GOLA PEVA O SPERMI
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
U takvom je ozračju starije spotove snimao Sinan Sakić.govinda wrote:bas tako....ni kod nas vise nema tih kafana, ono karirani stoljnak, limena pepeljara, kroner u cosku kunja, gazdarica kafane ima vece brkove od svih gostiju...to fali, jebes mesing...asilovski wrote:baš to, toga nema više nažalost sada su sve iste umjetni mramor, lažni mesing i svjetlo ko na ispitivanjugovinda wrote:de mi reci dje ima ta kafana sa kariranim stolovima i miljeom, idem odma' tamo?aben wrote:meni ih je dosta za cili život, fola lipa.asilovski wrote:
nemaš ti pojma pojmice, u ostalom sumnjam da ti uopće izlaziš tako da...
izlazin? ono, ko vunka? :D
normalno da ne izlazin, nis popizdi
Traperice,izgužvana majica,a na nogama one cipele što liče opancima kakve su se nekada prodavale ljeti na štandovima Janjevaca i Cigića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne bih rekao. Možda na pijaci,ali to i nisu kafići nego barake koje rade samo na pazarne dane.Triny wrote:Ima. U Kladuši. Kaže frendica, tamo sjedneš za stol, stolnjak sav flekav, dođe konobar i samo ga okrene na drugu stranu.asilovski wrote:baš to, toga nema više nažalost sada su sve iste umjetni mramor, lažni mesing i svjetlo ko na ispitivanjugovinda wrote:de mi reci dje ima ta kafana sa kariranim stolovima i miljeom, idem odma' tamo?aben wrote:meni ih je dosta za cili život, fola lipa.asilovski wrote:
nemaš ti pojma pojmice, u ostalom sumnjam da ti uopće izlaziš tako da...
izlazin? ono, ko vunka? :D
normalno da ne izlazin, nis popizdi
kafići su ekstra uredni.
2014-04-22
ma kod nas se u uopće ne pije, odi ti u Englesku, Finsku, Litvu ili Poljski da vidiš majstore kako bljuju, seru i puze goliaben wrote:točno tako,govinda wrote:Lokanje ko lokanje, zadnji put kad sam vidio da je neko ustino konobaricu za dupe taj je dobio flasu u glavu (od konobarice) a kafana ko kafana, nije biblioteka jebo te...uostalom, mi cemo u kafanu, ti u biblioteku, svakom svoje, ha ja...aben wrote:rakiji nišće,govinda wrote:A sta fali rakiji?
a kulturi koja se temelji na lokanju, štipanju konobaric, kafanskoj vulgarnosti- sve
al istočni barbari su od toga učinili kulturu.
Kermit-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne razumin kako si steko dojam da tu postoji načelo reciprciteta.govinda wrote:Pa da, kafanska kultura..dobro, ti sto pisas parfem i slusas Wagnera ti nisi za kafane pa se i ne mijesaj u kafanske poslove..jel se ja mijesam u tvoju biblioteku?aben wrote:točno tako,govinda wrote:Lokanje ko lokanje, zadnji put kad sam vidio da je neko ustino konobaricu za dupe taj je dobio flasu u glavu (od konobarice) a kafana ko kafana, nije biblioteka jebo te...uostalom, mi cemo u kafanu, ti u biblioteku, svakom svoje, ha ja...aben wrote:rakiji nišće,govinda wrote:A sta fali rakiji?
a kulturi koja se temelji na lokanju, štipanju konobaric, kafanskoj vulgarnosti- sve
ne, socijalistička kafana, obitelj na drugon ili treton mestu, psovanje, smrad cigaretov i totalni neukus,
full retard.
2014-04-16
izmiče ti poanta,asilovski wrote:ma kod nas se u uopće ne pije, odi ti u Englesku, Finsku, Litvu ili Poljski da vidiš majstore kako bljuju, seru i puze goliaben wrote:točno tako,govinda wrote:Lokanje ko lokanje, zadnji put kad sam vidio da je neko ustino konobaricu za dupe taj je dobio flasu u glavu (od konobarice) a kafana ko kafana, nije biblioteka jebo te...uostalom, mi cemo u kafanu, ti u biblioteku, svakom svoje, ha ja...aben wrote:rakiji nišće,govinda wrote:A sta fali rakiji?
normalno da se ljudi svugdi omamljuju,
ali to nije svugdi mainstream i kulturni peak.
2014-04-16
Duh Srbije, specijalni postovi posvećeni aktualnim temama from Serbijadzango wrote:Šta je bre sa ovim temama po forumu?
Kermit-
2014-04-17
aben wrote:izmiče ti poanta,asilovski wrote:ma kod nas se u uopće ne pije, odi ti u Englesku, Finsku, Litvu ili Poljski da vidiš majstore kako bljuju, seru i puze goliaben wrote:točno tako,govinda wrote:Lokanje ko lokanje, zadnji put kad sam vidio da je neko ustino konobaricu za dupe taj je dobio flasu u glavu (od konobarice) a kafana ko kafana, nije biblioteka jebo te...uostalom, mi cemo u kafanu, ti u biblioteku, svakom svoje, ha ja...aben wrote:
rakiji nišće,
normalno da se ljudi svugdi omamljuju,
ali to nije svugdi mainstream i kulturni peak.
Kulturni peak u Mančesteru
Kermit-
2014-04-17
no, it isnt.
2014-04-16
Kako ja ne znam ništa o tome?asilovski wrote:Duh Srbije, specijalni postovi posvećeni aktualnim temama from Serbijadzango wrote:Šta je bre sa ovim temama po forumu?
i, doka ti misliš piti, jebote?
nisi više mladić, zapanti
nisi više mladić, zapanti
2014-04-16
Poklon.asilovski wrote:
Last edited by gargamel0101 on 11/3/2017, 20:15; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
neiformisan si, a i možda si hrvatdzango wrote:Kako ja ne znam ništa o tome?asilovski wrote:Duh Srbije, specijalni postovi posvećeni aktualnim temama from Serbijadzango wrote:Šta je bre sa ovim temama po forumu?
Kermit-
2014-04-17
Pu, pu. Pomeri se s mesta.asilovski wrote:neiformisan si, a i možda si hrvatdzango wrote:Kako ja ne znam ništa o tome?asilovski wrote:Duh Srbije, specijalni postovi posvećeni aktualnim temama from Serbijadzango wrote:Šta je bre sa ovim temama po forumu?
dzango wrote:Pu, pu. Pomeri se s mesta.asilovski wrote:neiformisan si, a i možda si hrvatdzango wrote:Kako ja ne znam ništa o tome?asilovski wrote:Duh Srbije, specijalni postovi posvećeni aktualnim temama from Serbijadzango wrote:Šta je bre sa ovim temama po forumu?
a forum ti nije pu pu
Guest- Guest
Nekada su se ti pjevači družili sa rajom. Toma Zdravković,Kemal,Sinan,Dragana...
A od Cece i mire Škorić započinje era druženja sa najgorim kriminalnim miljeom (Ceca,Mira,Aca Lukas, Džej, Karleuša...)
Sve mi se to danas gadi.
A od Cece i mire Škorić započinje era druženja sa najgorim kriminalnim miljeom (Ceca,Mira,Aca Lukas, Džej, Karleuša...)
Sve mi se to danas gadi.
2014-04-22
tash-kultura, koncentrirani užas
vjerojatno se moraš ubiti od alkohola da to možeš slušati i uživati
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
Kermit-
2014-04-17
Sve je počelo uvođenjem sankcija Srbiji.asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
Tada nastaje ta sprega najgorih kriminalaca sa estradom i nastaje tzv turbo folk.
2014-04-22
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 3 of 19