Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Nije ni čudo sta su propali...
Ugasi tu minijaturu od kluba!
Guest- Guest
ja ne znam da li je neko toliko pisao po hajduku kao najveci klub sa ovih prostora...
Guest- Guest
Zamisli niche, uz onakvu privilegiranost kakvu je imala ta minijatura od kluba, uspili su biti tako karani, čak u sred Beogradafridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Nije ni čudo sta su propali...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Zamisli niche, uz onakvu privilegiranost kakvu je imala ta minijatura od kluba, uspili su biti tako karani, čak u sred Beogradafridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Nije ni čudo sta su propali...
a i gol razlika +40 protiv takvog kluba...
Guest- Guest
Ofr, tvoj propali klubić nije največi ni u vlastitom gradu, a ti omjeri što ih vadiš malo znače. Primjerice, Hajduk je bio bolji u međusobnim dvobojima u prvenstvu od c. zvezde, dok je ta ista zvezda vas šišala s 41-24-23 Prvo bi trebali da budete prvi u vlastitom gradu, pa onda možemo da pričamo
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Partizan nije ni triba bit dio Velike četvorke...
pa naravno, sta ga guraju medju manje od sebe...
koja samarcina, boze dragi.
Guest- Guest
To je istina. Partizan največi klub na ovim prostorima, Đoković najbolji i največi tenisač u povijesti... Samo ovo dvoje je dovoljnofridrih_niche wrote:Od svih forumaša, ti živiš u najvećim zabludama...
:D
Guest- Guest
..realno partizan ej bio kost u grlu hajduka..lakse je dinamo igrao i sa zvezdom i dinamom...ne zato sto ej partizan bio nesto extra bolji nego jednostavno partizanova igra nije odgovarala hajdukovoj igri....koliko se sjecam uvijek su nam uvaljali cudne golove...sjesam se utakmice us plitu 3-3...cinimi se 1985 ili 1986....hajduk dominira...stvara brdo sansi...partizan tri napada tri gola..od koji dva krumpira..i jedan udarac sa 25 metara polukoturaca..pudaru prijeđe preko ruke...kad ju ej vec skoro uhvatio...utakmica u beogradu 1989 gdoine hajduk izgubio 2-1...iz niceg partizan zabio dva gola....nije bila bas ni dobra utakmica...jedino sedamdesetih je hajduk imao vise pobjeda od partizana....nisam bas volio te utakmice hajduka i partizana..znao sam da ce biti muka..
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
amper1950 wrote:To je istina. Partizan največi klub na ovim prostorima, Đoković najbolji i največi tenisač u povijesti... Samo ovo dvoje je dovoljnofridrih_niche wrote:Od svih forumaša, ti živiš u najvećim zabludama...
:D
tovarsko pusenje ispod stola
Guest- Guest
....partizan ej uvijek imao neugodnu igru..nisu to bile neke spektakularne igre ali sa puno duela...sto nije odgovaralo hajdukovoj igri koja je imala fantaziste u veznom redu..sliskovic,asanovic...onaj jesic je bio samo takvi cjeparos...prgav igrac....
2015-09-08
..bilo ej prica kako se hajduku stisnu gace kad igra protiv partizana..mislim u ono vrijeme..ali akd pogledas stare utakmice na youtubeu iz onog vremena osamdesetih...to se nije vidjelo na terenu..u mnogim utakmicama hajduk je bolej igrao od partizana..ali jbg dosta ej bilo pehova...iz bezveznih situacija partizan zabijao.....no imao je partizan i dobre kontre...narocito u manceovo vrijeme..dobili su hajduka u beogradu 2-0...iz dvije kontre...
2015-09-08
evo primjera kad hajduk prima dva krumpiraška gola od partizana utakmica iz 1988 na poljudu..bio na utakmici hajduk...bio bolji...dva krasna gola..kod prvog primljenog gola jerko tipuric 5 minuta promatra sto ce scepovic uciniti...kod drugog gola vulicu nesretno intervenira glavom i prakticno uposljava napadaca partizana u gol sansu
https://www.youtube.com/watch?v=MMG9X4mx_hE
https://www.youtube.com/watch?v=MMG9X4mx_hE
2015-09-08
..inace tu utakmicu je karacic odigrao najbolju u dresu hajduka..steta igrao je samo sezonu i pol...mislim da mu ej ova utakmica bila treca ili cetvrta u hajduku kad je dosao...zabio dva gola...namjestio tri sanse...igrao je dobro prvi dio sezone..u proljetnom dijelu ej dosta pauzirao zbog ozljede..sljedecu sezonu ej igrao jesenski dio..ali je isto neke utakmice propustio zbog ozljede...sklon ozljedama inace odlican igrac...
2015-09-08
tu utakmicu pamtim..sto sam solo otisao u split jutarnjim vlakom...vecina ekipe tj hajdukovaca iz zagreba je otislo nocnim vlakom...u sisku su mi se pridruzila dva hajdukovca iz vinkovaca i jedan iz nekog sela kraj petrinje...partizanovaca nije bilo ili je bio pokoji koji se dobro kamuflirao a vjerojatno navijac ili navijaci iz hrvatske...ova dvojica iz vinkovaca morali su se skrivati od konduktera nisu imali karte...ja sam putovao preko ferijalne karte...a petrinjac je kupio...ovaj petrinjac je bogami imao dobar cug...ja sam kupio dvije litre vina..on imao jos dvije na koncu dok sam ja smazao jednu litru on popio tri..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..bilo ej prica kako se hajduku stisnu gace kad igra protiv partizana..mislim u ono vrijeme..ali akd pogledas stare utakmice na youtubeu iz onog vremena osamdesetih...to se nije vidjelo na terenu..u mnogim utakmicama hajduk je bolej igrao od partizana..ali jbg dosta ej bilo pehova...iz bezveznih situacija partizan zabijao.....no imao je partizan i dobre kontre...narocito u manceovo vrijeme..dobili su hajduka u beogradu 2-0...iz dvije kontre...
u prevodu, useru se u gace kada igraju sa vecim od sebe...
tovarske pickice.
Guest- Guest
lupas bezveze..kako se mogu usrati ako su bolji vecim dijelom utakmice...Beli wrote:vuksadinare wrote:..bilo ej prica kako se hajduku stisnu gace kad igra protiv partizana..mislim u ono vrijeme..ali akd pogledas stare utakmice na youtubeu iz onog vremena osamdesetih...to se nije vidjelo na terenu..u mnogim utakmicama hajduk je bolej igrao od partizana..ali jbg dosta ej bilo pehova...iz bezveznih situacija partizan zabijao.....no imao je partizan i dobre kontre...narocito u manceovo vrijeme..dobili su hajduka u beogradu 2-0...iz dvije kontre...
u prevodu, useru se u gace kada igraju sa vecim od sebe...
tovarske pickice.
2015-09-08
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50