UGROŽENI HERCEGOVCI U HRVATSKOJ
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: UGROŽENI HERCEGOVCI U HRVATSKOJ
I feminiziran izgled kod muškarca. Ni Hercegovci više nisu kaj su nekad bili. Sad svaki drugi depilira ljubavni tepihEro wrote:Došla nova vrimena, kad se isključivo cijeni znanje, rad i rezultati toga rada. "Borbene" nitko više niti cijeni niti sluša...To jebe naše "antifašiste", koji broje milijun žrtava u ww2, ali ih nema na svjeckoj listi antifašista. Jbga, ne mare za njihova mređusobna sranja, klanja i nabadanja vilama po bosanskim gudurama...
Guest- Guest
albatros wrote:
Zamislimo da su Istrijani koji su decenijama bili pod Italijom kako bi što više ličili na Hrvate u Hrvatskoj odbacili svoje istarske kapice, roženice, fuže i svoju čakavštinu ,te da su počeli pjevati zagorske popevke,igrati belu,jesti čorbanac ,piti PAN pivo i svirati gusle.
Poštuju hrvatsko, al' čuvaju svoje, kao i Zagorci. Navek su si bili dobri s Horvati.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Opet neka hrvatska podmećanja...Ma nebu to 'ercegovce premaknilo ni za milimetar od puta kojeg "instiktivno" odrede.Eva wrote:I feminiziran izgled kod muškarca. Ni Hercegovci više nisu kaj su nekad bili. Sad svaki drugi depilira ljubavni tepihEro wrote:Došla nova vrimena, kad se isključivo cijeni znanje, rad i rezultati toga rada. "Borbene" nitko više niti cijeni niti sluša...To jebe naše "antifašiste", koji broje milijun žrtava u ww2, ali ih nema na svjeckoj listi antifašista. Jbga, ne mare za njihova mređusobna sranja, klanja i nabadanja vilama po bosanskim gudurama...
Karavana ide dalje...
2014-04-23
Baš svaki drugi? Neću zapravo ni pitati otkud to znaš...Eva wrote:Sad svaki drugi depilira ljubavni tepih
Guest- Guest
Jok, iskustva s Jadrana ovog ljeta. Ne samo da prsa depiliraju nego ih ima koji i nogice imaju glatke. Čak sumnjam na šećernu pastu a ne na vosak, jer i koža na izgled djeluje glatkijaEro wrote:Opet neka hrvatska podmećanja...Ma nebu to 'ercegovce premaknilo ni za milimetar od puta kojeg "instiktivno" odrede.Eva wrote:I feminiziran izgled kod muškarca. Ni Hercegovci više nisu kaj su nekad bili. Sad svaki drugi depilira ljubavni tepihEro wrote:Došla nova vrimena, kad se isključivo cijeni znanje, rad i rezultati toga rada. "Borbene" nitko više niti cijeni niti sluša...To jebe naše "antifašiste", koji broje milijun žrtava u ww2, ali ih nema na svjeckoj listi antifašista. Jbga, ne mare za njihova mređusobna sranja, klanja i nabadanja vilama po bosanskim gudurama...
Karavana ide dalje...
Guest- Guest
S plaže svi mladi izdepilirani, s pločicama, nekim taškicama i onim zdravim bočicama za vodu.Starhemberg wrote:Baš svaki drugi? Neću zapravo ni pitati otkud to znaš...Eva wrote:Sad svaki drugi depilira ljubavni tepih
Guest- Guest
Eva wrote:Jok, iskustva s Jadrana ovog ljeta. Ne samo da prsa depiliraju nego ih ima koji i nogice imaju glatke. Čak sumnjam na šećernu pastu a ne na vosak, jer i koža na izgled djeluje glatkijaEro wrote:Opet neka hrvatska podmećanja...Ma nebu to 'ercegovce premaknilo ni za milimetar od puta kojeg "instiktivno" odrede.Eva wrote:I feminiziran izgled kod muškarca. Ni Hercegovci više nisu kaj su nekad bili. Sad svaki drugi depilira ljubavni tepihEro wrote:Došla nova vrimena, kad se isključivo cijeni znanje, rad i rezultati toga rada. "Borbene" nitko više niti cijeni niti sluša...To jebe naše "antifašiste", koji broje milijun žrtava u ww2, ali ih nema na svjeckoj listi antifašista. Jbga, ne mare za njihova mređusobna sranja, klanja i nabadanja vilama po bosanskim gudurama...
Karavana ide dalje...
Šta bi trebali u Hrvatsku ići u svom "ruhu"? Rezultat nula, u tom slučaju. Prilagode se za onaj vikend, dlake brzo narastu...Cilj opravdava sredstvo.
2014-04-23
Retro look je in, pogotovo ak si u manjini. Mam se istaknešEro wrote:Eva wrote:Jok, iskustva s Jadrana ovog ljeta. Ne samo da prsa depiliraju nego ih ima koji i nogice imaju glatke. Čak sumnjam na šećernu pastu a ne na vosak, jer i koža na izgled djeluje glatkijaEro wrote:Opet neka hrvatska podmećanja...Ma nebu to 'ercegovce premaknilo ni za milimetar od puta kojeg "instiktivno" odrede.Eva wrote:I feminiziran izgled kod muškarca. Ni Hercegovci više nisu kaj su nekad bili. Sad svaki drugi depilira ljubavni tepihEro wrote:Došla nova vrimena, kad se isključivo cijeni znanje, rad i rezultati toga rada. "Borbene" nitko više niti cijeni niti sluša...To jebe naše "antifašiste", koji broje milijun žrtava u ww2, ali ih nema na svjeckoj listi antifašista. Jbga, ne mare za njihova mređusobna sranja, klanja i nabadanja vilama po bosanskim gudurama...
Karavana ide dalje...
Šta bi trebali u Hrvatsku ići u svom "ruhu"? Rezultat nula, u tom slučaju. Prilagode se za onaj vikend, dlake brzo narastu...Cilj opravdava sredstvo.
Guest- Guest
Eva wrote:Retro look je in, pogotovo ak si u manjini. Mam se istaknešEro wrote:Eva wrote:Jok, iskustva s Jadrana ovog ljeta. Ne samo da prsa depiliraju nego ih ima koji i nogice imaju glatke. Čak sumnjam na šećernu pastu a ne na vosak, jer i koža na izgled djeluje glatkijaEro wrote:Opet neka hrvatska podmećanja...Ma nebu to 'ercegovce premaknilo ni za milimetar od puta kojeg "instiktivno" odrede.Eva wrote:I feminiziran izgled kod muškarca. Ni Hercegovci više nisu kaj su nekad bili. Sad svaki drugi depilira ljubavni tepihEro wrote:Došla nova vrimena, kad se isključivo cijeni znanje, rad i rezultati toga rada. "Borbene" nitko više niti cijeni niti sluša...To jebe naše "antifašiste", koji broje milijun žrtava u ww2, ali ih nema na svjeckoj listi antifašista. Jbga, ne mare za njihova mređusobna sranja, klanja i nabadanja vilama po bosanskim gudurama...
Karavana ide dalje...
Ako samo to vidite onda ni onog najvrijednijeg niste dostojne.
2014-04-23
Ero wrote:Kono moja, sve su već popušili ...mortal-joint wrote:Dok ne stigne koji od upisa slobodno zapalite i popušite.....
. Ero lijep pozdrav !!!
immortal-
2014-04-16
ne nego u hladovinu di brojiš hercegovcima dlake mi doli i gorida si mi žena ZADAVIO BI TE KA ZADNJU KURVETINU !!!Eva wrote:Pa ne idem na nudističke plaže
Na tvom avataru samo fali penis i sperma na tvom licu to si cropala je samo osmjeh oblizane sperme ali ne svoga muža nego židovske nevjere-.---.biblijske AJ ME TUŽI !!! AKO SE USUDIŠ !!!!
Last edited by bugati_2 on 4/9/2015, 16:33; edited 2 times in total (Reason for editing : fvvvb)
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
bugati_2 wrote:ne nego u hladovinu di brojiš hercegovcima dlake mi doli i gorida si mi žena ZADAVIO BI TE KA ZADNJU KURVETINU !!!Eva wrote:Pa ne idem na nudističke plaže
Na tvom avataru samo fali penis i sperma na tvom licu to si cropala je samo osmjeh oblizane sperme ali ne svoga muža nego židovske nevjere-.---.biblijske AJ ME TUŽI !!! AKO SE USUDIŠ !!!!
ti 9 mjeseci u bajboku nije bilo dovoljno???
Last edited by bogomdani on 4/9/2015, 17:09; edited 1 time in total (Reason for editing : efe)
Guest- Guest
Ne kupaju se ljudi u oklopu, pobogu....Eva wrote:Pa ne idem na nudističke plaže
2014-04-23
mortal-joint wrote:Ero wrote:Kono moja, sve su već popušili ...mortal-joint wrote:Dok ne stigne koji od upisa slobodno zapalite i popušite.....
. Ero lijep pozdrav !!!
I tebi, lipotice. Bilježim se.
2014-04-23
wtf,bugati_2 wrote:ne nego u hladovinu di brojiš hercegovcima dlake mi doli i gorida si mi žena ZADAVIO BI TE KA ZADNJU KURVETINU !!!Eva wrote:Pa ne idem na nudističke plaže
Guest- Guest
wtfbogomdani wrote:bugati_2 wrote:ne nego u hladovinu di brojiš hercegovcima dlake mi doli i gorida si mi žena ZADAVIO BI TE KA ZADNJU KURVETINU !!!Eva wrote:Pa ne idem na nudističke plaže
ti 9 mjeseci u bajboku nije bilo dovoljno???
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/papa-do-sada-isao-tamo-gdje-su-katolici-ugrozeni-iduce-godine-stize-u-hercegovinu-979449
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bosanci i Hercegovci sretan vam Dan nezavisnosti
» Hercegovci i Posavljaci prodaju zemlju Arapima
» HERCEGOVCI VODE HRVATSKU PREMA ODLIČJU
» Albanci nude RS za Kosovo, Hercegovci gube sve
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Hercegovci i Posavljaci prodaju zemlju Arapima
» HERCEGOVCI VODE HRVATSKU PREMA ODLIČJU
» Albanci nude RS za Kosovo, Hercegovci gube sve
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu