Srbin heroj Nemačke
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbin heroj Nemačke
Kada sam stao ispred njega, nije mu bilo sve jedno - prepričao je Milovan dramu
Foto: Tanjug/AP/dpa
Naše gore list, Milovan Bogunović (45) sa trenutnim boravištem u nemačkom gradu Red Videnbruk, postao je heroj cele nacije kada je u ponedeljak golim rukama savladao pomahnitalog napadača u zgradi katastra.
Naime, mladić je krenuo u krvavi pokolj nožem, a Srbin ga je u tome sprečio.
Dan nakon masakra, još jedan napad u Dizeldorfu: Sekirom ranio ženu, policija traga za pomahnitalim napadačem!
– Čekao sam u redu na šalteru, kada je muk i tišinu je prekinuo vrisak. Odmah sam otrčao u tom pravcu i kod jedne kancelarije video čoveka kravave glave kako leži na podu. Samo sam ga odgurnuo i ušao u prostoriju, gde me je dočekao rastrojen mladić sa krvavim rukama u kojima je bio nož – ispričao je on za Informer i dodao da je pored napada ležao čovek sa ranom u stomaku.
Kako kaže Bogunović, koji ima 120 kilograma i visinu od gotovo 1.90 m, on je odmah stao ispred nasilnika u želji da ga spreči da dokrajči svoju žrtvu.
– Kada sam stao ispred njega, nije mu bilo sve jedno! Ponavljao sam mu da ostavi nož i da će ga policija ubiti ako ga zetekne sa oružjem, ali je on samo nepomično gledao u zemlju. Iskoristio sam to da izguram ranjene ljude napolje kako ne bi iskrvarili, jer je jedan čovek baš bio u kritičnom stanju – priseća se on i naglašava da je uspeo da razoruža napadača tako što ga, nakon što je počeo da viče, vratima udario i onesposobio.
Tu ga je zaključao, a zatim rukama držao vrata do dolaska policije kako ovaj ne bi pobegao.
Na kraju je Milovan istakao da se nije plašio, i da bi to ponovo uradio.
– Znaš i sam, takvi smo ti mi Srbi Krajišnici – zaključio je Milovan.
Guest- Guest
Re: Srbin heroj Nemačke
Svetozar... :)))))))))))),
Kako kaže Bogunović, koji ima 120 kilograma i visinu od gotovo 1.90 m, on je odmah stao ispred nasilnika u želji da ga spreči da dokrajči svoju žrtvu.
– Kada sam stao ispred njega, nije mu bilo sve jedno!
2015-08-08
to su oni tipovi,kad stanu ispred tebe,prodje te jeza..ogromni,nisu to debeli ljudi,nego bas krupni,ručerde kao kranovi,sake kao lopate,cak djeluju onako košcato.ne daj Bogo da te takav uspije rukom fljisnuti preko face...leti glava..
Guest- Guest
Gorštaci.pismejker wrote:to su oni tipovi,kad stanu ispred tebe,prodje te jeza..ogromni,nisu to debeli ljudi,nego bas krupni,ručerde kao kranovi,sake kao lopate,cak djeluju onako košcato.ne daj Bogo da te takav uspije rukom fljisnuti preko face...leti glava..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E bas tako..fajt s takvima je kao fajt protiv onog metalnog skeleta Terminatora..uglavnom si u zraku i padas na tlo..jastreb wrote:Gorštaci.pismejker wrote:to su oni tipovi,kad stanu ispred tebe,prodje te jeza..ogromni,nisu to debeli ljudi,nego bas krupni,ručerde kao kranovi,sake kao lopate,cak djeluju onako košcato.ne daj Bogo da te takav uspije rukom fljisnuti preko face...leti glava..
Guest- Guest
danas vidim cudan prizor..dolazim na faks,a ono,jedan tip iz sirije i jedna cura,pisu one njihove hijeroglife na A4 papiru,i kad to oslikaju,zguzvaju i bacaju iza ledja...neka vijest da je bumba pukla u Damascu,i dqa je bilo puno zrtava..
Guest- Guest
Svaka cast momku, nego sta bi sa Palmom? Popi li bre taj viski sa Trampom, dogovori li neki biznis u Filadelfiji, Vasingtonu ili Nju Jorku?
omni-
2014-04-12
Koliko imas semestara? I kolegija po semestru...uf ne bi vise :)pismejker wrote:danas vidim cudan prizor..dolazim na faks,a ono,jedan tip iz sirije i jedna cura,pisu one njihove hijeroglife na A4 papiru,i kad to oslikaju,zguzvaju i bacaju iza ledja...neka vijest da je bumba pukla u Damascu,i dqa je bilo puno zrtava..
Guest- Guest
Zasto te zanima?Noor wrote:Koliko imas semestara? I kolegija po semestru...uf ne bi vise :)pismejker wrote:danas vidim cudan prizor..dolazim na faks,a ono,jedan tip iz sirije i jedna cura,pisu one njihove hijeroglife na A4 papiru,i kad to oslikaju,zguzvaju i bacaju iza ledja...neka vijest da je bumba pukla u Damascu,i dqa je bilo puno zrtava..
Guest- Guest
Zasto krijes? Pitam jer stalnoo spominjes, kaj je cudno !? :)pismejker wrote:Zasto te zanima?Noor wrote:Koliko imas semestara? I kolegija po semestru...uf ne bi vise :)pismejker wrote:danas vidim cudan prizor..dolazim na faks,a ono,jedan tip iz sirije i jedna cura,pisu one njihove hijeroglife na A4 papiru,i kad to oslikaju,zguzvaju i bacaju iza ledja...neka vijest da je bumba pukla u Damascu,i dqa je bilo puno zrtava..
Guest- Guest
Cudno sto studij spominjem?A cudno jeste,sto pitas,jerbo nisam bas drustvo privatno..Noor wrote:Zasto krijes? Pitam jer stalnoo spominjes, kaj je cudno !? :)pismejker wrote:Zasto te zanima?Noor wrote:Koliko imas semestara? I kolegija po semestru...uf ne bi vise :)pismejker wrote:danas vidim cudan prizor..dolazim na faks,a ono,jedan tip iz sirije i jedna cura,pisu one njihove hijeroglife na A4 papiru,i kad to oslikaju,zguzvaju i bacaju iza ledja...neka vijest da je bumba pukla u Damascu,i dqa je bilo puno zrtava..
ugl.kako je dosad bilo,svako podastiranje stvari iz privatne sfere je iskoristeno za podlu podjebanciju..
Sjetih se samo nedavno Leva,kad je rekao da ima 5-6 putovnica..Dakle,ima 5-6 putovnica,a dezurni sveznadari su mu odmah skocili za vrat i krenili podjebavati ,kako je to nemoguce..
Guest- Guest
eto.lose znas..ako imas para,mozes imati koliko pozelis...jel imate vi ljudi malo kreativnosti..Nije poanta u legalno izddanim putovnicama,nego putovnicama kao takvima..Ground Biscuits wrote:mos imati maximalno 3 passporta koliko ja znam
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Heroj Srbin došao na aerodrom usljed noći da oslobodi Đokovića! Australijanci ne mogu da viruju kaj ih je snašlo!
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» stav nemacke, nema promene granica
» TRAŽE PROLIVANJE NEMAČKE I FRANCUSKE KRVI!
» Haos i krv na ulicama Rusije - podrška stiže iz Nemačke
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» stav nemacke, nema promene granica
» TRAŽE PROLIVANJE NEMAČKE I FRANCUSKE KRVI!
» Haos i krv na ulicama Rusije - podrška stiže iz Nemačke
Page 1 of 2