Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 5 of 45
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
ne možeš deda pojesti tablu jer ćeš biti debel. nema teretane u kojoj to možeš potrošiti.deda wrote:kaja wrote:
pa treba jesti masti ali ne tablu špeka
možeš jesti i tablu špeka ako to trošiš
problem ovih debeljuca je više u tome što cijeli dan leže pred TVom i gledaju turske sapunice
trebaju više raditi
mršavi se za stolom, ne u teretani.
masti su zdrave i treba ih jesti ali umjereno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:a pičku nemre najti
nije ni to više neki problem, imaš aplikaciju za mobitel, staviš neku sliku na kojoj ti se vide mišići i aplikacija ti pokaže koliko ima ženskih u krugu od 5km
svako malo dođu ponude za druženje i upoznavanje
nakon nekog vremena se zasitiš, ili morš promjeniti mjesto boravka ako želiš nešto novo
Guest- Guest
pa ne možeš to potrošiti, da si u šprintu jedino cijeli dan, al to ne možeš fizičkijastreb wrote:Ni to nije ,Deda,posve točno.
Eno,Janica je bila sportašica i to vrhunska. radila je maksimalno,a opet je bila debeljuškasta i popunjena.
Ni rad tu ne pomaže
ako ti poždereš 5000 cal umjesto 2000 ili 1000 nema sporta gdje bi to potrošio
2015-08-15
ti i svele. dva jebača malo jača.deda wrote:veber wrote:a pičku nemre najti
nije ni to više neki problem, imaš aplikaciju za mobitel, staviš neku sliku na kojoj ti se vide mišići i aplikacija ti pokaže koliko ima ženskih u krugu od 5km
nakon nekog vremena se zasitiš, ili morš promjeniti mjesto boravka ako želiš nešto novo
2014-12-30
meni ova crvena haljinica nije debelo
ako mora uzeti 2 karte u javnom prijevozu - debelo
ako mora uzeti 2 karte u javnom prijevozu - debelo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaja wrote:
ne možeš deda pojesti tablu jer ćeš biti debel. nema teretane u kojoj to možeš potrošiti.
naravno da se mršavi u vježbanjem i fizičkim radom, kalorije su zaliha energije, nju potrošiš spaljivanjem, slično kao što se u peći spaljuju drva
i ne mršaviš npr. znojenjem kako većina ljudi vjeruje, nego disanjem, dišući izbacuješ CO2, tj. ugljik od kojeg su izgrađene masti i šećeri i tako gubiš masu
Guest- Guest
veber wrote:ti i svele. dva jebača malo jača.deda wrote:veber wrote:a pičku nemre najti
instaliraj aplikaciju pa ćeš vidjeti, ženske stalno provjeravaju što ima novog u susjedstvu
Guest- Guest
ima i onih koje ne misle da su seksi nego pričaju da imaju hormonalni poremečaj.
moja susjeda od 120 kila ima takav od poroda kaže, sin joj je moje godište da ne misli netko da je prekjučer rodila. napravi si tortu sa 12 jaja i orasima i pojede pola torte.
imam i prijateljicu sa usporenom štitnjačom kojoj je ona kriva za debljinu. krene sa kulenom i završi na bureku u 22:00 sata. to je ta usporena štitnjača .
znači koliko stavljaš u usta takav si, tebe hormoni mogu tjerati na jelo, da imaš osjećaj gladi ali ne moraš jesti preko mjere i ako imaš apetit.
moja susjeda od 120 kila ima takav od poroda kaže, sin joj je moje godište da ne misli netko da je prekjučer rodila. napravi si tortu sa 12 jaja i orasima i pojede pola torte.
imam i prijateljicu sa usporenom štitnjačom kojoj je ona kriva za debljinu. krene sa kulenom i završi na bureku u 22:00 sata. to je ta usporena štitnjača .
znači koliko stavljaš u usta takav si, tebe hormoni mogu tjerati na jelo, da imaš osjećaj gladi ali ne moraš jesti preko mjere i ako imaš apetit.
2015-08-15
no OK, ne znam koje si ti godište, ovo su uglavnom klinke i mlađe, pa ti možda ne ogovara jer su nezrele
Guest- Guest
joj deda, mršavi se radom ali ne u toj mjeri da bi potrošio bezgranične zalihe kalorija.deda wrote:kaja wrote:
ne možeš deda pojesti tablu jer ćeš biti debel. nema teretane u kojoj to možeš potrošiti.
naravno da se mršavi u vježbanjem i fizičkim radom, kalorije su zaliha energije, nju potrošiš spaljivanjem, slično kao što se u peći spaljuju drva
i ne mršaviš npr. znojenjem kako većina ljudi vjeruje, nego disanjem, dišući izbacuješ CO2, tj. ugljik od kojeg su izgrađene masti i šećeri i tako gubiš masu
uostalom daj pojedi dva bureka navečer deset dana i duboko diši pa nam javi koliko kila si dobio..
2015-08-15
nije svatko zbog proždrljivosti, znam curu koja je do 18te bila normalne težine, a onda joj se nešto nepovratno hormonski dogodilo i u godinu dana dogurala je do 120 kg.. bez obzira na pažnju za stolom, dijete, salate, vježbe i male obroke, čak joj se težina još malo povećalakaja wrote:je kic. svako doslovno.kic wrote:nije, ali nije svak debel zbog prozdrljivosti..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
koje su klinke?deda wrote:no OK, ne znam koje si ti godište, ovo su uglavnom klinke i mlađe, pa ti možda ne ogovara jer su nezrele
2015-08-15
kaja wrote:ima i onih koje ne misle da su seksi nego pričaju da imaju hormonalni poremečaj.
i pogledala je 3-4 sapunice taj dan te napravila ukupno 0 čučnjeva
Guest- Guest
baš sam o tome pisala, nema kila bez hrane, to ti je jedan kroz jedanNeve wrote:nije svatko zbog proždrljivosti, znam curu koja je do 18te bila normalne težine, a onda joj se nešto nepovratno hormonski dogodilo i u godinu dana dogurala je do 120 kg.. bez obzira na pažnju za stolom, dijete, salate, vježbe i male obroke, čak joj se težina još malo povećalakaja wrote:je kic. svako doslovno.kic wrote:nije, ali nije svak debel zbog prozdrljivosti..
2015-08-15
kaja wrote:koje su klinke?deda wrote:no OK, ne znam koje si ti godište, ovo su uglavnom klinke i mlađe, pa ti možda ne ogovara jer su nezrele
na mobilnim aplikacijama, veber misli da ne mogu naći djevojku za sex
Guest- Guest
nitko na salati nije dogurao do 120 kila sigurno, laže te.kaja wrote:baš sam o tome pisala, nema kila bez hrane, to ti je jedan kroz jedanNeve wrote:nije svatko zbog proždrljivosti, znam curu koja je do 18te bila normalne težine, a onda joj se nešto nepovratno hormonski dogodilo i u godinu dana dogurala je do 120 kg.. bez obzira na pažnju za stolom, dijete, salate, vježbe i male obroke, čak joj se težina još malo povećalakaja wrote:je kic. svako doslovno.kic wrote:nije, ali nije svak debel zbog prozdrljivosti..
2015-08-15
aha, ja sam mislila da ti nešto meni..deda wrote:kaja wrote:koje su klinke?deda wrote:no OK, ne znam koje si ti godište, ovo su uglavnom klinke i mlađe, pa ti možda ne ogovara jer su nezrele
na mobilnim aplikacijama, veber misli da ne mogu naći djevojku za sex
2015-08-15
Sve je matematika, koliko uneseš i koliko potrošiš....
Prežderavanje i debljina su znak neodgovornosti i neurednog života.
Prežderavanje i debljina su znak neodgovornosti i neurednog života.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaja wrote:
uostalom daj pojedi dva bureka navečer deset dana i duboko diši pa nam javi koliko kila si dobio..
ustajem u 5, odradim trening, mogu jesti bureka koliko god želim
Guest- Guest
rad pomaže, ali Janica je skijašica, a ne gimnastičarkajastreb wrote:Ni to nije ,Deda,posve točno.
Eno,Janica je bila sportašica i to vrhunska. radila je maksimalno,a opet je bila debeljuškasta i popunjena.
Ni rad tu ne pomaže
skijaši moraju imati masu, jer tako bolje drže stazu i lakše kontroliraju kretanje skija
neva- Posts : 4367
2014-04-12
haha, aha baš, meni to nemoj pričatideda wrote:kaja wrote:
ustajem u 5, odradim trening, mogu jesti bureka koliko god želim
pojedi ga deset dana navecer pa mi javi kako stvari stoje
2015-08-15
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola