Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 3 of 45
Page 3 of 45 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
kaja wrote:a već mi je dosta togaveber wrote:a, kaja otrovna po obicaju
pretili sami sebe proglasili nekima koji znaju što hoće (to je žderati) i bolesnima one koji drže do sebe
nevjerojatno
pa to je po uzoru na pedere
je, al onda su bili pothranjeni , nije bilo hrane pa je debljina održavala neko blagostanje.Oh_Femder wrote:Nekad se za djecu govorilo: - Vidi ga kako je zdrav i debeo!kaja wrote:a već mi je dosta togaveber wrote:a, kaja otrovna po obicaju
pretili sami sebe proglasili nekima koji znaju što hoće (to je žderati) i bolesnima one koji drže do sebe
nevjerojatno
Danas nam se pak standardi ženske ljepote određuju po šerijatu: - Brij sve što se može obrijati! i po ukusu modnih kreatora koji vole dečkiće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U neka druga vremena obline su bile simbol ženske ljepote. Od antike Grčke i Rima,pa do renesanse.kaja wrote:
aj reci, posebno žene, slika se u vešu sa 85 kila i obline su moderne naslov umjesto da zatvori usta i hoda.
Neuhranjene barbike su sinonim ženske ljepote koji je nametnut tek u novije doba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja wrote::)veber wrote:ja volim mrsave s malim sisama i imam 30kaja wrote:a već mi je dosta togaveber wrote:a, kaja otrovna po obicaju
nevjerojatnokgcm u visinu manje od marcela
ako odemo u ozbiljne vode, debljina je bolest. prezderavanje je bolest.kaja wrote:pa pazi, umjesto da kažu-jesmo, debeli smo, volimo jesti , jače je od nas, ne izgledamo ali smažemo sve u tanjuru jer teško se kontrolirati oni- baš smo lijepi, ovi mršavi su bolesni
s druge strane i hormoni utjeu na debljinu.
2014-12-30
veber wrote:ti zemi mrak-tartaš, ja bum ladydebotoijusto wrote:kaja wrote:a ja prasica.debotoijusto wrote:ovo ja zovem zena
zena koja zna sto zeli u zivotu
"prasica" je stanje duha
cekaj malo , nisam toliko napusen , govorimo o ovoj crvenoj haljini
tko je lady ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da, nečeš priznati da imaš problem pa proglasiš nenormalnima sve oko sebe.marcellus wrote:kaja wrote:a već mi je dosta togaveber wrote:a, kaja otrovna po obicaju
nevjerojatno
baš me to nervira..
2015-08-15
pismejker wrote:ufffff..uzas..!!! NE OTVARATI..!!
E da Je Tihomiru taka jedna špek bomba...puna šaka brade. Ali kaj ćeš, on se i s ovim mora zadovoljit.
Last edited by Oh_Femder on 12/3/2017, 19:12; edited 1 time in total
imam takvu prijateljicu, 80 kila i uska svjetlo zeleno haljina i sise broj 5 umjetne pa izgleda kao da ima 100 kila s njima. štiklice se krive pod njom. i onda nam objasni da bi se trebali mao udebljati - kaj vam je, se nervirate nešto. jel s nama nešto nije u redu, ona je super..
2015-08-15
opet proizvoljno seres.jastreb wrote:U neka druga vremena obline su bile simbol ženske ljepote. Od antike Grčke i Rima,pa do renesanse.kaja wrote:
aj reci, posebno žene, slika se u vešu sa 85 kila i obline su moderne naslov umjesto da zatvori usta i hoda.
Neuhranjene barbike su sinonim ženske ljepote koji je nametnut tek u novije doba.
u rimu su zene bile normalne, tek u srednjem vijekuuzor postaju debele.
2014-12-30
moram ipak na lapkaja wrote:imam takvu prijateljicu, 80 kila i uska svjetlo zeleno haljina i sise broj 5 umjetne pa izgleda kao da ima 100 kila s njima. štiklice se krive pod njom. i onda nam objasni da bi se trebali mao udebljati - kaj vam je, se nervirate nešto. jel s nama nešto nije u redu, ona je super..
2014-12-30
A-ha, tek u srednjem vijeku ;Pveber wrote:opet proizvoljno seres.jastreb wrote:U neka druga vremena obline su bile simbol ženske ljepote. Od antike Grčke i Rima,pa do renesanse.kaja wrote:
A prije toga su žene bile sve sama jedna anoreksičarka do druge anoreksičarke.
kaja wrote:da, nečeš priznati da imaš problem pa proglasiš nenormalnima sve oko sebe.marcellus wrote:kaja wrote:a već mi je dosta togaveber wrote:a, kaja otrovna po obicaju
nevjerojatno
baš me to nervira..
kako ove cure proganjaju tvoju mrsavost te nazivaju nenormalnom ?
postoji ljudi koja voli obline , to ogromno trziste zato imas pojavu ovih zena bez srama van zakona modnih diktata
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hahahahaha..tako je to danas..sve overkill se proglasava normalnom..kaja wrote:imam takvu prijateljicu, 80 kila i uska svjetlo zeleno haljina i sise broj 5 umjetne pa izgleda kao da ima 100 kila s njima. štiklice se krive pod njom. i onda nam objasni da bi se trebali mao udebljati - kaj vam je, se nervirate nešto. jel s nama nešto nije u redu, ona je super..
