GOLA PEVA O SPERMI
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
Neve wrote:ponedjeljak btw nije dobar ni za što
Dobar je za mrzovolju.
Guest- Guest
Neve wrote:nevjerojatno, baš si pogodio osobinu koju nemam ni u tragovimadeda wrote:subota je, ozbiljne razgovore možemo ostaviti za ponedjeljak
uostalom nevjestu treba malo zafrkavati jer je konzervativna
ponedjeljak btw nije dobar ni za što
možda, ženske inače reagiraju na provokaciju ako im bezobrazno komentiraš izgled, pa ti onda dokazuju suprotno
mislio sam da bi ti možda mogla reagirati na glup komentar o konzervativnoj osobnosti
Guest- Guest
.. osim kad nisamNoor wrote:možda, ali je i kooperativna, to je vrlina :)
kad bi me čak i 'princ na bijelom konju' pozvao van na provod uz ovakvu muziku, možda bih mu rekla ne
neva- Posts : 4367
2014-04-12
deda wrote:mislio sam da bi ti možda mogla reagirati
Bitno je da izazoveš reakciju, a?
Guest- Guest
speare_shaker wrote:deda wrote:mislio sam da bi ti možda mogla reagirati
Bitno je da izazoveš reakciju, a?
kompliciranije je, moraš znati kako netko razmišlja i što misli da bi mogao izazvati reakciju
ovo je više usmjeravanje pažnje na sebe, kako bi zadovoljio vlastitu potrebu da budem u središtu zbivanja
Guest- Guest
ne grizem tako prozirne mamcededa wrote:možda, ženske inače reagiraju na provokaciju ako im bezobrazno komentiraš izgled, pa ti onda dokazuju suprotno
mislio sam da bi ti možda mogla reagirati na glup komentar o konzervativnoj osobnosti
a cilj provokacije bi bio? da izvedem pole-dance sa striptizom
2014-04-12
neve, ali tko zna što bi propustilaNeve wrote:.. osim kad nisamNoor wrote:možda, ali je i kooperativna, to je vrlina :)
kad bi me čak i 'princ na bijelom konju' pozvao van na provod uz ovakvu muziku, možda bih mu rekla ne
Guest- Guest
Noor wrote:neve, ali tko zna što bi propustila
Propuštanje uživanja u takvoj "muzici" nema cijenu.
Guest- Guest
da, vidim... promišljeno se služiš osobama i svim sredstvima da bi cimnuo i pojačao dojam, bravodeda wrote:kompliciranije je, moraš znati kako netko razmišlja i što misli da bi mogao izazvati reakciju
ovo je više usmjeravanje pažnje na sebe, kako bi zadovoljio vlastitu potrebu da budem u središtu zbivanja
2014-04-12
ionako ne može ići na ta mjesta ako ne zna pušiti ove elektronske cigarete i praviti puno dima
Guest- Guest
evo već unaprijed lijem suze i kajem sespeare_shaker wrote:Propuštanje uživanja u takvoj "muzici" nema cijenu.Noor wrote:neve, ali tko zna što bi propustila
2014-04-12
Neve wrote:da, vidim... promišljeno se služiš osobama i svim sredstvima dadeda wrote:kompliciranije je, moraš znati kako netko razmišlja i što misli da bi mogao izazvati reakciju
ovo je više usmjeravanje pažnje na sebe, kako bi zadovoljio vlastitu potrebu da budem u središtu zbivanjabi cimnuo i pojačao dojam, bravo
govorim ono što drugi žele čuti, kad bi imala poštene misli ne bi ih trebalo na prevaru oslobađati cimanjem
Guest- Guest
uff? znači ništa, prestala sam dimiti i sad sam cijela fina i neporočnadeda wrote:ionako ne može ići na ta mjesta ako ne zna pušiti ove elektronske cigarete i praviti puno dima
2014-04-12
nisam uopće mislila na sebededa wrote:govorim ono što drugi žele čuti, kad bi imala poštene misli ne bi ih trebalo na prevaru oslobađati cimanjem
ali svejedno, nije loše da se potrudiš za ono što želiš
2014-04-12
Koliko je prošlo? Jel brojiš nešto ovog tipa; ne dimim već dva mjeseca, 18 dana, 4 sata i 16 minuta Mislim nije to ništa, znam ja jednog alkosa koji i danas broji a došao je istom metologijom do 5 godina, x mjeseci, x dana x sati i x minutaNeve wrote:uff? znači ništa, prestala sam dimiti i sad sam cijela fina i neporočnadeda wrote:ionako ne može ići na ta mjesta ako ne zna pušiti ove elektronske cigarete i praviti puno dima
Guest- Guest
uklopila si se u društvene moralne okvire, utišala svoj prkos, postaje sve poželjnija konzervativnom dijelu forumaspeare_shaker wrote:Neve wrote:prestala sam dimiti
Nemrem bilivit. Ali bio je i red.
očito sam na tragu nečeg kad joj imputiram da je konzervativna
Guest- Guest
ni ja nisam mogla ispočetka, sama sebi sam fenomen, tj. fenowomanspeare_shaker wrote: Nemrem bilivit. Ali bio je i red.
eto, skoro sve se može kad se hoće
2014-04-12
tre911 wrote:alkosa koji i danas broji a došao je istom metologijom do 5 godina, x mjeseci, x dana x sati i x minuta
Uff, taj već od samog brojanja ne stigne piti.
Guest- Guest
brojim naravno.. ali sam još zelena, tek 3 tjednatre911 wrote:Koliko je prošlo? Jel brojiš nešto ovog tipa; ne dimim već dva mjeseca, 18 dana, 4 sata i 16 minuta Mislim nije to ništa, znam ja jednog alkosa koji i danas broji a došao je istom metologijom do 5 godina, x mjeseci, x dana x sati i x minuta
2014-04-12
deda wrote:uklopila si se u društvene moralne okvire, utišala svoj prkos, postaje sve poželjnija konzervativnom dijelu foruma
Ja konzervativan? Samo realan i praktičan.
Guest- Guest
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 5 of 19