Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 21 of 45
Page 21 of 45 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 33 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
ne trebaju biti djeca moja,da vidim,kako se u nekim razvodima brutalno koristila od strane "roditelja",da bi se namakao neki osobni interes..veber wrote:ti znaš, jebote.pismejker wrote:jea,a pravi karakteri isplivavaju na povrsinu,kad se brak raspada i djeca postanu objekti ucjena,najcesce od strane zena..a kak je lijepo sve poceloLeviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
djeca su tvoja uvijek.
odgovornost tebe prema djetetu je uvijek.
žene su tu majke i roditeljice.
ostalo..blago zenama sa tobom...dobar si za iskoristiti..a za te zene si ti jedan korisni tutlek,i nis drugo..
Guest- Guest
pa to u nekim odredjenim dozama i nije lose jer izostrava duh, medjutim ako prejde u stalno stanje onda je bolje vatat tutanjmaggie13 wrote:eto, vidi se 'ko zna..to je realnost, nista tragicno..naprotiv, ima svoje drazi i zivotnost ;-)Leviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
trebao bi napravit malu iznimku ( jednokratna promjena) :Dgovinda wrote:Kakva pogreska? Ja nikad ne grijesim. Ako i pogrijesim nikad to ne priznam niti se izvinjavam zbog toga. Dakle, neko je pogrijesio od forumasa u cemu?maggie13 wrote:smuga kad se treba priznat pogreska, ha?! @_@govinda wrote:Mah, bljezgarije i bezvezarije...
:D
I ispricat se za ocito lazno optuzivanje.
B-)
2014-04-12
Ovdje treba izvući i psihoanalitičku potku...
Mi smo bića odnosa i jedino u odnosu s drugima postojimo, jedino tako smo zdravi.
Jak ego je zdrav a narcizam je već problem....i tako dalje.
Mi smo bića odnosa i jedino u odnosu s drugima postojimo, jedino tako smo zdravi.
Jak ego je zdrav a narcizam je već problem....i tako dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zbog sveopšte nemoralnosti tadašnjih žena Pigmalion nije hteo da se ženi i živeo je samo za svoju umetnost. Međutim, čeznuo je za idealnom ženom, pa ju je prema sopstvenoj predstavi načinio od slonove kosti. To je uradio tako savršeno da joj ni jedna od smrtnih žena nije bila ravna. U svojoj samoći Pigmalion se u nju toliko zaljubio da joj je donosio poklone, ukrašavao je nakitom i oblačio kao da je živa. Kad je boginja Afrodita slavila svoj praznik, prineo joj je u hramu sjajnu žrtvu i pred žrtvenikom izgovorio bojažljivu molbu da mu od tog kipa stvori ženu. Ona mu je ispunila želju i kad se vratio kući kip je bio živ. U braku oživelog kipa i Pigmaliona rodila se Pafa.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Pigmalion
zapad je i onda bio dekadentan, žene su bile nemoralne još u kameno doba, neidealne, kakve su tek danas
https://sh.wikipedia.org/wiki/Pigmalion
zapad je i onda bio dekadentan, žene su bile nemoralne još u kameno doba, neidealne, kakve su tek danas
Guest- Guest
onda je kronicna bolest..da.Leviathan2 wrote:pa to u nekim odredjenim dozama i nije lose jer izostrava duh, medjutim ako prejde u stalno stanje onda je bolje vatat tutanjmaggie13 wrote:eto, vidi se 'ko zna..to je realnost, nista tragicno..naprotiv, ima svoje drazi i zivotnost ;-)Leviathan2 wrote:veza izmedju muskarca i zene je u 80% slucajeva neprestani boj, od nametanja svojih pogleda do koristenjasvih vrsta ucjena pritisaka i slicno da se partner postavi u podredjeni polozaj, sve je to stvar odgoja i trenutnih normi u ljudskim odnosima
@_@
2014-04-12
Ja nekoga optuzio? Kad?maggie13 wrote:trebao bi napravit malu iznimku ( jednokratna promjena) :Dgovinda wrote:Kakva pogreska? Ja nikad ne grijesim. Ako i pogrijesim nikad to ne priznam niti se izvinjavam zbog toga. Dakle, neko je pogrijesio od forumasa u cemu?maggie13 wrote:smuga kad se treba priznat pogreska, ha?! @_@govinda wrote:Mah, bljezgarije i bezvezarije...