Jebi ga,ja 185 cisti misici,jake ruke i noge,cvrst trbuh,ne mogu lako naci nista za odjenuti,jer su defacto standardnog muskarca proglasili likom koji podsjeca na izduzene Elijene..duge i tanke ruke i noge i velika glava..
Kupujem,bas elasticne Hoody-je,XXL,knap mi ruka prodje kroz rukav,sciferšlusam se,samo sto nije na meni naspanovano po ramenima i preko grudi..
Mama vodi klinca u busu,a klinac onako sa strahopostovanjem mami prosapce..VIDI..!!! KAKO JE OVAJ "MAN" SNAZAN..i gleda me kao nekog Monstera koji unistave sve oko sebea..jebote u sekund se osjetih kao dinosaur...Ono,nisam niti debeljuskast,samo jak,a i to se tumaci kao BUUUU-HUUUU..!!!
Oke špek,ali otkad su to misicavo i jako tijelo postali manjkavost??
Guest- Guest
miješaš prapočetak i antiku. pogledaj uzor kiparima i pokojem slikaru u antici.Oh_Femder wrote:A-ha, tek u srednjem vijeku ;Pveber wrote:opet proizvoljno seres.jastreb wrote:U neka druga vremena obline su bile simbol ženske ljepote. Od antike Grčke i Rima,pa do renesanse.kaja wrote:
A prije toga su žene bile sve sama jedna anoreksičarka do druge anoreksičarke.
rim kao i grčka prije su prezirali debljinu.
na što liči apokimeon? na debelog prasca?
2014-12-30
a, tek ru(j)ka...pismejker wrote:hahahahaha..tako je to danas..sve overkill se proglasava normalnom..kaja wrote:imam takvu prijateljicu, 80 kila i uska svjetlo zeleno haljina i sise broj 5 umjetne pa izgleda kao da ima 100 kila s njima. štiklice se krive pod njom. i onda nam objasni da bi se trebali mao udebljati - kaj vam je, se nervirate nešto. jel s nama nešto nije u redu, ona je super..
Jebi ga,ja 185 cisti misici,jake ruke i noge,cvrst trbuh,ne mogu lako naci nista za odjenuti,jer su defacto standardnog muskarca proglasili likom koji podsjeca na izduzene Elijene..duge i tanke ruke i noge i velika glava..
Kupujem,bas elasticne Hoody-je,XXL,knap mi ruka prodje kroz rukav,sciferšlusam se,samo sto nije na meni naspanovano po ramenima i preko grudi..
Mama vodi klinca u busu,a klinac onako sa strahopostovanjem mami prosapce..VIDI..!!! KAKO JE OVAJ "MAN" SNAZAN..i gleda me kao nekog Monstera koji unistave sve oko sebea..jebote u sekund se osjetih kao dinosaur...Ono,nisam niti debeljuskast,samo jak,a i to se tumaci kao BUUUU-HUUUU..!!!
ta se nemre nadivit tvom tijelu uz mješalicu.
2014-12-30
ne proganja nitko moju mršavost niti sam ja tako mršava, normalna u stvari.debotoijusto wrote:
kako ove cure proganjaju tvoju mrsavost te nazivaju nenormalnom ?
postoji ljudi koja voli obline , to ogromno trziste zato imas pojavu ovih zena bez srama van zakona modnih diktata
ali vidim da debeli ljudi, žene posebno , muškarci su objektivniji i kažu da moraju smršaviti ali ne mogu izdržati, vole jesti, dok one ne priznaju problem nego laprdaju o oblinama
mene ne može progoniti nitko jer ja bez problema kažem -zatvori usta i kupi steznik, ispala ti trbušina, nije to baš seksi kak misliš..
2015-08-15
Pogledaj malo skulpture žena iz antike. Uglavnom vidiš obline,naročito na stumačiću,koji je obavezno istaknut,a isto i bokovi,kao i grudi.veber wrote:opet proizvoljno seres.jastreb wrote:U neka druga vremena obline su bile simbol ženske ljepote. Od antike Grčke i Rima,pa do renesanse.kaja wrote:
I kod nas na selu,napose slavonskom kao ideal ženske ljepote redovito se isticala jedra i stamena snaša.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dici ti meni Puslice???veber wrote:a, tek ru(j)ka...pismejker wrote:hahahahaha..tako je to danas..sve overkill se proglasava normalnom..kaja wrote:imam takvu prijateljicu, 80 kila i uska svjetlo zeleno haljina i sise broj 5 umjetne pa izgleda kao da ima 100 kila s njima. štiklice se krive pod njom. i onda nam objasni da bi se trebali mao udebljati - kaj vam je, se nervirate nešto. jel s nama nešto nije u redu, ona je super..
ta se nemre nadivit tvom tijelu uz mješalicu.
Guest- Guest
Page 3 of 45 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru