Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:Noor wrote:Vidi, vidi kmečavca :)Beli wrote:Roy_Bean wrote:
probaj pa ćeš vidjeti...
strucnjace, objasni mi po kom osnovu?
koga sam licno uvredio? ili si toliko bahat i bezobrazan pa sada dajes banove onima cije ti se pisanje licno ne dopada...
kontrolisi tog tvog malo...
on moze samo da duuuuva.
(ajde brze bolje, idi da drukas)
Guest- Guest
Re: Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
govinda wrote:ma naravno da je neozbiljno...a Hrvatska ako i vodi istrage protiv Dudakovica i ostalih vodi ih zbog onoga sto su mogli pociniti na teritoriju Hrvatske dok su bili u JNA...RayMabus wrote:Mislim da je neozbiljno ozbiljno komentirati ovakve vijesti s poskok info ....
Dobro pratimo dalje, nu bilo bi lijepo pritisnuti i stjerati bošnjačke zločince nad Hrvatima....sve skupa od političkog vodstva do vehabita na terenu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije lepo da tužaka Čiku.Beli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:Noor wrote:Vidi, vidi kmečavca :)Beli wrote:
koga sam licno uvredio? ili si toliko bahat i bezobrazan pa sada dajes banove onima cije ti se pisanje licno ne dopada...
on moze samo da duuuuva.
Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobnijidzango wrote:Ne može jedan da testira. Moramo zajedno.maggie13 wrote:zar imaju i te što testiraju?!dzango wrote:Nisam mislio na onog što ga je pravio već onog što ga je testirao.maggie13 wrote:dormeo..valjda su im dobri majstori tamo..dzango wrote:
Mekan ko dekin. Jer bar majstor bio čemu?
prijavit ću se odmah, makar bez naknade..
2014-04-11
Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
2016-11-17
epikur37 wrote:govinda wrote:ma naravno da je neozbiljno...a Hrvatska ako i vodi istrage protiv Dudakovica i ostalih vodi ih zbog onoga sto su mogli pociniti na teritoriju Hrvatske dok su bili u JNA...RayMabus wrote:Mislim da je neozbiljno ozbiljno komentirati ovakve vijesti s poskok info ....
Dobro pratimo dalje, nu bilo bi lijepo pritisnuti i stjerati bošnjačke zločince nad Hrvatima....sve skupa od političkog vodstva do vehabita na terenu.
ne bi oni da se zameraju svojim saveznicima...
u svakoj kuci svako malo dodje do razdora, opali cale klincu samar i tako to.
Guest- Guest
dzango wrote:Nije lepo da tužaka Čiku.Beli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:Noor wrote:
Vidi, vidi kmečavca :)
on moze samo da duuuuva.
sve sise, kmecavci i drukare. ne mozes vise nikome posteno da se na***** keve....
Guest- Guest
Moj nije, da ti kažem odmah.maggie13 wrote:Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobnijidzango wrote:Ne može jedan da testira. Moramo zajedno.maggie13 wrote:zar imaju i te što testiraju?!dzango wrote:Nisam mislio na onog što ga je pravio već onog što ga je testirao.maggie13 wrote:
dormeo..valjda su im dobri majstori tamo..
Pa eto, opsuj meni mater kad si toliko "hrabar"? Sta je, bole jos samari od juce pa u bijesu ti ostalo samo da psujes?Beli wrote:dzango wrote:Nije lepo da tužaka Čiku.Beli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:
on moze samo da duuuuva.
sve sise, kmecavci i drukare. ne mozes vise nikome posteno da se na***** keve....
2016-11-17
Nije te valjda žena na kauč potjerala jer si je naljutiodzango wrote:Moj nije, da ti kažem odmah.maggie13 wrote:Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobnijidzango wrote:Ne može jedan da testira. Moramo zajedno.maggie13 wrote:zar imaju i te što testiraju?!dzango wrote:
Nisam mislio na onog što ga je pravio već onog što ga je testirao.
2014-04-11
govinda wrote:Pa eto, opsuj meni mater kad si toliko "hrabar"? Sta je, bole jos samari od juce pa u bijesu ti ostalo samo da psujes?Beli wrote:dzango wrote:Nije lepo da tužaka Čiku.Beli wrote:Noor wrote:
a tebe? da..tebe ce admin
on moze samo da duuuuva.
zbog cega bih to radio?
Guest- Guest
Admin ne duva, al pazi da tebi ne uvali duvaljkuBeli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:Noor wrote:Vidi, vidi kmečavca :)Beli wrote:
on moze samo da duuuuva.
Guest- Guest
Ne možeš pd svih njih da sastaviš dva čoveka da valja. Sem Megi, naravno.Beli wrote:dzango wrote:Nije lepo da tužaka Čiku.Beli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:
on moze samo da duuuuva.
govinda wrote:Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
Vijest je izašla jučer, danas...dnevnik.ba, dnevno.hr prenijeli itd.
U glavnom bilo je za poveseliti se... nu vidjet ćemo što ide dalje.
Znam da si se ti odmah zabrinuo za svoje generale :D
2015-08-06
Pa eto places sto ne mozes nikome da se najebes keve...eto, nemoj plakati nego opleti...Beli wrote:govinda wrote:Pa eto, opsuj meni mater kad si toliko "hrabar"? Sta je, bole jos samari od juce pa u bijesu ti ostalo samo da psujes?Beli wrote:dzango wrote:Nije lepo da tužaka Čiku.Beli wrote:
on moze samo da duuuuva.
zbog cega bih to radio?
2016-11-17
[size=44]Hrvatska diže optužnice protiv Atifa Dudakovića, Halilovića i drugih časnika Armije BiH!
Piše: Narod.hr -
13. ožujka 2017. u 19:11
48
[/size]
Foto: snimka zaslona
Državno odvjetništvo Republike Hrvatske podići će optužnice protiv 20-ak časnika tzv. Armije RBiH zbog počinjenih ratnih zločina nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini, prenosi Hrvatski medijski servis.
Među optuženima su, po svemu sudeći, i Sefer Halilović, Atif Dudaković, Enes Kovačević i Enver Hadžihasanović.
Riječ je o zločinima nad Hrvatima koji nisu bili obuhvaćeni procesima u Haagu.
Podsjećamo, hrvatske žrtve Halilovića optužuju da je odgovoran za zločine nad Hrvatima u selu Grabovica između Mostara i Jablanice, Dudakovića da je odgovoran za smrt generala Vlade Šantića u Bihaću, a Kovačevića za zločine u Jablanici.
http://narod.hr/hrvatska/hrvatska-dize-optuznice-atifa-dudakovica-halilovica-drugih-casnika-armije-bih
-----------------
Ostaje vidjeti :)
2015-08-06
Nije, nego ne voli mekane i udobne. Još više ih ne voli kada je naljutim.maggie13 wrote:Nije te valjda žena na kauč potjerala jer si je naljutiodzango wrote:Moj nije, da ti kažem odmah.maggie13 wrote:Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobnijidzango wrote:Ne može jedan da testira. Moramo zajedno.maggie13 wrote:
zar imaju i te što testiraju?!
Nije, nego ne voli mekane i udobne. Još više ih ne voli kada je naljutim.maggie13 wrote:Nije te valjda žena na kauč potjerala jer si je naljutiodzango wrote:Moj nije, da ti kažem odmah.maggie13 wrote:Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobnijidzango wrote:Ne može jedan da testira. Moramo zajedno.maggie13 wrote:
Ova vijest je objavljena jos u novembru prosle godine...nego je neko malo podgrijao juce..A da, moji su generali kao sto je i Gotovina tvoj general...uglavnom, padas sve nize, podgrijane vijesti ovdje objavljujes...mozes ti i bolje...epikur37 wrote:govinda wrote:Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
Vijest je izašla jučer, danas...dnevnik.ba, dnevno.hr prenijeli itd.
U glavnom bilo je za poveseliti se... nu vidjet ćemo što ide dalje.
Znam da si se ti odmah zabrinuo za svoje generale :D
2016-11-17
Noor wrote:Admin ne duva, al pazi da tebi ne uvali duvaljkuBeli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:Noor wrote:
Vidi, vidi kmečavca :)
on moze samo da duuuuva.
ahahhaaha, nisi skroz usla, ostale samo nogice da vire...
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» hrvatska nema časnika
» Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv generala Atifa Dudakovića
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» hrvatska nema časnika
» Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv generala Atifa Dudakovića
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja