Srbin heroj Nemačke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbin heroj Nemačke
eto.lose znas..ako imas para,mozes imati koliko pozelis...jel imate vi ljudi malo kreativnosti..Nije poanta u legalno izddanim putovnicama,nego putovnicama kao takvima..Ground Biscuits wrote:mos imati maximalno 3 passporta koliko ja znam
Guest- Guest
ne znamo cime se Levi bavi,nije niti bitno,samo zesci kompleksasi vjecito kopaju po tudjim zivotima,nego da lik se krece po planetu ,kao profic,u kojoj sferi,opet nije bitno,dao mu Bog dug zivot..a zavidnicima srcani ili mozdani..
Guest- Guest
ma ne,mislio sam bas na legalno izdane,mozes imati dvojno drzavljanstvo,a ljudi iz ex-yu mogu imati 2 razlicita drzavljanstva unutar ex-yu + jos jedno koje nije unutar x-yu,to je tripismejker wrote:eto.lose znas..ako imas para,mozes imati koliko pozelis...jel imate vi ljudi malo kreativnosti..Nije poanta u legalno izddanim putovnicama,nego putovnicama kao takvima..Ground Biscuits wrote:mos imati maximalno 3 passporta koliko ja znam
Guest- Guest
Ehhh,Medo,kad bi znao sto je sve moguce,a ovisi iskljucivo o financijskoj moci...i legalitet putovnica se moze kupiti,dakle,samo se unese original u sustav i to je to..sirova americka putovnica koshta 2500 dolara..Ground Biscuits wrote:ma ne,mislio sam bas na legalno izdane,mozes imati dvojno drzavljanstvo,a ljudi iz ex-yu mogu imati 2 razlicita drzavljanstva unutar ex-yu + jos jedno koje nije unutar x-yu,to je tripismejker wrote:eto.lose znas..ako imas para,mozes imati koliko pozelis...jel imate vi ljudi malo kreativnosti..Nije poanta u legalno izddanim putovnicama,nego putovnicama kao takvima..Ground Biscuits wrote:mos imati maximalno 3 passporta koliko ja znam
Guest- Guest
au,ova moja je bila jeftinijapismejker wrote:Ehhh,Medo,kad bi znao sto je sve moguce,a ovisi iskljucivo o financijskoj moci...i legalitet putovnica se moze kupiti,dakle,samo se unese original u sustav i to je to..sirova americka putovnica koshta 2500 dolara..Ground Biscuits wrote:ma ne,mislio sam bas na legalno izdane,mozes imati dvojno drzavljanstvo,a ljudi iz ex-yu mogu imati 2 razlicita drzavljanstva unutar ex-yu + jos jedno koje nije unutar x-yu,to je tripismejker wrote:eto.lose znas..ako imas para,mozes imati koliko pozelis...jel imate vi ljudi malo kreativnosti..Nije poanta u legalno izddanim putovnicama,nego putovnicama kao takvima..Ground Biscuits wrote:mos imati maximalno 3 passporta koliko ja znam
Guest- Guest
ne bih znao..ugl original,uvedena u drzavne sustave,kao valjana,samo treba popuniti i podatke ubaciti u sustavGround Biscuits wrote:au,ova moja je bila jeftinijapismejker wrote:Ehhh,Medo,kad bi znao sto je sve moguce,a ovisi iskljucivo o financijskoj moci...i legalitet putovnica se moze kupiti,dakle,samo se unese original u sustav i to je to..sirova americka putovnica koshta 2500 dolara..Ground Biscuits wrote:ma ne,mislio sam bas na legalno izdane,mozes imati dvojno drzavljanstvo,a ljudi iz ex-yu mogu imati 2 razlicita drzavljanstva unutar ex-yu + jos jedno koje nije unutar x-yu,to je tripismejker wrote:eto.lose znas..ako imas para,mozes imati koliko pozelis...jel imate vi ljudi malo kreativnosti..Nije poanta u legalno izddanim putovnicama,nego putovnicama kao takvima..Ground Biscuits wrote:mos imati maximalno 3 passporta koliko ja znam
Guest- Guest
au laznjaci,mos zavrsiti u aps zbog toga,bikvit je dobar gradjanin
Guest- Guest
Laznjaci se ne uzimaju da bi isao u ameriku,nego u neke trece pripizdine..
Guest- Guest
us laznjak je dobar za americke saveznice u Natoju,drzave naklonjene amerima,i tako..opet,ne one na visem nivou,nego one 3rd pripizdine..srednja europa,afrika,bliski i daleki istok..tako..Ground Biscuits wrote:a sta bi isao u namibiju
Guest- Guest
neka,neka..i treba im..Ground Biscuits wrote:eo sad ce trebat i vize za juropu
Guest- Guest
pismejker wrote:dakle,nis po pitanju privatluka..samo zaebancija na temu teme..
ma, tete vole da se gadjaju sa klincima,
ni prva mi posledjnja, nisi znao ??
Guest- Guest
pa da ali tu sam i ja u tom kolupismejker wrote:neka,neka..i treba im..Ground Biscuits wrote:eo sad ce trebat i vize za juropu
Guest- Guest
hoces biti Amer??Eto,pa izvoli...Ground Biscuits wrote:pa da ali tu sam i ja u tom kolupismejker wrote:neka,neka..i treba im..Ground Biscuits wrote:eo sad ce trebat i vize za juropu
Guest- Guest
teti u pitanju vec visi nota podjeba,tako da...back off..pizzon wrote:pismejker wrote:dakle,nis po pitanju privatluka..samo zaebancija na temu teme..
ma, tete vole da se gadjaju sa klincima,
ni prva mi posledjnja, nisi znao ??
Guest- Guest
snaci ce se biskvit bez brigepismejker wrote:hoces biti Amer??Eto,pa izvoli...Ground Biscuits wrote:pa da ali tu sam i ja u tom kolupismejker wrote:neka,neka..i treba im..Ground Biscuits wrote:eo sad ce trebat i vize za juropu
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Heroj Srbin došao na aerodrom usljed noći da oslobodi Đokovića! Australijanci ne mogu da viruju kaj ih je snašlo!
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» stav nemacke, nema promene granica
» TRAŽE PROLIVANJE NEMAČKE I FRANCUSKE KRVI!
» Haos i krv na ulicama Rusije - podrška stiže iz Nemačke
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» stav nemacke, nema promene granica
» TRAŽE PROLIVANJE NEMAČKE I FRANCUSKE KRVI!
» Haos i krv na ulicama Rusije - podrška stiže iz Nemačke
Page 2 of 2