Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
michaellcmacha wrote:ratni huškači, atentatori, ubojice, siledžijespeare_shaker wrote:pizzon wrote:zato sto ne prihvatamo stepinca, zato smo huskaci ??
Ne samo zato. Ratni huškači ste zato jer ste ratni huškači. Od Garašanina pa do Memoranduma SANU 2.
kme kme kmeee
Guest- Guest
ajde ne seri, koliko je atenta naprevljeno u srbiji i tada i 44 od ustaskih komandanata po beogradu i srbijimichaellcmacha wrote:ti si budala, a to što ti misliš da si iole normalan nema veze sa stvarnošću... prvi atentat u sisku na nekom političkom skupu je 1920. godine izvršio solunski zaslužnik teslić i to na stjepana radića, koji je da travestija bude još veća završio u samici jer ga ovaj nije uspio likvidirati.... a majku ti jebem i životu odnosno ikakvom suživotu.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...pizzon wrote:to sto si napsaio samo je utisak, onako licni, nema veze sa realnoscuspeare_shaker wrote:pizzon wrote:zato sto ne prihvatamo stepinca, zato smo huskaci ??
Ne samo zato. Ratni huškači ste zato jer ste ratni huškači. Od Garašanina pa do Memoranduma SANU 2.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...
Mir, miha, ne uzbuđuj se, znaš da si bolestan i da ti nije ostalo puno.
crvenkasti-
2014-04-17
ajde nabroji atentate koje su hrvati napravili 1920. u srbiji... ajde čik... ;)pizzon wrote:ajde ne seri, koliko je atenta naprevljeno u srbiji i tada i 44 od ustaskih komandanata po beogradu i srbijimichaellcmacha wrote:ti si budala, a to što ti misliš da si iole normalan nema veze sa stvarnošću... prvi atentat u sisku na nekom političkom skupu je 1920. godine izvršio solunski zaslužnik teslić i to na stjepana radića, koji je da travestija bude još veća završio u samici jer ga ovaj nije uspio likvidirati.... a majku ti jebem i životu odnosno ikakvom suživotu.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...pizzon wrote:to sto si napsaio samo je utisak, onako licni, nema veze sa realnoscuspeare_shaker wrote:pizzon wrote:zato sto ne prihvatamo stepinca, zato smo huskaci ??
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kad ti umreš, umrijet će i forum. Nikad više neće biti isti.
crvenkasti-
2014-04-17
ajde neću, znam da mi nije ostalo puno, odoh neš delati, neki cavalo nero mi ošo u prorast pa to odoh presaditi, a vi potražujte odšete, možda vam ih netko i isplati... ja znam tko neće, jer mu nije ostalo puno... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...
2015-08-08
moderator je tebi spustio..preglup si da skuzispizzon wrote:kenjas vucko, moderator je sa 2 reci objasnio sustinu tog teksta o sinovima i ocevima.vuksadinare wrote:..i 'mirotvorci'..jebote ubijali svoje oceve toljagom i sjekirama..jer su bili stari mislim ako su napunili 60 godina...kakve smo mi ejbene srece da nam je sam vrag podario takve za susjedemichaellcmacha wrote:ratni huškači, atentatori, ubojice, siledžijespeare_shaker wrote:pizzon wrote:zato sto ne prihvatamo stepinca, zato smo huskaci ??
ali, ti si serator
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:ajde nabroji atentate koje su hrvati napravili 1920. u srbiji... ajde čik... ;)pizzon wrote:ajde ne seri, koliko je atenta naprevljeno u srbiji i tada i 44 od ustaskih komandanata po beogradu i srbijimichaellcmacha wrote:ti si budala, a to što ti misliš da si iole normalan nema veze sa stvarnošću... prvi atentat u sisku na nekom političkom skupu je 1920. godine izvršio solunski zaslužnik teslić i to na stjepana radića, koji je da travestija bude još veća završio u samici jer ga ovaj nije uspio likvidirati.... a majku ti jebem i životu odnosno ikakvom suživotu.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...pizzon wrote:to sto si napsaio samo je utisak, onako licni, nema veze sa realnoscuspeare_shaker wrote:
govorimo o rezimu koji je bio na vlasti.
da taj rezim, nista nije bio humaniji u srbiji nego u hrvatskoj.
kao i to, da sve to mora biti posmatranao iz ugla vremena,
da ni vlade zapadnih zemalja nisu bili humanije od vlade kraljevine
drugo, od 44 pa nadalje, srbi u srbiji imali su najmasovnija streljanja
zbog ideoloskih neslaganja, a da zrtve nisu bili ni pratizani ni cetnici
vec je procenjeno da su kocnicari i ostaci starog rezima, po njihovj proceni
Guest- Guest
ne, vec si ti previse ostrascen da to prihvatisvuksadinare wrote:moderator je tebi spustio..preglup si da skuzispizzon wrote:kenjas vucko, moderator je sa 2 reci objasnio sustinu tog teksta o sinovima i ocevima.vuksadinare wrote:..i 'mirotvorci'..jebote ubijali svoje oceve toljagom i sjekirama..jer su bili stari mislim ako su napunili 60 godina...kakve smo mi ejbene srece da nam je sam vrag podario takve za susjedemichaellcmacha wrote:ratni huškači, atentatori, ubojice, siledžijespeare_shaker wrote:
ali, ti si serator
Guest- Guest
ajde, dosta je bilo, za pre podne.
moram da idem i cetnikujem :=):)
Guest- Guest
Inace... jebem mater Vucicu...
pizzon wrote:ajde, dosta je bilo, za pre podne.
Zaboravio si prokomentirati presudu Međunarodnog suda pravde u Haagu povodom međusobnih tužbi za genocid.
Omaklo ti se, ili ti se presuda jednostavno ne sviđa?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ajde neću, znam da mi nije ostalo puno, odoh neš delati, neki cavalo nero mi ošo u prorast pa to odoh presaditi, a vi potražujte odšete, možda vam ih netko i isplati... ja znam tko neće, jer mu nije ostalo puno... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...
Otići ćemo u miru jer znamo da smo djeci ostavili prosperitetnu državu i omogućili siguran i lijep život.
crvenkasti-
2014-04-17
a sto je danas sigurno?...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ajde neću, znam da mi nije ostalo puno, odoh neš delati, neki cavalo nero mi ošo u prorast pa to odoh presaditi, a vi potražujte odšete, možda vam ih netko i isplati... ja znam tko neće, jer mu nije ostalo puno... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:.... nosite se u tri pičke mile materine vi i bilo šta u vezi s vama...
Otići ćemo u miru jer znamo da smo djeci ostavili prosperitetnu državu i omogućili siguran i lijep život.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko wrote:Inace... jebem mater Vucicu...
Guest- Guest
Malo po malo, ne ide sve odjednom.pizzon wrote:Regoč wrote:Sanjaj! Evo da ti ponovim, kad ne možeš zapamtiti.pizzon wrote:Regoč wrote:Čovjek samo dobro uviđa problem: Srbija!!! Želja za otimanjem tuđega vam je upisana u gene i dok vam se sjeme ne zatre Zla neće nestati.pizzon wrote:
ti si to non-stop
svakodnevno ocekujes neki rat
stalno si u najavi rata
ne mozes da prihvatis vlast u srbiji
i pozivas na konacni obracun
ti nisi ok, ti su problematicna osoba
dobro, dodjite i uciniste sve sto je u vasoj moci
mozete samo da nam pusite, ako vam dozvolimo
kako je bedno ziveti sa tolikom mrznjom u sebi,
to je prokletsvo
sebe cete unistiti, a mi cemo yebati hrvatice iz ljubavi
to ste jedino mogli, da se obracunavate sa lokalnim srbima
da ubjate civile
to je vas nivo i krajnji domet
sve ostalo je naucna fantastika
To su sve arbski agenti, nastavak Opere i Labradora.pizzon wrote:speare_shaker wrote:pizzon wrote:po pravilu, krivci su neuhvatljivi
Krivci za što?
za arlaukanje za dom spremni, za skravljenje crkvenih objekata,
za napade na pojedince i lomljenje tabli
kolioko samo ima napada na turistei paljenje auta
To što si napisal je laž, nemaš niti jedan dokaz ili primjer za to. Dočim je moja tvrdnja samoočita: Nikolić, Vučić, Dačić, Vulin, Šešelj.Beli wrote:Regoč wrote:Potpune laži! Jedino je činjenica da Srbiju i dalje vodi nositelji agresije iz devedesetih, a dok je tako s vama nema mira.Beli wrote:Regoč wrote:Slanje "bielih knjigah" po svietu s izmišljenim ugrozama Srbah. Javno prozivanje Hrvatske za fašizam, i to čine ljudi koji su diel velikosrbskoga agresorskoga sustava. Primjeri na brzaka.pizzon wrote:
daj primer ??
nista tu nije pogresno-cak smo i previse blagi prema bagri u okruzenju...
cinjenica je da su u hrvatskoj otvara centar za reviziju i relativizaciju ustaske istorije i nasljeda. cinjenica je da se ustasama dizu spomenici i da marsiraju crnokosuljasi.
sedi si na dupe
Last edited by Regoč on 15/3/2017, 10:37; edited 1 time in total
Ma jel? Sad malo ne bi o uništenju katoličke crkve u Dalju i gradnji pravoslavne na njezinim temeljima? Daš neki primjer gdje su Hrvati srušili pravoslavnu pa napravili katoličku?pizzon wrote:govorimo o vremenu sadasnjemvuksadinare wrote:evo ti pizzon samo jedan dijelic onog sto ste srusili i gle iz kraja od kkud ti navodno potjeces daruvara..tj spada pod pozesku biskupiju
http://www.pozeska-biskupija.com/index.php/dokumenti/485-razoreni-crkveni-objekti-u-domovinskom-ratu-na-tlu-pozeske-biskupije
Regoč-
2015-08-21
Hrvatsku 1990., Bosher 1991., Kosovu 1999.pizzon wrote:speare_shaker wrote:pizzon wrote:eeee, to su tek gluposti, o pripremama.
Pa istina, kod vas je ta propagandna agresija na susjede ionako postalo stalno stanje još od vremena Garašanina.
koga smo to mi napadali, sem turske ??
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nocas nakon izvanrednog sastanka,Vucic,Nikolic i Dacic izjavili:'Doista,Velika Srbija je besmrtna'
» Vučićeva prijetnja(?) nakon sastanka sa Pompeom:Jedna puška kad opali,grmljavinu topova niko ne može da spreči
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Vučićeva prijetnja(?) nakon sastanka sa Pompeom:Jedna puška kad opali,grmljavinu topova niko ne može da spreči
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 6 of 9