Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
Ništa nije bolno i diskutabilno, posve je jasan put do današnjice.pizzon wrote:e pa to, od 9. do 20. taj vakuum je bolan i diskutabilanRegoč wrote:Čemu onda potežeš to pitanje kad je nebitno? Kontinuitet hrvatske državnosti pratimo od početka 9. stoljeća, za prethodna razdoblja nemamo podatakah.pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:nema to nikakave sveza sa Srbima ili Srbijom.
ne pricaj !
zasto ga niste definirali, pre 918, pre 45, vec je sve to bilo nakon definiranja 1 i 2 yuge.
jeste, kao hitlerovi satrapi, sto vas i danas ?ebe !
to bi isto bilo ko da sad kenjam da je isto yuga i srbija, nije isto. ne u slimu sto to vi
kenjate, da je to bila prosirena srbija, vec zbog svega ostalog.
dosta je bilo ubedjivanja, svako neka ostane kod svog stava, ionako je nebitno
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Znam da ti nije lako, ali činjenice su činjenice: robovali ste Turcima.Stanojko wrote:Ne budali... I ne lupetaj vise, blamiras se...Regoč wrote:Znam da plačeš od očaja što ste vi petsto godinah bili turski robovi, ali takva vam je poviest.Stanojko wrote:BuahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahRegoč wrote:Hrvatska je imala državnost u svim zajednicama u kojima je bila s iznimkom razdoblja od 1922. do 1939., što će reći, baš u "zajednici" sa Srbijom.pizzon wrote:jesu cinjenice o kretanju hrvatskog suvereniteta i od au do savremene hrvatske
A vi madjarima, mlecanima, vizantincima, austrijancima, turcima, nemcima... I tako ceo milenijum, dok vam srbi ne dadose da malo podignete glavicu. Mea culpa. Mislim da su vas madjari najbolje "hendlovali" od svih...Regoč wrote:Znam da ti nije lako, ali činjenice su činjenice: robovali ste Turcima.Stanojko wrote:Ne budali... I ne lupetaj vise, blamiras se...Regoč wrote:Znam da plačeš od očaja što ste vi petsto godinah bili turski robovi, ali takva vam je poviest.Stanojko wrote:BuahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahRegoč wrote:
Hrvatska je imala državnost u svim zajednicama u kojima je bila s iznimkom razdoblja od 1922. do 1939., što će reći, baš u "zajednici" sa Srbijom.
Da nije bilo lako, istina je, nije bilo. A opet, barem smo bili građani zemaljah u kojima smo živjeli, a ne roblje.Stanojko wrote:A vi madjarima, mlecanima, vizantincima, austrijancima, turcima, nemcima... I tako ceo milenijum, dok vam srbi ne dadose da malo podignete glavicu. Mea culpa. Mislim da su vas madjari najbolje "hendlovali" od svih...Regoč wrote:Znam da ti nije lako, ali činjenice su činjenice: robovali ste Turcima.Stanojko wrote:Ne budali... I ne lupetaj vise, blamiras se...Regoč wrote:Znam da plačeš od očaja što ste vi petsto godinah bili turski robovi, ali takva vam je poviest.Stanojko wrote:
Buahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
Hahahahaahahhahaha...da...bili ste "gradjani" .... buahahahahaahahhahaahaRegoč wrote:Da nije bilo lako, istina je, nije bilo. A opet, barem smo bili građani zemaljah u kojima smo živjeli, a ne roblje.Stanojko wrote:A vi madjarima, mlecanima, vizantincima, austrijancima, turcima, nemcima... I tako ceo milenijum, dok vam srbi ne dadose da malo podignete glavicu. Mea culpa. Mislim da su vas madjari najbolje "hendlovali" od svih...Regoč wrote:Znam da ti nije lako, ali činjenice su činjenice: robovali ste Turcima.Stanojko wrote:Ne budali... I ne lupetaj vise, blamiras se...Regoč wrote:
Znam da plačeš od očaja što ste vi petsto godinah bili turski robovi, ali takva vam je poviest.
..ove sto ej stanojko pobrojao kao nase gospodare..to ej zato sto su se na zapadu carstav raspadala svakih 50,100 godina bar pod tim imenima...opet na kraju dođe na isto..samo drugacija imena..dok srbija je imala 500 godina istog gospodara..pod istim imenom..jedino ej tu razlika..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa kako onda ne sklepaste ceo milenijum ni mesnu zajednicu kad se tolika carstva raspadose, a tako veliki i mocni ratnici!?vuksadinare wrote:..ove sto ej stanojko pobrojao kao nase gospodare..to ej zato sto su se na zapadu carstav raspadala svakih 50,100 godina bar pod tim imenima...opet na kraju dođe na isto..samo drugacija imena..dok srbija je imala 500 godina istog gospodara..pod istim imenom..jedino ej tu razlika..
Dobro, ondašnjim rječnikom podanici, ali nas je bilo u svakoj vlasti svake države čiji smo bili diel. Vas ni blizu, osim kao poturčenih robovah.Stanojko wrote:Hahahahaahahhahaha...da...bili ste "gradjani" .... buahahahahaahahhahaahaRegoč wrote:Da nije bilo lako, istina je, nije bilo. A opet, barem smo bili građani zemaljah u kojima smo živjeli, a ne roblje.Stanojko wrote:A vi madjarima, mlecanima, vizantincima, austrijancima, turcima, nemcima... I tako ceo milenijum, dok vam srbi ne dadose da malo podignete glavicu. Mea culpa. Mislim da su vas madjari najbolje "hendlovali" od svih...Regoč wrote:Znam da ti nije lako, ali činjenice su činjenice: robovali ste Turcima.Stanojko wrote:
Ne budali... I ne lupetaj vise, blamiras se...
Stjecaj okolnosti, kao i u većine europskih narodah, no državnost smo imali, to je smisal, ne carstvo. Nismo robovali, bilo nas je u svim državnim strukturama.Stanojko wrote:Pa kako onda ne sklepaste ceo milenijum ni mesnu zajednicu kad se tolika carstva raspadose, a tako veliki i mocni ratnici!?vuksadinare wrote:..ove sto ej stanojko pobrojao kao nase gospodare..to ej zato sto su se na zapadu carstav raspadala svakih 50,100 godina bar pod tim imenima...opet na kraju dođe na isto..samo drugacija imena..dok srbija je imala 500 godina istog gospodara..pod istim imenom..jedino ej tu razlika..
Hahahahahahahahaha...Mojne vise, leba ti...Regoč wrote:Stjecaj okolnosti, kao i u većine europskih narodah, no državnost smo imali, to je smisal, ne carstvo. Nismo robovali, bilo nas je u svim državnim strukturama.Stanojko wrote:Pa kako onda ne sklepaste ceo milenijum ni mesnu zajednicu kad se tolika carstva raspadose, a tako veliki i mocni ratnici!?vuksadinare wrote:..ove sto ej stanojko pobrojao kao nase gospodare..to ej zato sto su se na zapadu carstav raspadala svakih 50,100 godina bar pod tim imenima...opet na kraju dođe na isto..samo drugacija imena..dok srbija je imala 500 godina istog gospodara..pod istim imenom..jedino ej tu razlika..
Similar topics
» Nocas nakon izvanrednog sastanka,Vucic,Nikolic i Dacic izjavili:'Doista,Velika Srbija je besmrtna'
» Vučićeva prijetnja(?) nakon sastanka sa Pompeom:Jedna puška kad opali,grmljavinu topova niko ne može da spreči
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Vučićeva prijetnja(?) nakon sastanka sa Pompeom:Jedna puška kad opali,grmljavinu topova niko ne može da spreči
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 9 of 9