Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
https://priznajem.hr/novosti/srbija-podigla-optuznice-protiv-hrvatskih-casnika-zbog-oluje/184625/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
....a gdje tu 'top gun' selak.. ...covjek rekao da je u svim akcijama sudjelovao a tu na optuzenickoj klupi svi piloti koji su sudjelovali u oluji
2015-09-08
Zar tuci po civilima iz migova, nije legitimna meta?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ali je u toj koloni bio jedan jedini tenk, to je po ratnom pravu legitimna meta
Osim toga ja sam cuo da ih je bombardirao pokojni Rudolf Perisin. Za ove navedene prvi put cujem.
Osim toga ja sam cuo da ih je bombardirao pokojni Rudolf Perisin. Za ove navedene prvi put cujem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...ti si cuo....perisin je poginuo u bljesku tri mjeseca ranijeRingo10 wrote:Ali je u toj koloni bio jedan jedini tenk, to je po ratnom pravu legitimna meta
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ti si cuo....perisin je poginuo u bljesku tri mjeseca ranijeRingo10 wrote:Ali je u toj koloni bio jedan jedini tenk, to je po ratnom pravu legitimna meta
dijagram-
2015-08-09
Da, vidio sam, poginuo ranije....u 5. Mjesecu
Srbi se glupiraju
Srbi se glupiraju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvati su budale.
Vrlo je lako pobiti sve te optuzbe. Zlocina je bilo i to treba procesuirat.
Ali koliko ja sve to pratim još niti jedna hrvatska budala nije se sjetila reći da Oluja nije bila čiscenje,jer se svaki Srbin mogao ,a i danas se,u bilo kojem trenutku,može vratiti na svoj prag,a o čemu Hrvati izgnani iz Krajine nisu mogli ni sanjat.
Ali koliko ja sve to pratim još niti jedna hrvatska budala nije se sjetila reći da Oluja nije bila čiscenje,jer se svaki Srbin mogao ,a i danas se,u bilo kojem trenutku,može vratiti na svoj prag,a o čemu Hrvati izgnani iz Krajine nisu mogli ni sanjat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbi su predugo bili u Jugi pa im je Draš Katalenić sa svojim: - S'e bum vas tužil! izdominirao gangliju Vrijeme je da neki dobar srpski band napravi cover ove antologijske meteorološke pojave
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja cak tvrdim da su ove vijesti o stalnom padu broja Srba u Hrvatskoj,a posebno na prostorima Krajine,lažne.
Broj Srba ne samo da tamo ne pada. On raste. A za vrijeme popisa Srbi zbrisu van,kako bi ispalo da ih nema.
Evo vidjelo se na Baniji kad se prikazivslo stradalnike od potresa,da se radi uglavnom o Srbima.
Broj Srba ne samo da tamo ne pada. On raste. A za vrijeme popisa Srbi zbrisu van,kako bi ispalo da ih nema.
Evo vidjelo se na Baniji kad se prikazivslo stradalnike od potresa,da se radi uglavnom o Srbima.
2014-04-22
sto je tetrijebe?od kad se ti u ujkane odmetnuo da prebrojavas srbejastreb wrote:Ja cak tvrdim da su ove vijesti o stalnom padu broja Srba u Hrvatskoj,a posebno na prostorima Krajine,lažne.
2015-09-08
Ove naše budale iz Vlade,Sabora,javnog mnijenja uglavnom nasjedaju na srpske laži.vuksadinare wrote:sto je tetrijebe?od kad se ti u ujkane odmetnuo da prebrojavas srbejastreb wrote:Ja cak tvrdim da su ove vijesti o stalnom padu broja Srba u Hrvatskoj,a posebno na prostorima Krajine,lažne.
Pa nek prođu malo Krajinom. U nekim krajevima ,npr.oko Lipika,Srba nema jos od 91,ali na Baniji,Kordunu,Plaškom...tu ih ima ohoho,i njihov broj opada istovjetno s opadanjem Hrvata.
Pogledaj opg-ove od Vrhovina,Plitvica,Korenice...90% drze ih Srbi.
2014-04-22
Da li Srbija ima jurisdikciju nad ratnim zločinima počinjenim na području RH na ljudima, koji u trenutku počinjenja, nisu bili državljani Republike Srbije?
Kako ono: T., melkior, kaya…?
niels-
2021-04-26
jastreb wrote:Ja cak tvrdim da su ove vijesti o stalnom padu broja Srba u Hrvatskoj,a posebno na prostorima Krajine,lažne.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Čarapanima je bolje da ćute u vezi Oluje
KBK, jelte
Džango neš u EU, jebi se...
Guest- Guest
niels wrote:Da li Srbija ima jurisdikciju nad ratnim zločinima počinjenim na području RH na ljudima, koji u trenutku počinjenja, nisu bili državljani Republike Srbije?
Univerzalna jurisdikcija.
Guest- Guest
jastreb wrote:
Pred kojim/čijim sudovima?
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
» BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Hrvatska diže optužnice protiv Dudakovića, Halilovića i 20-ak časnika Armije BiH
» Zambija ne pusi price o posvajanju.To su trgovci (dileri) djecom i podigla optuznice protiv osam Hrvata (sic)!
Page 1 of 2