ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aylan se utopio jer je otac htio nove zube

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Aylan se utopio jer je otac htio nove zube - Page 2 Empty Re: Aylan se utopio jer je otac htio nove zube

Post by Guest Fri 4 Sep - 19:43

pirat trpali ste muslimane u hotele,a sad ispa da ih koljate.. pirat

Guest
Guest

Back to top Go down

Aylan se utopio jer je otac htio nove zube - Page 2 Empty Re: Aylan se utopio jer je otac htio nove zube

Post by RayMabus Fri 4 Sep - 19:50

Ne koljemo mi nikoga

još
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 4 Sep - 19:52

RayMabus wrote:Ne koljemo mi nikoga

još
Ma mojne,a šta ono bješe 29.novembra?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Sep - 19:53

albatros wrote:
RayMabus wrote:Ne koljemo mi nikoga

još
industrija hrane u Subotici..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 4 Sep - 19:55

albatros wrote:
Nemam pojma. Da nije november rain ?!?

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Sep - 20:00

inače hoteli su privatni ne može država trpati u privatne hotele... ima država državne hotele --- koji su razrušeni i dalje (uglavnom od ex izbjeglica :D ) .. uglavnom njih će se trpati oko Zagreba i to je dobro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Sep - 20:04

žAko ih vec trpaju treba ih dislocirati i razbacati,jer ako se pocnu gomilati na jednom mjestu,primjer dubravi (ZG), budu oni tamo uskoro proglasili serijatsku zonu,i protjerali zigge,sjiptare i janjevce... pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 4 Sep - 20:04

Ja mislim da ih se uglavnom nece trpat nigdje nego ce kako je Nostradamus napisa glavinjat okolo bez hrane i vode i pljackat sve na šta naiđu .....nema nikakvog plana za toliki broj izbjeglica.

84
The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Sep - 20:05

RayMabus wrote:Ja mislim da ih se uglavnom nece trpat nigdje nego ce kako je Nostradamus napisa glavinjat okolo bez hrane i vode i pljackat sve na šta naiđu .....nema nikakvog plana za toliki broj izbjeglica.

84
The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1
eto na...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 4 Sep - 20:06

MOGERINI HLADNOG SRCA "Dosta mi je prozivki da budemo emotivniji zbog utopljenog dečaka"

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/588194/MOGERINI-HLADNOG-SRCA-Dosta-mi-je-prozivki-da-budemo-emotivniji-zbog-utopljenog-decaka
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Sep - 20:08

NEGO,mtrimsnjbm,sto nije bilo nekog teksta bitnijeg o podavljenim Krscanima i ostalima koji nisu islamisti,a ova djubrad ih pobacala u Mediteran da se utope..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Sep - 20:10

vidim vec i zene se otapaju na promortivnu sliku ovog djeteta,a sto je sa par stotina krscanske  i kurdske djece koje je ISIS-ova kopilad poklala i masakrirala
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics