TAČI PRIZNAO PORAZ
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: TAČI PRIZNAO PORAZ
ok, nemoj da me komentarises, ok,vuksadinare wrote:daj rago jedna kako te gluposti vise nije sram pisati..najveca debilcina ovdje...srami sepizzon wrote:zdimili su vasi gradjanivuksadinare wrote:sad si napisao najvecu sramotu za srbe...slavimo a da vas nismo ni vidjeli..znaci zdimili ste brzinom svjetlosti..drugo vidjeli smo vas 91 kad ste lomili zube na hrvatskoj i vukovaru,pakracu visestruko brojniji,opremljenij...sramoto ne javljaj se i ne sramoti iole ono malo covjecnosti sto u srbima ima...pizzon wrote:nisu ni videli srpsku vojsku a slave neku pobedu,
yebati
ostatak onih koji su pretekli ndh
kako te nije stid
vukovar, i to, ono sto je bilo 90tih
to je bilo sve podredjeno budalama a la kadijevic i sl
koji su vodili neki svoj licni rat sa hrvatima
to je istina, da je bilo ko vodio srbiju,
ne bi dozvolio da lokalni srbe vode kolo na terenu
niti bi dozvolio da vojku vodi neko sa traumama iz proslosti
vojska nije bila srpska, s.m, je ziveo u virtualnoj yugi
Guest- Guest
mocni majmun wrote:ubio si ih...Roy_Bean wrote:provaljen si, a ti i dalje laži...
koga? stavio sam gore da se talj, mocni majmun i Marx spajaju preko istog IP-a...čak sam ti i na nogometu napisao da su to nickovi od jedne osobe pa si počeo objašnjavati o IP-jevima iz čega se vidjelo da se zaplićeš u vlastite laži...a sad uživaj i dalje
ubio si talja i marxa, gle nema ih više, deleted. ljudima možda bilo neugodno da im se govori da imaju altere pa odlucili uteknut s forumaRoy_Bean wrote:mocni majmun wrote:ubio si ih...Roy_Bean wrote:provaljen si, a ti i dalje laži...
koga? stavio sam gore da se talj, mocni majmun i Marx spajaju preko istog IP-a...čak sam ti i na nogometu napisao da su to nickovi od jedne osobe pa si počeo objašnjavati o IP-jevima iz čega se vidjelo da se zaplićeš u vlastite laži...a sad uživaj i dalje
Guest- Guest
Priština uslovaljava: oslobađanje Haradinaja ili prekid dijaloga
Kosovski parlament usvojio je danas rezoluciju kojom traži bezuslovno puštanje Ramuša Haradinaja i prekid dijaloga sa Beogradom dok se taj zahtev ne ispuni, javljaju prištinski mediji.
09 Mart 2017 13:09
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=313672
to sve prolupalo, nije naviklo da gubi,
sezona slobodnog pada tek pocinje )
Kosovski parlament usvojio je danas rezoluciju kojom traži bezuslovno puštanje Ramuša Haradinaja i prekid dijaloga sa Beogradom dok se taj zahtev ne ispuni, javljaju prištinski mediji.
09 Mart 2017 13:09
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=313672
to sve prolupalo, nije naviklo da gubi,
sezona slobodnog pada tek pocinje )
Guest- Guest
mocni majmun wrote:ubio si talja i marxa, gle nema ih više, deleted. ljudima možda bilo neugodno da im se govori da imaju altere pa odlucili uteknut s forumaRoy_Bean wrote:mocni majmun wrote:ubio si ih...Roy_Bean wrote:provaljen si, a ti i dalje laži...
nisu sami otišli nego su pobrisani od strane osoblja...
pizzon wrote:Stribor wrote:Mahda, nimaju pravo de jure, ali de facto jur imaju svoju vojsku. I ča je najvažnije zašćitu NATO-a i SAD-a! Čemu se veseli ov kretard Pizzon?
ko kaze da se ja ista veselim.
jedino, ne mogu da preskocim cinjenicu da ameri i zapad
uvidjaju da su se okolnosti izmenile i da ne mogu preko
elemetarnih cinjenica i prepreka da projure nasiljem, ko do sad.
Leksik srbijanski mi ni niki problem, ali sintaksa ...? Ništ' ne razumim.
Stribor-
2015-09-22
Oni nisu bili moji alteri, čak sam se u nekoliko navrata svađao s njima, a sam sa sobom se nikad nisam svađao.Roy_Bean wrote:mocni majmun wrote:ubio si talja i marxa, gle nema ih više, deleted. ljudima možda bilo neugodno da im se govori da imaju altere pa odlucili uteknut s forumaRoy_Bean wrote:mocni majmun wrote:ubio si ih...Roy_Bean wrote:provaljen si, a ti i dalje laži...
nisu sami otišli nego su pobrisani od strane osoblja...
Guest- Guest
Pižone, da te inače ne čitam, bil bi mi uvjerljiv. Krenuli ste s agresijom 90., krenut ćete i opet. A onda će biti "genocidišu nas".pizzon wrote:Regoč wrote:Srbija do Bljeska.
Srbija danas.
Stvarno hoćete opet?
msm da vi hocete,
to bi bilo super, da nam pokazete, sad !!
Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
Za Talja ne znam(osim za onog prvaka u šahu)ali sam već odkada ovdje tvrdio da su Marx i Majmun ista osoba.Roy_Bean wrote:mocni majmun wrote:ubio si ih...Roy_Bean wrote:provaljen si, a ti i dalje laži...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
Guest- Guest
Itekako je naš problem, osobito ako poželi da bude Srbija na Uni.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
Halo ba, sta je srpsko? Pobijete i protjetate sve nesrpsko stanovnistvo i onda je to odjednom srpsko? Pa zbog ovakvih izjava te jos vise mrzim i zelim ti svo zlo svijeta. Dabogda umirao a ne mogo umrijeti godinama. Dabogda ti rak prostate najslabija bolest bila. Dabogda demenciju dobio i zaboravio da si Srbin.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
2016-11-17
r.srpska politicki funkcionise po principu federalne jedinice, vezano za srbiju.Regoč wrote:Itekako je naš problem, osobito ako poželi da bude Srbija na Uni.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
sarajevu je ko nama kosovo
Guest- Guest
A jebo te led, pa ti si stvarno mjerna jedinica za glupost....pizzon wrote:r.srpska politicki funkcionise po principu federalne jedinice, vezano za srbiju.Regoč wrote:Itekako je naš problem, osobito ako poželi da bude Srbija na Uni.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
sarajevu je ko nama kosovo
2016-11-17
turbane, stani malo, kenjas o hrvatskoj koja je u jednom veku pobila i proterala neznano srba,govinda wrote:Halo ba, sta je srpsko? Pobijete i protjetate sve nesrpsko stanovnistvo i onda je to odjednom srpsko? Pa zbog ovakvih izjava te jos vise mrzim i zelim ti svo zlo svijeta. Dabogda umirao a ne mogo umrijeti godinama. Dabogda ti rak prostate najslabija bolest bila. Dabogda demenciju dobio i zaboravio da si Srbin.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
a nama osporavas da postojimo. ko si ti da uopste moralises o bilo cemu na balkanu.
ko si ti da drzis predavanja o moralu i postenju ? odakle si ti, koga predstavljas, kako si nastao ??di
ko si ti da svojatas bilo sta na ovom prosotru ili da osporavas ?? to je prava istina.
budi zasadovoljan da postojite kao narod, nigde na svetu ne postoji narod po veri, samo ste vi, dobrim
delom i nasom zaslugom dobili status naroda, da bi nam opet resetovali turke.
ovo ostalo sto si napisao, neka ti Bog oprosti sve reci i misli, ja te pozdravljam u zdravlju i veselju.
Guest- Guest
Ja i dalje molim Boga da te kazni dok si ziv....pizzon wrote:turbane, stani malo, kenjas o hrvatskoj koja je u jednom veku pobila i proterala neznano srba,govinda wrote:Halo ba, sta je srpsko? Pobijete i protjetate sve nesrpsko stanovnistvo i onda je to odjednom srpsko? Pa zbog ovakvih izjava te jos vise mrzim i zelim ti svo zlo svijeta. Dabogda umirao a ne mogo umrijeti godinama. Dabogda ti rak prostate najslabija bolest bila. Dabogda demenciju dobio i zaboravio da si Srbin.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
a nama osporavas da postojimo. ko si ti da uopste moralises o bilo cemu na balkanu.
ko si ti da drzis predavanja o moralu i postenju ? odakle si ti, koga predstavljas, kako si nastao ??di
ko si ti da svojatas bilo sta na ovom prosotru ili da osporavas ?? to je prava istina.
budi zasadovoljan da postojite kao narod, nigde na svetu ne postoji narod po veri, samo ste vi, dobrim
ovo ostalo sto si napisao, neka ti Bog oprosti sve reci i misli, ja te pozdravljam u zdravlju i veselju.
2016-11-17
govinda wrote:Ja i dalje molim Boga da te kazni dok si ziv....pizzon wrote:turbane, stani malo, kenjas o hrvatskoj koja je u jednom veku pobila i proterala neznano srba,govinda wrote:Halo ba, sta je srpsko? Pobijete i protjetate sve nesrpsko stanovnistvo i onda je to odjednom srpsko? Pa zbog ovakvih izjava te jos vise mrzim i zelim ti svo zlo svijeta. Dabogda umirao a ne mogo umrijeti godinama. Dabogda ti rak prostate najslabija bolest bila. Dabogda demenciju dobio i zaboravio da si Srbin.pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
ok, srbi su otisli u anadoliju, nabijali turke na kolac i nasilno pokrstavali lokalno staovnistvo.
pa su sad pravoslavci, ok hriscani, narod u turskoj, po ustavu konstitutivan i neprikosnoven u tom statusu,
cuvari turske drzave.
Guest- Guest
A ti opet hoces da te kunem i prokunem? A jebo te, koji si ti lik....pizzon wrote:govinda wrote:Ja i dalje molim Boga da te kazni dok si ziv....pizzon wrote:turbane, stani malo, kenjas o hrvatskoj koja je u jednom veku pobila i proterala neznano srba,govinda wrote:Halo ba, sta je srpsko? Pobijete i protjetate sve nesrpsko stanovnistvo i onda je to odjednom srpsko? Pa zbog ovakvih izjava te jos vise mrzim i zelim ti svo zlo svijeta. Dabogda umirao a ne mogo umrijeti godinama. Dabogda ti rak prostate najslabija bolest bila. Dabogda demenciju dobio i zaboravio da si Srbin.pizzon wrote:
r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacija
ok, srbi su otisli u anadoliju, nabijali turke na kolac i nasilno pokrstavali lokalno staovnistvo.
pa su sad pravoslavci, ok hriscani, narod u turskoj, po ustavu konstitutivan i neprikosnoven u tom statusu,
cuvari turske drzave.
2016-11-17
srpska će se "cela" preseliti preko drine... pa ćete onda vi hrvatski prečani biti višak.... :))))pizzon wrote:r.srpska jeste i ostaje srpska, i te kako cu se petljati, i to nije vas problem, kao sto nije nas problem bhpederacijaRegoč wrote:Čuvajte Srbiju, ne petljajte se preko Drine i Dunava da opet ne napravite štetu. Koristi od vas nema!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kanye West priznao poraz na izborima i najavio kandidaturu za 2024.
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
Page 6 of 11