TAČI PRIZNAO PORAZ
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: TAČI PRIZNAO PORAZ
Kroz cijelu povijest.... npr za vrijeme Katarine Kosača, NDH a bit će opetbora-corba wrote:Ništa od odgovora na pitanje?mortal-joint wrote:zbog takvog vašeg razmišljanja došli ste u situaciju da ste ostali sami, gubite Kosovo, a i Vojvodina će se odvojiti ...bora-corba wrote:Šta je to bilo vaše i kada?mortal-joint wrote:
pa tko ti bre nudi ljubav ??? de misli malo muškarčino !!
PODJELA TERITORIJA TJ VRAĆANJE ONOGA ŠTO JE BILO NAŠE, NARAVNO UZ GARANCIJU LJUDSKIH PRAVA ZA SVAKOG TKO SE TU NAĐE
samo se bahati dalje
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
hvala !!Regoč wrote:To je samo stav jednoga svećenika. Crkva štuje ženu u njezinoj punini, za razliku od feminizma koji ju želi pretvoriti u muškarca.bora-corba wrote:Bog i Crkva su odlučili, žena je drugotna,mortal-joint wrote:Jučer sam se ispovjedila i pričestila ... inače bi čitao hvalospjev o svojoj inteligenciji i značaju.
Kada se usporedi tvoj značaj sa značajem ostalih nema te ni u talonu možda... tko sam ja to ćeš tek vidjeti...
Bog je Taj koji određuje tko će biti za što, tko će određivati, vladati.
immortal-
2014-04-16
To je stvar kanonskoga prava, nije dogma, lako se izmieni.bora-corba wrote:Nikako za oltarom i mnogim drugim mestima, osim za feminizam, oni bi ženu i za oltar ..Regoč wrote:Ženi je mjesto posvuda. Bez ženske sastavnice nema cjeline ljudskoga bića.bora-corba wrote:normalno, samo neka se drži tamo gde joj je mestoRegoč wrote: Crkva štuje ženu u njezinoj punini,
Feminizam polako napreduje.Regoč wrote:To je stvar kanonskoga prava, nije dogma, lako se izmieni.bora-corba wrote:Nikako za oltarom i mnogim drugim mestima, osim za feminizam, oni bi ženu i za oltar ..Regoč wrote:Ženi je mjesto posvuda. Bez ženske sastavnice nema cjeline ljudskoga bića.bora-corba wrote:normalno, samo neka se drži tamo gde joj je mestoRegoč wrote: Crkva štuje ženu u njezinoj punini,
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Molim! Za ženu u njezinoj punini svaki put.mortal-joint wrote:hvala !!Regoč wrote:To je samo stav jednoga svećenika. Crkva štuje ženu u njezinoj punini, za razliku od feminizma koji ju želi pretvoriti u muškarca.bora-corba wrote:Bog i Crkva su odlučili, žena je drugotna,mortal-joint wrote:Jučer sam se ispovjedila i pričestila ... inače bi čitao hvalospjev o svojoj inteligenciji i značaju.
Kada se usporedi tvoj značaj sa značajem ostalih nema te ni u talonu možda... tko sam ja to ćeš tek vidjeti...
Bog je Taj koji određuje tko će biti za što, tko će određivati, vladati.
s braćom poturicama protiv islamizacijemortal-joint wrote:Kroz cijelu povijest.... npr za vrijeme Katarine Kosača, NDH a bit će opet
2015-08-20
Ne, cilj feminizma je pretvoriti ženu u muškarca, Crkva želi afirmaciju žene s njezinim, a ne muškim, svojstvima.bora-corba wrote:Feminizam polako napreduje.Regoč wrote:To je stvar kanonskoga prava, nije dogma, lako se izmieni.bora-corba wrote:Nikako za oltarom i mnogim drugim mestima, osim za feminizam, oni bi ženu i za oltar ..Regoč wrote:Ženi je mjesto posvuda. Bez ženske sastavnice nema cjeline ljudskoga bića.bora-corba wrote:
normalno, samo neka se drži tamo gde joj je mesto
Prvo jači neprijatelj pa slabiji.bora-corba wrote:s braćom poturicama protiv islamizacijemortal-joint wrote:Kroz cijelu povijest.... npr za vrijeme Katarine Kosača, NDH a bit će opet
popaRegoč wrote:Ne, cilj feminizma je pretvoriti ženu ubora-corba wrote:Feminizam polako napreduje.Regoč wrote:To je stvar kanonskoga prava, nije dogma, lako se izmieni.bora-corba wrote:Nikako za oltarom i mnogim drugim mestima, osim za feminizam, oni bi ženu i za oltar ..Regoč wrote:
Ženi je mjesto posvuda. Bez ženske sastavnice nema cjeline ljudskoga bića.
2015-08-20
Naravno da i to žele, ali s namjerom uništenja Crkve. Drugo je želja žene služiti Kristu kroz svećenstvo.bora-corba wrote:popaRegoč wrote:Ne, cilj feminizma je pretvoriti ženu ubora-corba wrote:Feminizam polako napreduje.Regoč wrote:To je stvar kanonskoga prava, nije dogma, lako se izmieni.bora-corba wrote:
Nikako za oltarom i mnogim drugim mestima, osim za feminizam, oni bi ženu i za oltar ..
ok, mene i onako netreba shvaćati predoslovno i ozbiljno previšemortal-joint wrote:RayMabus wrote:
Odjebi s teme
?? ti to meni samo tako...
ne ide to samo tako !!!!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Španjolska pritvorila dvojicu Katalonski lidera
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1001468
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1001468
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
:-) ne tako kako si ti zamisliobora-corba wrote:s braćom poturicama protiv islamizacijemortal-joint wrote:Kroz cijelu povijest.... npr za vrijeme Katarine Kosača, NDH a bit će opet
immortal-
2014-04-16
Mi petsto godina poturicebora-corba wrote:s braćom poturicama protiv islamizacijemortal-joint wrote:Kroz cijelu povijest.... npr za vrijeme Katarine Kosača, NDH a bit će opet
i prozivamo druge za potučerništvo!
vidi se da si glupi srbin u rangu prekodrinaca
Similar topics
» Kanye West priznao poraz na izborima i najavio kandidaturu za 2024.
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» Ruski zastupnik priznao: Crnomorska flota više ne postoji, pretrpjeli smo razoran poraz
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
Page 11 of 11