičan, jer misliš da sve znaš a ne znaš i tako jasno vidim da ne znaš... ali nisi agresivan u tom svom stavu... biti djeca, biti djeca... rekao je veliki Tin koji je bio sve više nego dijete, a možda je baš bio dijete.. ne znamo ni ti ni ja... ja znam da ne znam.. čak ni o svojoj vjeri ne znam više od Le Roi Soleila koji se odmetnuo od katolicizma.. zar je važno znati... proći će vjera, proći će znanje, ostat će samo ljubav... [/size]
riječ je o tomu da većina filozofija priznaje da malo znomo, ali jedino se moja filozofija tako i ponošo- mi znomo da ne znomo, i zoto ne moremo čista srca organizirati napad na zlo, jer ča je zlo?
naravski da mi imomo idejo ča je zlo, ali budući da ne postoji nočin da potvrdimo tu ideju, mi ne moremo organizirano djelovati, ne smimo. a vi fašisti itekako sigurni u svoju verziju, bez jebebenti bi porobili sve ostale ljude. i to iz ljubavi i dobrote.
debeli šef je vjerojatno upo u klasičnu zamku znanja, pronašo je unutarnje inkonzistencije. svaki sustav ih imo. i moj. ni tajna. zapravo, ne ću spekulirati, nemo smisla.
ono ča morin reći je da tvoj lijek ppstoji i zove se tom woods.
2014-04-16
aben wrote:
zoč biš rekla da mislin da sve znun?
ono ča morin reći je da tvoj lijek ppstoji i zove se tom woods.
zato jer se ponašaš kao da sve znaš :P
tko je tom woods?
Guest- Guest
Meni je cesce nesimpatican (kada lupa gluposti:))metilda wrote:
zato si ti meni simpatičan
Guest- Guest
Odakle si sad izvukao da sam newagerica, nedilju ti ....:)aben wrote:
vas dvi, jedna katolica a druga newagerica, oba dvi bi tribale puhati u rog u ki jo pušen:
sloboda, pomaganje, dobrota, pravednost, briga, oprez, razvoj, rozličitost, ljudskost, nenosilje, proljeće, igra, veselje i život je centralna briga samo jedne ideologije na svitu- libertarijanizma.
katolicizam je samo podvrsta naše filozofije, metilda, njen metafiziči de, a new age sranje, mativka, jedino naša filozofija more tolerirati bez unutarnjih inkonzistencija i, posljedičnog genocida nad vama.
Ja ne pusem u rog, ja primjenjujem vrijednosti roga:)
Ha, da newagerica (sta sve neces smisliti:))
Guest- Guest
a kako bi ti nazvala nekoga ki se samo načelno protivi nasilju, zaziva svjetski mir i djetinjstvo u kasnim dvodesetima, eklektična u metafizickoj podlozi, čigova su usta puna tolerancije za institucionalno nasilje i nalazi se u srcu zapadne kulture?mativka wrote:Odakle si sad izvukao da sam newagerica, nedilju ti ....:)aben wrote:
vas dvi, jedna katolica a druga newagerica, oba dvi bi tribale puhati u rog u ki jo pušen:
sloboda, pomaganje, dobrota, pravednost, briga, oprez, razvoj, rozličitost, ljudskost, nenosilje, proljeće, igra, veselje i život je centralna briga samo jedne ideologije na svitu- libertarijanizma.
katolicizam je samo podvrsta naše filozofije, metilda, njen metafiziči de, a new age sranje, mativka, jedino naša filozofija more tolerirati bez unutarnjih inkonzistencija i, posljedičnog genocida nad vama.
2014-04-16
ispada u prvon krugu playoffa, od ruke mvp-akic wrote:
2014-04-16
mativka wrote:Meni je cesce nesimpatican (kada lupa gluposti:))metilda wrote:
zato si ti meni simpatičan
ma svi mi vrlo često (malo je reći povremeno) lupamo gluposti.. ja točno znam kad lupnem glupost i očekujem reakcije.. zanimljivo reakcije nikad ne dođu.. zaključak je da me ljudi ne čitaju, ne razumiju ili ne doživljavaju ozbiljno.. meni sve odgovara...
Guest- Guest
Ne bih ga zvala :)aben wrote:a kako bi ti nazvala nekoga ki se samo načelno protivi nasilju, zaziva svjetski mir i djetinjstvo u kasnim dvodesetima, eklektična u metafizickoj podlozi, čigova su usta puna tolerancije za institucionalno nasilje i nalazi se u srcu zapadne kulture?mativka wrote:Odakle si sad izvukao da sam newagerica, nedilju ti ....:)aben wrote:
Al si sve smandro:) Lose profiliras u svakom slucaju :)
Guest- Guest
Valjda cu sada djelovati ozbiljnije :)kic wrote:
mate je pod sugestijama maknula djecji avatar :^^
Guest- Guest
ča je nojgore, jo nemun nišće protiv djetinjeg ponašanja,
bog zno da sun jo sve samo ne izreso čovik, ne pristajen na većinu užanci koje donosu moje godine, ali uzdizati to, slaviti takovo ponašanje je nešto drugo.
bog zno da sun jo sve samo ne izreso čovik, ne pristajen na većinu užanci koje donosu moje godine, ali uzdizati to, slaviti takovo ponašanje je nešto drugo.
2014-04-16
pa neklasificiranje je tako new age,mativka wrote:Ne bih ga zvala :)aben wrote:a kako bi ti nazvala nekoga ki se samo načelno protivi nasilju, zaziva svjetski mir i djetinjstvo u kasnim dvodesetima, eklektična u metafizickoj podlozi, čigova su usta puna tolerancije za institucionalno nasilje i nalazi se u srcu zapadne kulture?mativka wrote:Odakle si sad izvukao da sam newagerica, nedilju ti ....:)aben wrote:
Al si sve smandro:) Lose profiliras u svakom slucaju :)
odbijanje da se stvori nazovu svojin imenon.
sve i da loše profilirun, to je uvika bolje od neprofiliranja.
2014-04-16
aben wrote:ali uzdizati to, slaviti takovo ponašanje je nešto drugo.
Odmah zabraniti rock'n roll!
Guest- Guest
gljedojte, ljudi božji,
čovik more celi život provesti ko ameba, brinuti se zo se i za svoje, isti, piti i dihati. nika ni ne pomisliti na druge ljude, ne generalizirati ih, razvrstavati u skupine i iskati sličnosti i rozlike. nemo tote nišće loše.
ali ono ča ne moreš dojti na denkverbot, di se isću drustvene nelogičnosti ko pojave velikoga broja ljudi i neklasificirati, ili promicati štetna ponašanja samo zoto ča nami osobno odgovaraju. mislin, morete i to zapravo, ali unda ću van jo nojti neki epitet:)
čovik more celi život provesti ko ameba, brinuti se zo se i za svoje, isti, piti i dihati. nika ni ne pomisliti na druge ljude, ne generalizirati ih, razvrstavati u skupine i iskati sličnosti i rozlike. nemo tote nišće loše.
ali ono ča ne moreš dojti na denkverbot, di se isću drustvene nelogičnosti ko pojave velikoga broja ljudi i neklasificirati, ili promicati štetna ponašanja samo zoto ča nami osobno odgovaraju. mislin, morete i to zapravo, ali unda ću van jo nojti neki epitet:)
2014-04-16
zoč, za isusa boga?speare_shaker wrote:aben wrote:ali uzdizati to, slaviti takovo ponašanje je nešto drugo.
2014-04-16
aben wrote:zoč, za isusa boga?speare_shaker wrote:aben wrote:ali uzdizati to, slaviti takovo ponašanje je nešto drugo.
Pa sam The boss rock'n rolla Bruce Springsteen je rekao u jednom razgovoru za neku tv stanicu (gledao sam) kako je to glazba koja možda najuvjerljivije nudi iluziju očuvanja vječne mladosti. Dobro, nije rekao vječnog djetinjstva, ali se to meni u ovom slučaju čini kao da je riječ o sinonimima.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:aben wrote:zoč, za isusa boga?speare_shaker wrote:aben wrote:ali uzdizati to, slaviti takovo ponašanje je nešto drugo.
Pa sam The boss rock'n rolla Bruce Springsteen je rekao u jednom razgovoru za neku tv stanicu (gledao sam) kako je to glazba koja možda najuvjerljivije nudi iluziju očuvanja vječne mladosti. Dobro, nije rekao vječnog djetinjstva, ali se to meni u ovom slučaju čini kao da je riječ o sinonimima.
uživanje u glazbi, a pogotovo uživanje u proizvodnji glazbe je udaljeno od principa djetinjstva o koken peterson govori koliko srbi i realnost. i dok će ti elementi dječje otvorenosti, mašte i neinhibicije biti od enormne pomoći, pa čak i temeljiti rozliku između obicnog tandrkala i vrhunskog umjetnika, fokusiranost odraslosti, i upravljanje je neizostavni stadij.
pa ča niko ni skuži o cemu se u videu rodi?
2014-04-16
aben wrote:pa ča niko ni skuži o cemu se u videu rodi?
Kojem videu?
Stavio si neki video?
Dobro, potražit ću i pogledati o čemu je riječ.
Inače baš i ne pratim redovito ovu temu.
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50