Ovo je peta kolona koja podriva obranu Hrvatske a rade za nase neprijatelje
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ovo je peta kolona koja podriva obranu Hrvatske a rade za nase neprijatelje
sitting_bull wrote:ne može svatko biti domoljub, ne?Stribor wrote:sitting_bull wrote:dečki iz MORH-a bi se igrali rata, a za vježbu pokušavaju igru lovice na novake.
pametnije bi bilo povećati broj profesionalnih vojnika na neki broj dobiven nekom stručnom analizom i uložiti lovu u modernizaciju naoružanja i opreme, nego spiskati gomilu love na jedan mjesec maltretiranja onih koji u vojsku ne žele.
izgleda kako je problem u tome što se kod ovakvog poludivljeg vojnog roka najlakše zamrači gomila love na raznoraznim stvarnim i izmišljenim stavkama.
možda sve bude i bez ikakve dokumentacije kako je i bilo dok antunovićka nije došla u morh...
Baš ste čudoviti vi titoisti, jugoslavi i (ex) komunisti. 'Si od reda ste postali pederčeki. Nigda biste na služenje vojske i drnčanje M-48 ponosni i dični bili, kričali kako onaj gdo vojsku ni služil, ni niti za ženiti!! A danaska se na spomen ''vojske'' userete kot grlice.
A ljudi moji ....
za biti domoljub trebaju ti dugi prsti, pripadnost plemenu, deficit poštenja i morala, sklonost etiketiranju svih koji ne lijepe članske iskaznice hdz-a na čelo i ne nose pola kile zlata oko vrata!
jedino pamet nije uvjet za biti domoljub...
Lako za njih. Ali vi ste kot grlice ke se useru od straha kad vidu pukšu. Ne dal Bog ako još pukša i pukne usrat ćete i sebe i 'se okolo sebe. Kako biste ondar revoluciju dvizali? Znal sam da ste salonski pizdeki, ali da ste baš takovi kmečavci .... a ljudi moji!
Stribor- Posts : 1640
2015-09-22
vili40 wrote:a da usput identificiramo i kolonu koja je opljačkala narod i dovela ga na prosjački štap,radi koje je došlo do masovnog bijega iz zemlje ne od rata nego od nepravde i pljačke?
Hoće li ta kolona korumpiranih,uhljebljenih i povlaštenih u slučaju rata biti u prvim redovima ili očekuju da će ih braniti iscipelarena sirotinja?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
branit će ih yehudolino, istina ne za džabe al jbga red je da se profi plaćeničke usluge pošteno i plate... ;) sirotinja je ionako "masovno otišla iz zemlje" pa se onda na nju ne mre odnositi... :)) e villy villy
2015-08-08
Imamo NATO i profesionalnu vojsku. Neka nitko ne bude lud dobrovoljno ginuti za nečije ciljeve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja ne bih imao niš protiv da se yehudolino sjebe niz stepenice, ne volim te likove koji su uokolo mlatarali sa srbosjekom i maltretirali običnjake...jastreb wrote:Imamo NATO i profesionalnu vojsku. Neka nitko ne bude lud dobrovoljno ginuti za nečije ciljeve.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa uvijek se ginulo za necije ciljeve..ne vode se ratovi onako bezveze bez ciljajastreb wrote:Imamo NATO i profesionalnu vojsku. Neka nitko ne bude lud dobrovoljno ginuti za nečije ciljeve.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pfff, kak ide ona, kilo mozga 2 leka
budalestina
budalestina
Ovdje mislim prvenstveno na ciljeve SAD-a i Brisela.vuksadinare wrote:pa uvijek se ginulo za necije ciljeve..ne vode se ratovi onako bezveze bez ciljajastreb wrote:Imamo NATO i profesionalnu vojsku. Neka nitko ne bude lud dobrovoljno ginuti za nečije ciljeve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svejedno opet ciljevi......ali po zadnjim postupcima malo skrecu od tih ciljeva...?jastreb wrote:Ovdje mislim prvenstveno na ciljeve SAD-a i Brisela.vuksadinare wrote:pa uvijek se ginulo za necije ciljeve..ne vode se ratovi onako bezveze bez ciljajastreb wrote:Imamo NATO i profesionalnu vojsku. Neka nitko ne bude lud dobrovoljno ginuti za nečije ciljeve.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Peta kolona u punom 'radnom kapacitetu':Zapravo hrvatska policija je ta koja je nasilna a migranti najvece 'dobrice' od postanka svijeta
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona i u petom naraštaju
Page 4 of 4