Denkverbot
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
srce si, ipak!
speare, grin ća. dojdi sutra jepeta,
moje strpljenje sa socijalistima je neograničeno. i wull not sleep, i will not eat, i will not rest untill i siccede. posljednja vičera je točna a ppsljednji sud je grješka? kolariću, paniću,
laku noć!
speare, grin ća. dojdi sutra jepeta,
moje strpljenje sa socijalistima je neograničeno. i wull not sleep, i will not eat, i will not rest untill i siccede. posljednja vičera je točna a ppsljednji sud je grješka? kolariću, paniću,
laku noć!
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ja sam sretna kada je on sretan :)kic wrote:mate, aben nam našao novog dečka
Guest- Guest
Ostani tu ili dođi cesce. Abend nije do sada imao takvog sugovornika:) (a i moram priznati da uzivam kada se gusi:))speare_shaker wrote:kic wrote:mate, aben nam našao novog dečka
Ma gle, ja sam tu u ovolikoj mjeri samo večeras. A onda tko zna kad.
Guest- Guest
Odustajem!:)aben wrote:srce si, dragi, meni bi tribalo po ure da je nojdin!kic wrote:aben wrote:a znun,
imun flat, ča. trenutno mi gosti spu u dnevnin, pa ne mkrin do konpa...
šta ću ja s tebom :p
http://www.mediafire.com/file/pqt0pqmo4sb6wyy/Polaris_txt_.rar
Ovakvo sto ja nikada od njega necu dozivjeti:)
Decki, dok ja vas docekam da procitate, zaboraviti cu procitano. Moram priznati da sam pocela citati knjigu koju namjeravam predloziti:)
Guest- Guest
Neke stvari su mi sada puno jasnije. U knjizi nema niti jednog zenskog lika :Dkic wrote:
"Mehanički spermatozoidi!" vikao je Kibernetičar.
Guest- Guest
Kratka, pitka je knjiga, ne znam sto vam toliko treba. Ono Abendovo je bila muka ziva :)kic wrote:
to sam ja u prvom poglavlju još pomislio, ne bi bio dobar anime..
Guest- Guest
ako misliš da me guši,mativka wrote:speare_shaker wrote:(a i moram priznati da uzivam kada se gusi:))kic wrote:mate, aben nam našao novog dečka
znoči
i ti misliš da je doslovni prijevod sintagme "posljednja pomast" ustvari "posljednja pomast u nizu pomasti koje pomazanik more primiti"?
2014-04-16
muka je i ovo.mativka wrote:Kratka, pitka je knjiga, ne znam sto vam toliko treba. Ono Abendovo je bila muka ziva :)kic wrote:
to sam ja u prvom poglavlju još pomislio, ne bi bio dobar anime..
čitan, i čitan, i čitan i skoro sun gotov i još ne vidin smisao. ako se na kraju ne dogodi obrat, ili neka joka analogija s društvon, pasti će teške riči.
2014-04-16
mativka wrote:Ostani tu ili dođi cesce. Abend nije do sada imao takvog sugovornika:) (a i moram priznati da uzivam kada se gusi:))speare_shaker wrote:kic wrote:mate, aben nam našao novog dečka
Ma gle, ja sam tu u ovolikoj mjeri samo večeras. A onda tko zna kad.
zato sam ja i rekla da je aben mala maca koja prede...
Guest- Guest
I za mene su razlicita znacenja rijeci posljednji i zadnji :)aben wrote:ako misliš da me guši,mativka wrote:speare_shaker wrote:(a i moram priznati da uzivam kada se gusi:))kic wrote:mate, aben nam našao novog dečka
znoči
i ti misliš da je doslovni prijevod sintagme "posljednja pomast" ustvari "posljednja pomast u nizu pomasti koje pomazanik more primiti"?
Posljednje mi ne oznacava kraj, kraj u svim opcijama (smrcu odlazimo dalje:)) Primjer, posljednji put su se vidjeli na planeti Zemlji te su bili zbunjeni vidjevsi se na Edenu:)
Guest- Guest
nis baš svati,mativka wrote:I za mene su razlicita znacenja rijeci posljednji i zadnji :)aben wrote:ako misliš da me guši,mativka wrote:speare_shaker wrote:(a i moram priznati da uzivam kada se gusi:))kic wrote:mate, aben nam našao novog dečka
znoči
Posljednje mi ne oznacava kraj, kraj u svim opcijama (smrcu odlazimo dalje:)) Primjer, posljednji put su se vidjeli na planeti Zemlji te su bili zbunjeni vidjevsi se na Edenu:)
ako gljedomo da neki čovik umire, i da više nika ne će živiti na zemlji ko čovik, i ako postoji neki religijski obred za obilježavanje tog neponovljivog događaja, bi li ti ot obred radije okarakterizirala ko zanji ili ko posljednji?
2014-04-16
Ali dobro, ja nisam sitnicava:) Sve ovisi i o samom piscu. Bog zna da ponekad samo ja znam sto sam napisanim zeljela reci :)
Guest- Guest
Ali dobro, ja nisam sitnicava:) Sve ovisi i o samom piscu. Bog zna da ponekad samo ja znam sto sam napisanim zeljela reci :)
Guest- Guest
Radije posljednji jer tko zna, mozda cu u lov po vjecnim pasnjacima, a u lovu se svasta moze dogoditi:)aben wrote:nis baš svati,mativka wrote:I za mene su razlicita znacenja rijeci posljednji i zadnji :)aben wrote:ako misliš da me guši,mativka wrote:speare_shaker wrote:
(a i moram priznati da uzivam kada se gusi:))
znoči
ako gljedomo da neki čovik umire, i da više nika ne će živiti na zemlji ko čovik, i ako postoji neki religijski obred za obilježavanje tog neponovljivog događaja, bi li ti ot obred radije okarakterizirala ko zanji ili ko posljednji?
Guest- Guest
ča to znoči?mativka wrote:Radije posljednji jer tko zna, mozda cu u lov po vjecnim pasnjacima, a u lovu se svasta moze dogoditi:)aben wrote:nis baš svati,mativka wrote:I za mene su razlicita znacenja rijeci posljednji i zadnji :)aben wrote:ako misliš da me guši,mativka wrote:
znoči
da je posljednji jer možda dobiješ još jednu pomast nakon posljednje pomasti a prije smrti?
2014-04-16
Valjda smo dovoljno veliki i u mogucnosti prepoznati kontekst rijeci u recenici :)
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50