Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
lupas bezveze..kako se mogu usrati ako su bolji vecim dijelom utakmice...Beli wrote:vuksadinare wrote:..bilo ej prica kako se hajduku stisnu gace kad igra protiv partizana..mislim u ono vrijeme..ali akd pogledas stare utakmice na youtubeu iz onog vremena osamdesetih...to se nije vidjelo na terenu..u mnogim utakmicama hajduk je bolej igrao od partizana..ali jbg dosta ej bilo pehova...iz bezveznih situacija partizan zabijao.....no imao je partizan i dobre kontre...narocito u manceovo vrijeme..dobili su hajduka u beogradu 2-0...iz dvije kontre...
u prevodu, useru se u gace kada igraju sa vecim od sebe...
tovarske pickice.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukovci-brutalno-izvrijedjani-u-kastel-starom-gubo-nikad-necete-biti-prvi-zato-je-dinamo-tu-gdje-je/958364.aspx
ne vole ih više ni u vlatitom dvorištu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukovci-brutalno-izvrijedjani-u-kastel-starom-gubo-nikad-necete-biti-prvi-zato-je-dinamo-tu-gdje-je/958364.aspx
Gadni su Kaštelani ....
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:jalnirajko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukovci-brutalno-izvrijedjani-u-kastel-starom-gubo-nikad-necete-biti-prvi-zato-je-dinamo-tu-gdje-je/958364.aspx
Gadni su Kaštelani ....
Svaka čast ovoj dvojici-trojici na stadionu. Kako nije sram ove iz Hajduka pobjediti na njihovom stadionu i to još golom u 93-oj,neviđena sramota!
Guest- Guest
Iako, ovih 1-6 u Beogradu u konačnici je Hajduku kurac vrijedilo, jer su u zadnjem kolu odigrali sa OFK Beogradom 2-2, a Partizan je pobijedio Olimpiju u Ljubljani sa 1-0 golom u 100-toj minuti. Dušan Maksimović je to produžio sve dok Partizan nije zabio gol. U Zagrebu su istovremeno igrali Dinamo-Zvezda, na stadionu okop 40 tisuća gledatelja i to je trebalo vremena da izađeš van stadiona. Sjećam se da smo došli nakon utakmice do "pimpeka" kad je Partizan zabio, onda znaš kol'ko su duže igrali. Najbolji mi je bil jedan dalmoš koji je hodao pored mene sa tranzistorom na uhu i slušao te zadnje minute iz Ljubljane i najedanput tranzistor završi na asfaltu u milijun komada kad je Partizan zabio. Opet, iako je to bila krađa nad krađama, Hajduk si je sam kriv za to. Da su pobijedili OFK Beograd ovi bi u Ljubljani mogli još i dan danas igrati.Mi se ne bavimo s srbima preko granice, što nas boli kurac za vas jadnike (za razliku od vas, ti si živi primjer ). A ovo na ćirilici je bio pozdrav srbima s ove naše strane granice, ipak smo igrali protiv njih kaj ne, rekli bi purgeri
A ti se bavi Torcidom, Dinamom, Hajdukom, BBB, traume su ipak prevelike
Zeko-
2015-08-26
Glup na ovoj temi si jedino ti što dokazuješ svakim svojim upisom
Kad ti je tema tako glupa šta onda visiš stalno na njoj?
Kad ti je tema tako glupa šta onda visiš stalno na njoj?
Guest- Guest
Ne možeš porazit Ampera, osuđen si na poraz...Beli wrote:da tebi skacem po zivcima, debilde...
:D
Guest- Guest
...ovo sa ofk beogradom su igrali bez jerkovica...buljana i djordjevica....i to ej bio dosta veliki hendikep..pogotovo jerkovica kao tada najboljeg veznjaka u jugi...cije lopte su bili snjaperske...a imao je kontrolu lopte ako bi ga usporedio sa danasnjim nogometasima...da se dobi uvid...recimo sa modricem....drugo za ofk beograd je tad igrao najbolji strijelac tada juge santrač.....i iamli su dobru ekipu..utakmica nije bila losa...vjerojatno je i partizan na određen nacin stimulirao ofk beograd logicno kao beogradski klub da pokusa pomoci partizanuZeko wrote:Iako, ovih 1-6 u Beogradu u konačnici je Hajduku kurac vrijedilo, jer su u zadnjem kolu odigrali sa OFK Beogradom 2-2, a Partizan je pobijedio Olimpiju u Ljubljani sa 1-0 golom u 100-toj minuti. Dušan Maksimović je to produžio sve dok Partizan nije zabio gol. U Zagrebu su istovremeno igrali Dinamo-Zvezda, na stadionu okop 40 tisuća gledatelja i to je trebalo vremena da izađeš van stadiona. Sjećam se da smo došli nakon utakmice do "pimpeka" kad je Partizan zabio, onda znaš kol'ko su duže igrali. Najbolji mi je bil jedan dalmoš koji je hodao pored mene sa tranzistorom na uhu i slušao te zadnje minute iz Ljubljane i najedanput tranzistor završi na asfaltu u milijun komada kad je Partizan zabio. Opet, iako je to bila krađa nad krađama, Hajduk si je sam kriv za to. Da su pobijedili OFK Beograd ovi bi u Ljubljani mogli još i dan danas igrati.Mi se ne bavimo s srbima preko granice, što nas boli kurac za vas jadnike (za razliku od vas, ti si živi primjer ). A ovo na ćirilici je bio pozdrav srbima s ove naše strane granice, ipak smo igrali protiv njih kaj ne, rekli bi purgeri
A ti se bavi Torcidom, Dinamom, Hajdukom, BBB, traume su ipak prevelike
2015-09-08
...pa realno ljudi gube strpljenje...pa i sam vec gubis...kako sam primjetio..tesko je vise ljudima prodavat fore..i ono..vec tradicijsko..'cekajte..jos malo'....amper1950 wrote:sat2 wrote:jalnirajko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukovci-brutalno-izvrijedjani-u-kastel-starom-gubo-nikad-necete-biti-prvi-zato-je-dinamo-tu-gdje-je/958364.aspx
Gadni su Kaštelani ....
Svaka čast ovoj dvojici-trojici na stadionu. Kako nije sram ove iz Hajduka pobjediti na njihovom stadionu i to još golom u 93-oj,neviđena sramota!
2015-09-08
fridrih_niche wrote:Ne možeš porazit Ampera, osuđen si na poraz...Beli wrote:da tebi skacem po zivcima, debilde...
haha, cmarper se porazen rodio...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...pa realno ljudi gube strpljenje...pa i sam vec gubis...kako sam primjetio..tesko je vise ljudima prodavat fore..i ono..vec tradicijsko..'cekajte..jos malo'....amper1950 wrote:sat2 wrote:jalnirajko wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukovci-brutalno-izvrijedjani-u-kastel-starom-gubo-nikad-necete-biti-prvi-zato-je-dinamo-tu-gdje-je/958364.aspx
Gadni su Kaštelani ....
O čem ti majko mila? Tema je Kako je Hajduk B porazio Val u Kaštelima golom u 93-oj, što je 2-3 njihovih navijača bilo previše pa su vrijeđali trenera i igrače Hajduka B bez ikakvog razloga. A evo i odgovor na sve to:
VIDEO: HAJDUK JE INSTITUCIJA S KOJOM NEMA ŠALE Evo kako su se susjedi ispričali Splićanima zbog teških uvreda
VIDEO: IGRAČI HAJDUKA BRUTALNO IZVRIJEĐANI U SLAVLJU NAKON VAŽNE POBJEDE 'Gubo gubava! Nikad nećete bit prvi, zato Dinamo i je tu di je!'
Igrači i stručni stožer Haduka II brutalno su ovoga vikenda izvrijeđani na gostovanju u Kaštel Starom. Derbi 21. kola Treće HNL Jug protiv Vala završio je pobjedom gostiju od 2:1, ali pravo slavlje gostiju spriječili su domaći navijači.
Čule su se svakakve uvrede pri odlasku hajdukovaca s terena ('Gubo gubava! Nikad nećete bit prvi, zato Dinamo i je tu di je!'), ali Hajduk je prevelika institucija da bi takav ispraćaj prošao bez isprike.
Uprava HNK Val poslala je danas službeno priopćenje Hajduku, koje prenosimo u cijelosti.
"Poštovani, obraćamo se upravi HNK Hajduk, na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom, te svim sudionicima susreta Treće HNL jug između Vala i Hajduka II povodom pisanja raznih medija o nedoličnom ponašanju dijela publike nakon spomenutog susreta.
Ispričavamo se u ime svih članova i navijača našeg kluba zbog ponašanja nekoliko pojedinaca te želimo ukazati da se radi o izoliranom incidentu koji ne može i ne smije ugroziti dugogodišnje prijateljske odnose dvaju klubova, pogotovo kad znamo koliko je Hajdukovih igrača kroz povijest poniklo u našem dvorištu, ali i koliko je splitski klub pomogao nama.
Hajdukovci su uvijek dobrodošli, kako u Kaštela tako i u HNK Val, i nužno je da se u vlastitom susjedstvu osjećaju ugodno pa ovaj slučaj želimo što prije zaboraviti. U nadi da će se suradnja i dobri odnosi nastaviti srdačno vas pozdravljamo, Uprava HNK Val.
Guest- Guest
Ma pusti ofr-a nek se raduje,kad je već tu našao svoju sreću.fridrih_niche wrote:Ne možeš porazit Ampera, osuđen si na poraz...Beli wrote:da tebi skacem po zivcima, debilde...
Umislio da je Partizan najbolji na ovim prostorima, umislio da je đokica najbolji tenisač u povijesti, umislio da drugima zagorčava živote, umislio da meni skače po živcima
Zabavan je i komičan, to mu ne možeš uzeti
Guest- Guest
Carrillo: Ni bolji nas nisu nadigrali, a nakon Rijeke smo imali osjećaj kao da smo osvojili Ligu prvaka!
Guest- Guest
operw wrote:Carrillo: Ni bolji nas nisu nadigrali, a nakon Rijeke smo imali osjećaj kao da smo osvojili Ligu prvaka!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ne znam šta je smiješnije. da euforično slave bod protiv rijeke na domaćem terenu.
ili da se dovode u kontekst europske titule. kao da oni znaju kako je to osvojit europski trofej. nikad ništa nisu postigli, ostvarili, napravili u europi klub koji nije ostavio nikakav trag a pričaju o titulama.
ili da se dovode u kontekst europske titule. kao da oni znaju kako je to osvojit europski trofej. nikad ništa nisu postigli, ostvarili, napravili u europi klub koji nije ostavio nikakav trag a pričaju o titulama.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50