Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
stvarno hoces redikula od sebe praviti..pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
kako se to mi ponasamo agresivno ??
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slanje "bielih knjigah" po svietu s izmišljenim ugrozama Srbah. Javno prozivanje Hrvatske za fašizam, i to čine ljudi koji su diel velikosrbskoga agresorskoga sustava. Primjeri na brzaka.pizzon wrote:Regoč wrote:Srbija neprekidno radi protiv Hrvatske, mi smo u debelom zaostatku.pizzon wrote:koji bre tvoji dokazi, iz tvoje glavi samo izalzi mrznja, gluposti, neistine i sl.vuksadinare wrote:..o's dokaze kenjatoru..daj jebote samaram te dokazima gdje stignem a ti po svom..koji mazohistpizzon wrote:kenjas od prvih suncevih zraka
100% kada se radi o srbiji. kao i sad, ne mozes daj podneses da srbija bude ok
sa austrijom i nemackom, to ti smeta. moras to da prihvatis kao realnost, toga
ce biti sve vise. mi ne osporavamo hrvatima da grade svoje odnose sa bilo
kojom vladom i drzavom u svetu. sem, kada se radi o ociglenom udruzivanju
vs srbije. ajde bre, ne postoji rezolucija vs srbije koju niste inicirali ili overili,
ne postoji.
daj primer ??
Regoč wrote:Slanje "bielih knjigah" po svietu s izmišljenim ugrozama Srbah. Javno prozivanje Hrvatske za fašizam, i to čine ljudi koji su diel velikosrbskoga agresorskoga sustava. Primjeri na brzaka.pizzon wrote:Regoč wrote:Srbija neprekidno radi protiv Hrvatske, mi smo u debelom zaostatku.pizzon wrote:koji bre tvoji dokazi, iz tvoje glavi samo izalzi mrznja, gluposti, neistine i sl.vuksadinare wrote:
..o's dokaze kenjatoru..daj jebote samaram te dokazima gdje stignem a ti po svom..koji mazohist
vs srbije. ajde bre, ne postoji rezolucija vs srbije koju niste inicirali ili overili,
ne postoji.
daj primer ??
nista tu nije pogresno-cak smo i previse blagi prema bagri u okruzenju...
Guest- Guest
Laprdanja o "ustaškim vikarima" nad praznim jamama i na božićnim domjenicima. Izmišljanje 364 incidenta protiv Srbah. Održavanje četničkih zborova maskiranih u badnjačke povorke.pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
Potpune laži! Jedino je činjenica da Srbiju i dalje vodi nositelji agresije iz devedesetih, a dok je tako s vama nema mira.Beli wrote:Regoč wrote:Slanje "bielih knjigah" po svietu s izmišljenim ugrozama Srbah. Javno prozivanje Hrvatske za fašizam, i to čine ljudi koji su diel velikosrbskoga agresorskoga sustava. Primjeri na brzaka.pizzon wrote:Regoč wrote:Srbija neprekidno radi protiv Hrvatske, mi smo u debelom zaostatku.pizzon wrote:
koji bre tvoji dokazi, iz tvoje glavi samo izalzi mrznja, gluposti, neistine i sl.
ne postoji.
daj primer ??
nista tu nije pogresno-cak smo i previse blagi prema bagri u okruzenju...
ma joj meni se vise ne da njemu tu stavljat dokaze...jendom je toliko navalio da mu stavim dokaze gdje to srbi maltretiraju albance u srbiji..pa klad su mu stavio nekoliko slucajeva napada na albance prije dvije godien u somboru,novom sadu...izvalio ej da to sigurno nisu ucinili srbi iz srbije nego neki tamo drugi srbi..i ispade da sombor i novi sad nisu u srbiji..budalaRegoč wrote:Slanje "bielih knjigah" po svietu s izmišljenim ugrozama Srbah. Javno prozivanje Hrvatske za fašizam, i to čine ljudi koji su diel velikosrbskoga agresorskoga sustava. Primjeri na brzaka.pizzon wrote:Regoč wrote:Srbija neprekidno radi protiv Hrvatske, mi smo u debelom zaostatku.pizzon wrote:koji bre tvoji dokazi, iz tvoje glavi samo izalzi mrznja, gluposti, neistine i sl.vuksadinare wrote:
..o's dokaze kenjatoru..daj jebote samaram te dokazima gdje stignem a ti po svom..koji mazohist
ne postoji.
daj primer ??
2015-09-08
jastreb wrote:E onda bi tek ostali pusti.michaellcmacha wrote:budemo vam mi poslali i one što kod nas žale, tak da si budete na hrpi...
Je, puno bi izgubili gubitkom remetilačkog političkog faktora u Hrvatskoj. Samo u tvojim snovima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:stvarno hoces redikula od sebe praviti..pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
ti si to non-stop
svakodnevno ocekujes neki rat
stalno si u najavi rata
ne mozes da prihvatis vlast u srbiji
i pozivas na konacni obracun
ti nisi ok, ti su problematicna osoba
Guest- Guest
Čovjek samo dobro uviđa problem: Srbija!!! Želja za otimanjem tuđega vam je upisana u gene i dok vam se sjeme ne zatre Zla neće nestati.pizzon wrote:vuksadinare wrote:stvarno hoces redikula od sebe praviti..pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
ti si to non-stop
stalno si u najavi rata
to nisu izmisljotimeRegoč wrote:Laprdanja o "ustaškim vikarima" nad praznim jamama i na božićnim domjenicima. Izmišljanje 364 incidenta protiv Srbah. Održavanje četničkih zborova maskiranih u badnjačke povorke.pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
svaka proslava, ili skup u hrvatskoj obojen je antisrpskom atmosferom
a napada na crkvene objete, domove kulture, lomljenje tabli, to je
svakodnevno. i ti sad pises kako izmisljamo, ajde bre
Guest- Guest
ne ne mogu prihvatiti ovakvu vlast u srbiji..jer su sve odreda seseljevci,slobisti i ucesnici i suucesnici u agresiji...i huskanju..ne ne mogu..nitko normalan to nece prihvatiti narocito zrtve...druga prica da izaberete na vlast politicare tipa zarko korac i jos poneki...koji nisu ukaljali obraz...jedino vina valsti imati od drzava nastalih od ex yu direktne ucesnike i sukreatore agresije iz 90tih...jedino vi...i milo đukanopvic u crnoj gori ali on je uvidio gresku i ispricao se..svima..pizzon wrote:vuksadinare wrote:stvarno hoces redikula od sebe praviti..pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
ti si to non-stop
stalno si u najavi rata
2015-09-08
Regoč wrote:Čovjek samo dobro uviđa problem: Srbija!!! Želja za otimanjem tuđega vam je upisana u gene i dok vam se sjeme ne zatre Zla neće nestati.pizzon wrote:vuksadinare wrote:stvarno hoces redikula od sebe praviti..pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
ti si to non-stop
stalno si u najavi rata
dobro, dodjite i uciniste sve sto je u vasoj moci
mozete samo da nam pusite, ako vam dozvolimo
kako je bedno ziveti sa tolikom mrznjom u sebi,
to je prokletsvo
sebe cete unistiti, a mi cemo yebati hrvatice iz ljubavi
Last edited by pizzon on 15/3/2017, 08:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
Naravno da izmišljate. Kao što ste podmetnuli bombu na židovsku općinu 90., tako sad organizirate te napade i pripisujete ih Hrvatima. Ništa novo od Srbah!!!pizzon wrote:to nisu izmisljotimeRegoč wrote:Laprdanja o "ustaškim vikarima" nad praznim jamama i na božićnim domjenicima. Izmišljanje 364 incidenta protiv Srbah. Održavanje četničkih zborova maskiranih u badnjačke povorke.pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
tipicno hrvatska podmuklost o napadmaRegoč wrote:Naravno da izmišljate. Kao što ste podmetnuli bombu na židovsku općinu 90., tako sad organizirate te napade i pripisujete ih Hrvatima. Ništa novo od Srbah!!!pizzon wrote:to nisu izmisljotimeRegoč wrote:Laprdanja o "ustaškim vikarima" nad praznim jamama i na božićnim domjenicima. Izmišljanje 364 incidenta protiv Srbah. Održavanje četničkih zborova maskiranih u badnjačke povorke.pizzon wrote:vuksadinare wrote:marama sto mislis da li nas je merkel izdala i dala zeleno svjetlo o 'miroljubivom' vucicu i srbiji..da nastave sa agresivnim ponasanjem prema hrvatskoj,bh-a,crnoj gori?...a da zbog toga nece snositi poslejdice bar dok je ona na vlasrti u njemackoj...
srbi napadaju svoje crkve,hahahahahah
Guest- Guest
Sanjaj! Evo da ti ponovim, kad ne možeš zapamtiti.pizzon wrote:Regoč wrote:Čovjek samo dobro uviđa problem: Srbija!!! Želja za otimanjem tuđega vam je upisana u gene i dok vam se sjeme ne zatre Zla neće nestati.pizzon wrote:vuksadinare wrote:stvarno hoces redikula od sebe praviti..pizzon wrote:
ti si to non-stop
stalno si u najavi rata
to je prokletsvo
haha, vi cete nas da zatrete
ko mali perica, hahahahahaha
ko mali perica, hahahahahaha
Guest- Guest
Regoč wrote:Sanjaj! Evo da ti ponovim, kad ne možeš zapamtiti.pizzon wrote:Regoč wrote:Čovjek samo dobro uviđa problem: Srbija!!! Želja za otimanjem tuđega vam je upisana u gene i dok vam se sjeme ne zatre Zla neće nestati.pizzon wrote:vuksadinare wrote:
stvarno hoces redikula od sebe praviti..
ti si to non-stop
stalno si u najavi rata
to je prokletsvo
to ste jedino mogli, da se obracunavate sa lokalnim srbima
da ubjate civile
to je vas nivo i krajnji domet
sve ostalo je naucna fantastika
Guest- Guest
pizzon wrote:srbi napadaju svoje crkve,hahahahahah
Pa sami ste ih srušili nakon Drugog svjetskog rata. To su mnogi Srbi priznali u medijima i prije ovog posljednjeg rata.
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nocas nakon izvanrednog sastanka,Vucic,Nikolic i Dacic izjavili:'Doista,Velika Srbija je besmrtna'
» Vučićeva prijetnja(?) nakon sastanka sa Pompeom:Jedna puška kad opali,grmljavinu topova niko ne može da spreči
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Vučićeva prijetnja(?) nakon sastanka sa Pompeom:Jedna puška kad opali,grmljavinu topova niko ne može da spreči
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 3 of 9