Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
Noor wrote:Admin ne duva, al pazi da tebi ne uvali duvaljkuBeli wrote:Noor wrote:a tebe? da..tebe ce adminBeli wrote:Noor wrote:
Vidi, vidi kmečavca :)
kontrolisi tog tvog malo...
on moze samo da duuuuva.
(ajde brze bolje, idi da drukas)
ahahhaaha, nisi skroz usla, ostale samo nogice da vire...
Guest- Guest
Re: Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
da. čula sam da je tvrda podloga dobra za kralježnicu kod nekih problema.dzango wrote:Nije, nego ne voli mekane i udobne. Još više ih ne voli kada je naljutim.maggie13 wrote:Nije te valjda žena na kauč potjerala jer si je naljutiodzango wrote:Moj nije, da ti kažem odmah.maggie13 wrote:Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobnijidzango wrote:
Ne može jedan da testira. Moramo zajedno.
2014-04-12
govinda wrote:Ova vijest je objavljena jos u novembru prosle godine...nego je neko malo podgrijao juce..A da, moji su generali kao sto je i Gotovina tvoj general...uglavnom, padas sve nize, podgrijane vijesti ovdje objavljujes...mozes ti i bolje...epikur37 wrote:govinda wrote:Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
Vijest je izašla jučer, danas...dnevnik.ba, dnevno.hr prenijeli itd.
U glavnom bilo je za poveseliti se... nu vidjet ćemo što ide dalje.
Znam da si se ti odmah zabrinuo za svoje generale :D
Koje padanje blento, za te zločine bi netko trebao odgovarati, vijest je prenio HMS...nije još potvrđeno ali i da je samo medijsko politički pritisak treba ga pozdraviti i proširiti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znam da si na iglama čim je neki spor između rh i bošnja jer se ulizuješ pravašima pa ti kvari djevojačku sreću ;) :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Znam da si na iglama čim je neki spor između rh i bošnja jer se ulizuješ pravašima pa ti kvari djevojačku sreću ;) :D
touche
nevolje u paklu.
Guest- Guest
da, ali o tome istragu nece voditi Hrvatska....a viejst je stara covjece evo pet mjeseci vec....pa je malo malo pogdrije neko hercegbosansko piskaralo...epikur37 wrote:govinda wrote:Ova vijest je objavljena jos u novembru prosle godine...nego je neko malo podgrijao juce..A da, moji su generali kao sto je i Gotovina tvoj general...uglavnom, padas sve nize, podgrijane vijesti ovdje objavljujes...mozes ti i bolje...epikur37 wrote:govinda wrote:Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
Koje padanje blento, za te zločine bi netko trebao odgovarati, vijest je prenio HMS...nije još potvrđeno ali i da je samo medijsko politički pritisak treba ga pozdraviti i proširiti :)
2016-11-17
govinda wrote:da, ali o tome istragu nece voditi Hrvatska....a viejst je stara covjece evo pet mjeseci vec....pa je malo malo pogdrije neko hercegbosansko piskaralo...epikur37 wrote:govinda wrote:Ova vijest je objavljena jos u novembru prosle godine...nego je neko malo podgrijao juce..A da, moji su generali kao sto je i Gotovina tvoj general...uglavnom, padas sve nize, podgrijane vijesti ovdje objavljujes...mozes ti i bolje...epikur37 wrote:govinda wrote:Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
A znam i kad je prvi put izašlo ...nije isključeno da se sada aktualiziralo. Vidjet ćemo.
A i da nije nek se podgrije ;)
2015-08-06
U to se ne razumem. Ja lečim od nekih drugih tegoba.maggie13 wrote:da. čula sam da je tvrda podloga dobra za kralježnicu kod nekih problema.dzango wrote:Nije, nego ne voli mekane i udobne. Još više ih ne voli kada je naljutim.maggie13 wrote:Nije te valjda žena na kauč potjerala jer si je naljutiodzango wrote:Moj nije, da ti kažem odmah.maggie13 wrote:
Naravno..imaju dosta različitih vrsta..opruge, memorijska pjena, bla bla..pa ćemo usporedit iskustva poslije čiji je bio udobniji
Ovo vidim kao reakciju Hrvatske na koju se čekalo preko 25 godina, a u biti svodi se na to da se pokaže Bošnjacima da BiH nije samo njihova i da ne mogu hapsiti hrvatske državljane kako žele i hoće jer mogu očekivati reakciju. Samo kako rekoh kasne nekih 20 i kusur godina jer se Bošnjaci u BiH već osjećaju kao da je to sve njihovo, ali ajde bolje ikada nego nikada. Treba se vratiti u pravni okvir BiH = tri narodaa a ne jedan.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
I nemoj ti ista govoriti o generalima i HVO, ti si pobjegao u Brcko da ne bi sluzio vojni rok u tom istom HVO...dakle, da zakljucim pricu sa tobom: nema ovo veze sa pravasima, zaboli me kiki za njih nego ima sa time da Hrvatska nije nadlezna da vodi istrage i podize optuznice za navodne zlocine pocinjene u BiH..sami hrvatski zakoni to kazu...ako ti vjerujes vise nekom portalu nego hrvatskim zakonima to govori sve o tebi.epikur37 wrote:govinda wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:epikur37 wrote:
A znam i kad je prvi put izašlo ...nije isključeno da se sada aktualiziralo. Vidjet ćemo.
A i da nije nek se podgrije ;)
2016-11-17
Nimani, k nozi!Beli wrote:epikur37 wrote:Znam da si na iglama čim je neki spor između rh i bošnja jer se ulizuješ pravašima pa ti kvari djevojačku sreću ;) :D
touche
nevolje u paklu.
2016-11-17
Moglo se kao i dosad, napraviti nista, a mogli se nesto napraviti. Napravilo se, i ja to pozdravljam :)
Guest- Guest
....jbg...svatko mora odgovarat za zlocine...no ima jedan problem.....sve se to radi radi politickih interesa...da se radi zbog samih zrtava davno bi se to napravilo...pa tako ispada da u biti ovom tuzbom neki peru savjest ali najmanje zbog zrtava a vise politike...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
evo gledao jedan amaterski film o HVO-u...majko mila kad gledam tko ej sve bio u HVO-u...dobro su hrvati jos prosli...npr...na postrojavanju HVO-a krajem 1992...na podrucju uskoplja..pola brigade iznad 40 godina..gdje su mladi bili?...cuvali mater i sestre doma?..ili isli 'studirat' u hrvatsku..odnosno u minken bojne..nisam mogao ocima vjerovati.....jedan pripadnik hvo-a ima 55 godina..i ovaj ga pita..'pa sto ste vi morali u tim godinama u rat'..ovaj odgovara..'moro sam nema puno mladosti'...a novinar nije htio pitat a gdje je nestala mladost
2015-09-08
....jbg sve politika
2015-09-08
A sto si ti zapeo pa zapeo..No ne bunis se sto ameri,nemaju bas nikakve ovlasti niti icega normalnog na teritoriju balkana,pa opet svima mjere i rezu kako ce biti.TO ne spominjes,jerbo vam jos malo drze vodu usmjerenu na mlin.da nije tome tako,itekako bi se bunio..govinda wrote:da, ali o tome istragu nece voditi Hrvatska....a viejst je stara covjece evo pet mjeseci vec....pa je malo malo pogdrije neko hercegbosansko piskaralo...epikur37 wrote:govinda wrote:Ova vijest je objavljena jos u novembru prosle godine...nego je neko malo podgrijao juce..A da, moji su generali kao sto je i Gotovina tvoj general...uglavnom, padas sve nize, podgrijane vijesti ovdje objavljujes...mozes ti i bolje...epikur37 wrote:govinda wrote:Uglavnom, epikur malo cima po forumu u stilu sto se babi snilo...dakle, Hrvatska nema nadleznost da vodi istrage o dogadjajima koji su se desili na teritoriju strane drzave...pogotovo jer Srbiji cijelo vrijeme spocitava sto se Beograd zeli nametnuti kao neka vrsta Balkanskog Haga...eto, idemo dalje na sljedecu temu. Pozdrav advokatima Dzangu Zagorcu i Belji Nimaniju...
dakle,RH moze dici optuznice,ne i presuditi na podrucju Bosnije,ali moze donijeti presudu za SVOJ teritorij,pa kad se ova licemjerna ghamad ikad namjere doci,cekat ce ih bajbuk..