B-)
2016-11-17
hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:;Pdijagram wrote:seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijekLeviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
umjesto o treniranju, dijeti, katabolizmu prica se o svemu i svacemu
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
a teranje da pravi burek i to ;D
ljudi koji ne vole sebe mrze i druge
Guest- Guest
javi se kad se prestanes pravit lud :Dgovinda wrote:Ja nekoga optuzio? Kad?maggie13 wrote:trebao bi napravit malu iznimku ( jednokratna promjena) :Dgovinda wrote:Kakva pogreska? Ja nikad ne grijesim. Ako i pogrijesim nikad to ne priznam niti se izvinjavam zbog toga. Dakle, neko je pogrijesio od forumasa u cemu?maggie13 wrote:smuga kad se treba priznat pogreska, ha?! @_@govinda wrote:Mah, bljezgarije i bezvezarije...
B-)
2014-04-12
Mah, sto bi vi mijenjale muskarca da ste rodjene u Kongu ili Jemenu....
2016-11-17
nista burek, dijeta,vidi sto je tema:)Leviathan2 wrote:hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:;Pdijagram wrote:seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijekLeviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
dijagram-
2015-08-09
ha, sto je ovo?!Leviathan2 wrote:hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:;Pdijagram wrote:seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijekLeviathan2 wrote:hm, tem o debelima nagurala 19 stranica, a na trecoj debele i zaboravljene kao tema :D
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
Ja mislila da ce osmijeh biti dovoljan :-D
2014-04-12
opet krivo, ja volim sebe al zasto bih volio druge, niti ih ne mrzim nego se odnosim prema njima po sudu koji sam stekao na osnovu njihovih cinideda wrote:ili kako je rekao Isus, ljubi druge kao što ljubiš samog sebeepikur37 wrote:
Jak ego je zdrav
dobro da ste spomenuli burek, idem pojesti 2 da dokažem kaji kako se može i to jesti iza 10 navečer bez posljedica
Guest- Guest
deda wrote:ili kako je rekao Isus, ljubi druge kao što ljubiš samog sebeepikur37 wrote:
Jak ego je zdrav
Može se i iz toga povlačiti no kad sam već u psihoanalizi.
Zdrav, jak ego i snažni mehanizmi obrane su jamac zdravlja.
Dočim pad u narcizam je već patologija...
Otud mi dođe žao kad čujem studentariju kako pričaju da je ego neprijatelj samoostvarenja:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
smij se ti caci svomemaggie13 wrote:ha, sto je ovo?!Leviathan2 wrote:hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:;Pdijagram wrote:
seka je kriva, samo usmjerava pricu na slijepi kolosijek
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
reklo bi u nasem kotaru:)
dijagram-
2015-08-09
Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...maggie13 wrote:javi se kad se prestanes pravit lud :Dgovinda wrote:Ja nekoga optuzio? Kad?maggie13 wrote:trebao bi napravit malu iznimku ( jednokratna promjena) :Dgovinda wrote:Kakva pogreska? Ja nikad ne grijesim. Ako i pogrijesim nikad to ne priznam niti se izvinjavam zbog toga. Dakle, neko je pogrijesio od forumasa u cemu?maggie13 wrote:
smuga kad se treba priznat pogreska, ha?! @_@
B-)
2016-11-17
Po ovom dosad,najobjektivnija cura ovdje je kolegica-Noor...
Guest- Guest
:Ddijagram wrote:smij se ti caci svomemaggie13 wrote:ha, sto je ovo?!Leviathan2 wrote:hm, samo todijagram wrote:deset dlanom po guzimaggie13 wrote:
;P
Kriva sam, priznajem..
Ocekujem blagu kaznu 8-)
reklo bi u nasem kotaru:)
Evo, je li dovoljno sirok, braco?
2014-04-12
Page 21 of 45 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 33 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola