Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
E da ne zaboravim...
Super je za ogradit se i zadržat balun, to mu svaka čast...
Al iman fetiš na brzinu, fak it...
;)
;)
Guest- Guest
to ja odavno govorimisključivi krivac wrote:njegova najbolja poziciji nije ni krilo ni polušpica, nego centralni vezni pa čak mislim da bi i zadnjeg veznog moga dobro odigrati.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Vlašić?jalnirajko wrote:to ja odavno govorimisključivi krivac wrote:njegova najbolja poziciji nije ni krilo ni polušpica, nego centralni vezni pa čak mislim da bi i zadnjeg veznog moga dobro odigrati.
;)
Guest- Guest
A jebote, pa ne pričamo o Messi-u.fridrih_niche wrote:E da ne zaboravim...
;)
Kakav je to onda standarni igrač ekipe koja nije izgubila cilu sezonu, primila najmanje golova kad spori Futač prolazi pored njega ko brzi vlak?
Mi teško, ma ne teško NIKAKO ne možemo dovesti boljeg napadača. Koji bolji će ti doći i igrati za 220 tisuća eura?
Guest- Guest
Sve to stoji...isključivi krivac wrote:A jebote, pa ne pričamo o Messi-u.fridrih_niche wrote:E da ne zaboravim...
;)
Kakav je to onda standarni igrač ekipe koja nije izgubila cilu sezonu, primila najmanje golova kad spori Futač prolazi pored njega ko brzi vlak?
Mi teško, ma ne teško NIKAKO ne možemo dovesti boljeg napadača. Koji bolji će ti doći i igrati za 220 tisuća eura?
Al meni je Futacs 0 od napadača...
To ti dovoljno govori kakva nam je liga kad je on jedan od boljih napadača...
;)
Guest- Guest
A jesan malo...jalnirajko wrote:a ti ga niče isto jebeš
Al takav san...
Znan da bi me pola prika sad ispickaralo, jer drkaju na Mađara...
;)
Guest- Guest
Dok on trpa i igra kako igra može biti i manje od 0fridrih_niche wrote:Sve to stoji...isključivi krivac wrote:A jebote, pa ne pričamo o Messi-u.fridrih_niche wrote:E da ne zaboravim...
;)
Al meni je Futacs 0 od napadača...
To ti dovoljno govori kakva nam je liga kad je on jedan od boljih napadača...
;)
Guest- Guest
Mađar je klasa, kakve asiste dili Ercegu, nek mu pokloni svoje golovefridrih_niche wrote:A jesan malo...jalnirajko wrote:a ti ga niče isto jebeš
Al takav san...
Znan da bi me pola prika sad ispickaralo, jer drkaju na Mađara...
;)
Guest- Guest
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Amper na life supportu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Svi Anton hejteri su na aparatima!Walt Kowalski wrote:Amper na life supportu
Guest- Guest
Anton prvo triba naučiti balati (trčati da svatko razumi) a onda možemo o nogometu.
Danas je treći napadač u Hajduku (Said) za njega klasa. Jebiga, zato je sad imperativ uči u EL!
Danas je treći napadač u Hajduku (Said) za njega klasa. Jebiga, zato je sad imperativ uči u EL!
Guest- Guest
Sve tri Hajdukove mlade selekcije osigurale su finale Hrvatskog kupa!
Slika s druge polufinalne utakmice juniora u Bjelovaru (Bjelovar-Hajduk 0:3):
I tako,više ljudi na gostujućoj utakmici juniora Hajduka, nego na nekim gradskim derbijima seniora u prvoj HNL
Slika s druge polufinalne utakmice juniora u Bjelovaru (Bjelovar-Hajduk 0:3):
I tako,više ljudi na gostujućoj utakmici juniora Hajduka, nego na nekim gradskim derbijima seniora u prvoj HNL
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50