Guest- Guest
Srbima treba davati banove unapried. Po načelu pozitivne diskriminacije. Nažalost, nije moja ideja, Sorina je.Beli wrote:Roy_Bean wrote:Beli wrote:Roy_Bean wrote:Beli wrote:auuuh, kakvo seme razdora u undeadovskoj ekipi...
ovakve gluposti slobodno ostavljaj dole na nogometu...još jedno ovakvo proseravanje ovdje i ideš na hlađenje...
po kom osnovu?
probaj pa ćeš vidjeti...
strucnjace, objasni mi po kom osnovu?
koga sam licno uvredio? ili si toliko bahat i bezobrazan pa sada dajes banove onima cije ti se pisanje licno ne dopada...
To su četnici, bili u odori ili civilkama.Beli wrote:govinda wrote:Halilovic je oslobodjen u hagu a nad Dudakovicem se vodi istraga...po zahtjevu navodnih srpskih zrtava..maggie13 wrote:slažem se, baš glupost..no, da su prije procesuirani od vaše strane, ne bismo se mi trebali glupirat..'ko će provesti suđenja i eventualna kažnjavanja zagovinda wrote:A na osnovi gluposti...sta ce time psotici? Dudakovic nece ici u Hrvatsku, kao sto nije ni do sada isao, Hrvatska ce mozda biti toliko glupa pa raspisati potjernice za njim i ostalima, sto ce ljude onemoguciti u kretanju ili ce se desiti kao sto je bilo sa Ganicem i Tacijem na osnovu slicnih srbijanskih potjernica...trebali bi i mi promijeniti svoj Krivicni zakon pa hapsiti recimo hrvatske branitelje iz Vukovara ili one koji su ucestvovali u Oluji...po pravilu reciprociteta...maggie13 wrote:
Po nekoj osnovi sigurno imaju mogućnost, inače je ne bi ni spominjali..
nedjela počinjena nad Hrvatima u BiH..
navodnih? imas snimke gde vojska pod njegovom komandom strelja ljude...
samo sto tuzilastvo za ratne zlocine u BIH tapka u mestu po tom predmetu, kao i u predmetu nasera orica...
Ako se zločin dogodil u Bosheru, tamo se provesti istraga i suđenje. Pritisak treba biti samo ako se ništa ne čini.
minority report...Regoč wrote:Srbima treba davati banove unapried. Po načelu pozitivne diskriminacije. Nažalost, nije moja ideja, Sorina je.Beli wrote:Roy_Bean wrote:Beli wrote:Roy_Bean wrote:Beli wrote:auuuh, kakvo seme razdora u undeadovskoj ekipi...
ovakve gluposti slobodno ostavljaj dole na nogometu...još jedno ovakvo proseravanje ovdje i ideš na hlađenje...
po kom osnovu?
probaj pa ćeš vidjeti...
strucnjace, objasni mi po kom osnovu?
koga sam licno uvredio? ili si toliko bahat i bezobrazan pa sada dajes banove onima cije ti se pisanje licno ne dopada...
epikur je jedino tacno rekao da se ovim vrsi politicki pritisak na tuziteljstva i sudove...jbg, kurac smo od drzave svi ako se sudovi i tuzitelji povinuju politici...vuksadinare wrote:....jbg...svatko mora odgovarat za zlocine...no ima jedan problem.....sve se to radi radi politickih interesa...da se radi zbog samih zrtava davno bi se to napravilo...pa tako ispada da u biti ovom tuzbom neki peru savjest ali najmanje zbog zrtava a vise politike...
2016-11-17
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» hrvatska nema časnika
» Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv generala Atifa Dudakovića
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» hrvatska nema časnika
» Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv generala Atifa Dudakovića
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja