GOLA PEVA O SPERMI
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: GOLA PEVA O SPERMI
znaš da će onaj pravi svejedno naći putNeve wrote:
aktivirala sam shields za obranu od navale muškaraca.. iako mi se čini da sam možda malo preuranila s tim
Guest- Guest
zaostajemo za razvijenim zapadom u trešu, naš treš nije puno napredovao od 80ih
Hrvatice su previše konzervative, boje se što će roditelji i prijatelji reći
Last edited by deda on 11/3/2017, 22:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Evo jedne reklame, možda pomogneNeve wrote:aktivirala sam shields za obranu od navale muškaraca.. iako mi se čini da sam možda malo preuranila s timdeda wrote:spremi se za obranu od navale muškog šarma
nisi više cool kad pušiš osim ako ne misliš biti provokator pa namjerno izazivati kod ljudi napadaj panike sa onim slikama mrtvaca na kutijama
a slike na kutijama zbilja su da ti se smuči, zato su pušači oko mene humano nabavili tabakere
Guest- Guest
asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
vjerojatno se moraš ubiti od alkohola da to možeš slušati i uživati
ova je za onog krezubog kromanjonca tomsona intelektualka...
Guest- Guest
ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
...onda se čovjek zapita i o braćali einstenu i intelektualcumaggie13 wrote:ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
Guest- Guest
maggie13 wrote:ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
ma jok, flejmujem...
Guest- Guest
Noor wrote:...onda se čovjek zapita i o braćali einstenu i intelektualcumaggie13 wrote:ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
evo je undeadovka se upecala
Guest- Guest
Pripadnik pristojne srbije :DDmaggie13 wrote:ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
Guest- Guest
Mora čoek pokušati zatrolati, ne podnosi da se priča istina o pristojnoj srbiji i to ti je :)))))Noor wrote:...onda se čovjek zapita i o braćali einstenu i intelektualcumaggie13 wrote:ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:Srbija je baš ogrezla u tomeNeve wrote:tash-kultura, koncentrirani užas
Guest- Guest
Ovo nigdje ne prolazi pod normalno :D
2014-04-12
aha.. ako ne odluta očaran bojama nekog drugog cvijetaNoor wrote:znaš da će onaj pravi svejedno naći put
ti si nepopravljivo romantična
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Beli wrote:Noor wrote:...onda se čovjek zapita i o braćali einstenu i intelektualcumaggie13 wrote:ako imas potrebu branit Ovo, auuuu.. :DBeli wrote:asilovski wrote:
Srbija je baš ogrezla u tome
evo je undeadovka se upecala
a ne dragi moj, ti si bio posve iskren
Guest- Guest
da, kako li smo se samo uspjele sve okupiti, u tako velikom broju?!dzango wrote:Sve žene na jednoj temi. Dovoljan je naslov.
A, naslov je zasigurno zasluzan.:D
2014-04-12
Neve wrote:aha.. ako ne odluta očaran bojama nekog drugog cvijetaNoor wrote:znaš da će onaj pravi svejedno naći put
ti si nepopravljivo romantična
ne gledaj to tako, možda su ga baš tvoje boje primamile da ode s nekog drugog cvijeta
i dalje sam nepopravljivo romantična
Guest- Guest
Po naslovu zna gde će čovek da vas nađe.maggie13 wrote:da, kako li smo se samo uspjele sve okupiti, u tako velikom broju?!dzango wrote:Sve žene na jednoj temi. Dovoljan je naslov.
A, ti po njuhu dosao, a ne po vidu?! ;Pdzango wrote:Po naslovu znaš gde ćeš da vas nađeš.maggie13 wrote:da, kako li smo se samo uspjele sve okupiti, u tako velikom broju?!dzango wrote:Sve žene na jednoj temi. Dovoljan je naslov.
2014-04-12
Ja uvek znam na kojoj su temi žene. Onda eto i mene.maggie13 wrote:A, ti po njuhu dosao, a ne po vidu?! ;Pdzango wrote:Po naslovu znaš gde ćeš da vas nađeš.maggie13 wrote:da, kako li smo se samo uspjele sve okupiti, u tako velikom broju?!dzango wrote:Sve žene na jednoj temi. Dovoljan je naslov.
da, naš trash je još relativno suzdržandeda wrote:zaostajemo za razvijenim zapadom u trešu, naš treš nije puno napredovao od 80ih
mala smo zemlja koja prolazi vjerski 'revival', tu si uvijek nekome na oku, a ljudi vole tračati...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
gledas i vrebas, sad si priznao..:Ddzango wrote:Ja uvek znam na kojoj su temi žene. Onda eto i mene.maggie13 wrote:A, ti po njuhu dosao, a ne po vidu?! ;Pdzango wrote:Po naslovu znaš gde ćeš da vas nađeš.maggie13 wrote:da, kako li smo se samo uspjele sve okupiti, u tako velikom broju?!dzango wrote:Sve žene na jednoj temi. Dovoljan je naslov.
A, 'ko priznaje, pola mu se dodaje 8-)
2014-04-12
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» chetnik peva
» Dok se država raspada, vepar peva u Paraliji...
» smetalo mu sto djole peva u splitu a on nosi šall hajduka...
Page 7 of 19